Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim face şifresini söylemiyor:(
- Konu Sahibi milena12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
Bir işler karıştırdığı belliydi. Artık harekete geçmen lazım. Kokular pisbu akşam arkadaşının bebeğinin fotasunu göstercekti isim yazarken arama bölümüne ona takılan bi kızın adı çıktı ki facende ekli değil ve nasıl çıkıyoki arama bölümüne ş yazdı hemen onun adı çıktı
napsam kiBir işler karıştırdığı belliydi. Artık harekete geçmen lazım. Kokular pis
- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 31
blgisayara program kurun .klavyeye yazdıgı her harfi kaydedıyor ve ekran fotosu alıyor.şifreleride görebiliyorsunuz.prog.adı keyloger .. bunu söyleyerek ıns kötu bırseye vesile olmam.umarım baktıktan sonra kötu seylerle karsılasmazsınız iyi geceler :)napsam ki
- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
Ona takilan kiz derken?bu akşam arkadaşının bebeğinin fotasunu göstercekti isim yazarken arama bölümüne ona takılan bi kızın adı çıktı ki facende ekli değil ve nasıl çıkıyoki arama bölümüne ş yazdı hemen onun adı çıktı
bu arada harfi yazar yazmaz birinin adi direkt olarak cikiyorsa o kisiyi aratmis demektir facebookda.
- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 31
hayır canım cok kolay zor bırsey degıl yınede anlayan bırınden yardm al cook ısıne yarartakılan derken aralarında bi zamanlar ufak bişeyler olmuş öle köz kös oturuyorum sanırım ş yazdı hemen o kızın adı çıktı şaşırdım beende keyloger kuramma sanırım kurması zor azcık
hayır canım cok kolay zor bırsey degıl yınede anlayan bırınden yardm al cook ısıne yarar[/ onun bilgisayarına kurucam değil mii valla hemen kurarrım:)
- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
Programlardan anlamam ben ama harfi yazar yazmaz cikmasi icin ya listede ekli olmali ya da daha once o isim aratilmis olmali. Listede ekli degil diyorsunuz bu durumda aratmis o ismi.takılan derken aralarında bi zamanlar ufak bişeyler olmuş öle köz kös oturuyorum sanırım ş yazdı hemen o kızın adı çıktı şaşırdım beende keyloger kuramma sanırım kurması zor azcık
- 2 Nisan 2015
- 169
- 195
- 33
- 33
Bu karışma adamın özeline diyenler kendi başlarına gelse aynısı neler neler yapardı acaba
yemeyin bizi
korkusu olmayan adam şifreyi değişmez . Ekranı çevirmez, mazide kalması gereken kızları aratmaz face te.
oldu canım adam rahat rahat aratsın kızları şifreyi değişsin. Bizde özgür sonuçta diyelim, aldatmasına göz yumalım. Bunu diyenler de bekar he evlilik yok başlarında durumu algılamıyorlar :)
Bi şarkı var . "geç bunlarıııı ! Anam babam geç bunları .... Diye devam ediyor
yemeyin bizi
korkusu olmayan adam şifreyi değişmez . Ekranı çevirmez, mazide kalması gereken kızları aratmaz face te.
oldu canım adam rahat rahat aratsın kızları şifreyi değişsin. Bizde özgür sonuçta diyelim, aldatmasına göz yumalım. Bunu diyenler de bekar he evlilik yok başlarında durumu algılamıyorlar :)
Bi şarkı var . "geç bunlarıııı ! Anam babam geç bunları .... Diye devam ediyor
- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
İnsallah oyle degildir canim.eski defterler yani unutulmamış eskiler demekki
Bir de erkeklerin bir huyu var o da eskiyi merak etmeleri. Acaba hala seviyor mu acaba akli hala bende mi acaba ne yapıyor vb. Ego meselesi. Biz kadinlar evlenince her seyi.siler atariz ama.onlar merak ederler. Bircok kiside gördüm ve duydum bunu. İnsallah senin esininki de bundan.öte degildir.
kadınlar merak etmez mi diyorsunuz yani.aklı kalmak değildi pek çok kişi merak eder nasıl bir tip olmuş diye.kelmi fodulmuİnsallah oyle degildir canim.
Bir de erkeklerin bir huyu var o da eskiyi merak etmeleri. Acaba hala seviyor mu acaba akli hala bende mi acaba ne yapıyor vb. Ego meselesi. Biz kadinlar evlenince her seyi.siler atariz ama.onlar merak ederler. Bircok kiside gördüm ve duydum bunu. İnsallah senin esininki de bundan.öte degildir.
- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 48
- 39
Hahahaha cok iyi koptum :)hipnozu öneriyorum.zor diyorsan sarhoş et