• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim face şifresini söylemiyor:(

yok ben hala facebookla ilgili efsanelere takılmış durumdayım. neler dönüyor oğlum facebookta ben paso Pearl's Peril oynamaktan hiçbir şeye bakmıyorum.
eğer öyle alengirli ortamlar varsa ben de gireyim, evde kalıcam yoksa :D
konu sahibi, facebook kocanın facebooku, adamın özeli, görmeni istemiyordur. hoş değil böyle şifre isteme, şifre vermiyor diye şüpheye düşme falan.

yok ben hala facebookla ilgili efsanelere takılmış durumdayım. neler dönüyor oğlum facebookta ben paso Pearl's Peril oynamaktan hiçbir şeye bakmıyorum.
eğer öyle alengirli ortamlar varsa ben de gireyim, evde kalıcam yoksa :KK70:
konu sahibi, facebook kocanın facebooku, adamın özeli, görmeni istemiyordur. hoş değil böyle şifre isteme, şifre vermiyor diye şüpheye düşme falan.
[/QU

Bende kocamin face sifresini bilmiyorum.o da benim sifreyi bilmiyo. Sormuyoruz birbirimize..merak da etmiyoruz. Hatta esim watsapp kullanmaya baslamis , ben watsap nasil kullanilir onu bile bilmiyorum :)

Eşinizi siz bılırsnz.Daha once verdı ve bunu normal karşılayıp şımdı vermıyorsa degştrmşse normal değil.Şüphelenmenız normal..Hele faceye gırerken sıkılp kaçıyorsa dıkkat edın derım...Afedersnz ama Şu facennde iyice b... çkıtı neyse :KK59:

Şöyle bir şey var eğer bir şsy saklanma gereği duyuluyorsa bir sıkıntı vardır. Mesela ben eşimin şifresini biliyorum aöa girip kontrol etme gereği duymuyorum. Ama eğer eşim değiştirir neden değiştirdiğini ve yeni şifresini söylemezse ben o şifreyi kırar bakarım. Güven sarsıcı bir şey olmuş oluyor çünkü. Bir şey saklanıyor gizleniyorsa sebebi vardır bence.

Şifreyi önceden verip sonra gizlemek nedir ya,bana göre eşler arasında gizli saklı olmaz. eşler birbirine güvenmelidir ama önlemlerini de almalıdır,güveniyorum gözüm kapalı diyenleri görüyoruz,şu zamanda kimse kimseye yüzde yüz güvenmemeli.

genellikle sana ne rahat bırak adamı demişler de evlilik dediğin şeffaflıktır.hem siz merak etmişssinz ve bilmek en doğal hakkınız.bence tekrar isteyin.vermiyorsa neden değiştirdiğini ve vermediğini açıkça sorun.

ay şu şifre isteyenleri verilmediği için şüphelenip karşı tarafı suçlar şekilde konuşanları vallahi boğmak istiyorum ya. insanların kendine özel en azından ufacık bi alanı olsun. az rahat bırakın hanımlar. herşeyi en ince ayrıntısına kadar takip etmek zorunda değilsiniz.

Back
X