• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim face şifresini söylemiyor:(

bu akşam arkadaşının bebeğinin fotasunu göstercekti isim yazarken arama bölümüne ona takılan bi kızın adı çıktı ki facende ekli değil ve nasıl çıkıyoki arama bölümüne ş yazdı hemen onun adı çıktı:(

bu akşam arkadaşının bebeğinin fotasunu göstercekti isim yazarken arama bölümüne ona takılan bi kızın adı çıktı ki facende ekli değil ve nasıl çıkıyoki arama bölümüne ş yazdı hemen onun adı çıktı:KK43:
Bir işler karıştırdığı belliydi. Artık harekete geçmen lazım. Kokular pis

Birbirinizin ozeline neden bu kadar meraklisiniz?
Neden sifresini sorup,soylemediginde iskilleniyorsunuz?
Facebook'u farkli amaclar icin kullanacaksa zaten baska bi hesap acar yapacagini yne yapar.

Bende söylemem. Gizli saklı işler yapması için şifresini vermesi engelli?
Her gordugunuz seye kafayı takıp sorun yasayacagına baştan vermemiş bence erkek kafası duz mantık.:KK11:

bu akşam arkadaşının bebeğinin fotasunu göstercekti isim yazarken arama bölümüne ona takılan bi kızın adı çıktı ki facende ekli değil ve nasıl çıkıyoki arama bölümüne ş yazdı hemen onun adı çıktı:KK43:
Ona takilan kiz derken?
bu arada harfi yazar yazmaz birinin adi direkt olarak cikiyorsa o kisiyi aratmis demektir facebookda.

Konunun üstünden baya zaman geçmiş konu Sahibi bişey yazmamis merak ettim açıkçası altından bişey mi Çıktı die... :/

takılan derken aralarında bi zamanlar ufak bişeyler olmuş öle köz kös oturuyorum sanırım ş yazdı hemen o kızın adı çıktı şaşırdım beende keyloger kuramma sanırım kurması zor azcık:(

takılan derken aralarında bi zamanlar ufak bişeyler olmuş öle köz kös oturuyorum sanırım ş yazdı hemen o kızın adı çıktı şaşırdım beende keyloger kuramma sanırım kurması zor azcık:KK43:
hayır canım cok kolay zor bırsey degıl yınede anlayan bırınden yardm al cook ısıne yarar

takılan derken aralarında bi zamanlar ufak bişeyler olmuş öle köz kös oturuyorum sanırım ş yazdı hemen o kızın adı çıktı şaşırdım beende keyloger kuramma sanırım kurması zor azcık:KK43:
Programlardan anlamam ben ama harfi yazar yazmaz cikmasi icin ya listede ekli olmali ya da daha once o isim aratilmis olmali. Listede ekli degil diyorsunuz bu durumda aratmis o ismi.

Bu karışma adamın özeline diyenler kendi başlarına gelse aynısı neler neler yapardı acaba :D
yemeyin bizi ;)
korkusu olmayan adam şifreyi değişmez . Ekranı çevirmez, mazide kalması gereken kızları aratmaz face te.

oldu canım adam rahat rahat aratsın kızları şifreyi değişsin. Bizde özgür sonuçta diyelim, aldatmasına göz yumalım. Bunu diyenler de bekar he evlilik yok başlarında durumu algılamıyorlar :)

Bi şarkı var . "geç bunlarıııı ! Anam babam geç bunları .... Diye devam ediyor :D

eski defterler yani unutulmamış eskiler demekki:KK43:
İnsallah oyle degildir canim.
Bir de erkeklerin bir huyu var o da eskiyi merak etmeleri. Acaba hala seviyor mu acaba akli hala bende mi acaba ne yapıyor vb. Ego meselesi. Biz kadinlar evlenince her seyi.siler atariz ama.onlar merak ederler. Bircok kiside gördüm ve duydum bunu. İnsallah senin esininki de bundan.öte degildir.

Bende vermem şifremi:KK12:
niyeti bozuk insanın şifresini bilsen neeee bilmesen neeeeee
Affetmem diye kafasına kazıyın iyice
sizi kaybedeceğini bilsin.ybilsin.yinede yaparsa zaten hiç sizin olmamıştır :KK11:

İnsallah oyle degildir canim.
Bir de erkeklerin bir huyu var o da eskiyi merak etmeleri. Acaba hala seviyor mu acaba akli hala bende mi acaba ne yapıyor vb. Ego meselesi. Biz kadinlar evlenince her seyi.siler atariz ama.onlar merak ederler. Bircok kiside gördüm ve duydum bunu. İnsallah senin esininki de bundan.öte degildir.
kadınlar merak etmez mi diyorsunuz yani.aklı kalmak değildi pek çok kişi merak eder nasıl bir tip olmuş diye.kelmi fodulmu :KK53:

Hayır ya sız bılmıyosanız dıye bu kızcagız sordugunda eşinin sifresini vermemesını normal mı kaesılayacak bende sevgılımınkını bılmem cunku sordugum an dökülür bu rahatlık var ama sorup vermemek cinayet sebebi

Back
X