kocam rahat zaten hiç çaktırmıyom ona bi kere fısıltyla söledim okadarelle tutulur bir şey olmadan bu kadar şüpheci olmak hastalığa sürükler...
kocanızı rahat bırakın aklına karpuz kabuğu sokmayın...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim face şifresini söylemiyor:(
- Konu Sahibi milena12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yok ben hala facebookla ilgili efsanelere takılmış durumdayım. neler dönüyor oğlum facebookta ben paso Pearl's Peril oynamaktan hiçbir şeye bakmıyorum.
eğer öyle alengirli ortamlar varsa ben de gireyim, evde kalıcam yoksa
konu sahibi, facebook kocanın facebooku, adamın özeli, görmeni istemiyordur. hoş değil böyle şifre isteme, şifre vermiyor diye şüpheye düşme falan.
konu sahibi, facebook kocanın facebooku, adamın özeli, görmeni istemiyordur. hoş değil böyle şifre isteme, şifre vermiyor diye şüpheye düşme falan.
haklısn eve gelmedide suriye sınırında okadınla biliyorum:)))Sakladığı bir şeyler var gibi. İSİD'e katılmış olabilir.
yok ben hala facebookla ilgili efsanelere takılmış durumdayım. neler dönüyor oğlum facebookta ben paso Pearl's Peril oynamaktan hiçbir şeye bakmıyorum.
konu sahibi, facebook kocanın facebooku, adamın özeli, görmeni istemiyordur. hoş değil böyle şifre isteme, şifre vermiyor diye şüpheye düşme falan.[/QU
İnsan niye face şifresini değiştirir? Sakladığı birşey var herhalde. Biri rahatsız ediyor da olabilir ama burnuma hiç iyi kokular gelmiyordaha önce biliyodum fakat değiştirdi şimdi sordum güldü geçti bende ölesine sordm gibi yaptm
Şöyle bir şey var eğer bir şsy saklanma gereği duyuluyorsa bir sıkıntı vardır. Mesela ben eşimin şifresini biliyorum aöa girip kontrol etme gereği duymuyorum. Ama eğer eşim değiştirir neden değiştirdiğini ve yeni şifresini söylemezse ben o şifreyi kırar bakarım. Güven sarsıcı bir şey olmuş oluyor çünkü. Bir şey saklanıyor gizleniyorsa sebebi vardır bence.
Cok komikSakladığı bir şeyler var gibi. İSİD'e katılmış olabilir.