• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim face şifresini söylemiyor:(

Valla biz de özeli kocamla yaşıyoruz ama ağdayı onunla yapmıyorum misal, iş hayatımda yapacaklarımı onunla konuşmuyorum, kaynanamı onunla çekiştirmiyorum, arkadaşımın cinsel hayat problemini onunla paylaşmıyorum. O da aynı şekilde maç muhabbetini benimle yapmıyor, aile efradının kendine özel sorunlarını benimle konuşmuyor vs.
Özel hayatı çok yanlış anlamışsınız:)
:D Ağda yaparken yanımda oluyor bazen sohbet ediyoruz, kv annem aileden kim varsa beraber çekiştiriyoruz :D arkadaşımın cinsel hayatını anlatmam çünkü benim özelim değil. Maç muhabbeti yapıp beraber iddaa oynayıp nba kuponlarını sabahlara kadar takip ediyoruz yeri geliyor. İşle ilgili her konuyu ona danışırım o da bana. Önce onu arar ağlarım sıkıntım neyse o da beni. Hatta başkasını aramayız, sormayız da. Tüm şifrelerini bilirim, a'dan z'ye ve o da benim ama merak edip bakmayız bile çoğunlukla. Her akşam oyun oynadığı için telefonum elinde olur zorlasam da vermez, tüm mesajlarımı açıp bakar, tüm arkadaşlarımın bilgisi vardır eşimle ortak kullandığımızı telefonu.

ne yani facede de bunları mı paylaşıyonuz anlamadım şifreyle ne ilgisi var :)
Hayatı paylaşıyoruz şifreyi mi paylaşmayacağız diye ilginç bir yorum okudum, hayatı paylaşmak öyle bir şey değil ayrı bireylersniz. Ve evet yeri geliyor arkadaşlarımla özel şeyler konuşuyoruz eşimin görmemesi gereken.

eşimin görmemesi gereken şeyleri facede konuşabiliriz elbet ama sonuçta bu eşimin veya benim şifremizi bilmemiz anlamına gelmez. Saçma bence. Bence şifre olayı yanlış. Şifresini bilirim ama zaten onla güven konusunda ir sıkıntım yoksa açıp bakmam ki. Telefonda ki şifrede aynı. Şifreler bilinecek veya şifre koyulmayacak yani. Benim düşüncem bu:63:

bende şifremi eşime söylemiyorum. illa bişeyler mi karıştırıyor oluyorum yani. bende onun şifresini bilmiyorum. ne gerek var. evliyiz diye bağımlımıyız birbirimize. biraz özel hayat. biraz nefes almak lazım birey olarak.

İyi yapıyor. Ne anlıyorsunuz insanların içine girip, her şeyini didik didik edip, karşı tarafa kişisel alan bırakmamaktan anlamıyorum. Karı koca olmak kimseye başkasının özelini işgal etme hakkı vermiyor. Ve hayır, kocanızın özelini bilme hakkınız yok. Eşisiniz diye her şeyini bilmek zorunda değilsiniz.
Bu şifre istemeler hep güvensizlik, özgüvensizlik bana göre.

Ya yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Bişey sorcam. Bu şifre istemeleri önlem olarak, işi sağlama almak olarak görenler, ki normal zekada bir insan karısına verdiği şifrenin olduğu hesaptan zaten iş çevirmez, kocalarınızın siz kontrol ediyorsunuz, sözüm ona aldatmasını engelliyorsunuz diye sizi aldatmıyor olması, kontrol etmeseniz aldatılacağınızı bilmeniz zorunuza gitmiyor mu? Kadınlık gururunuz incinmiyor mu? Şurda ballandıra ballandıra şifreleri bildiğinizi anlatıyorsunuz da çok şaşırıyorum. Adam benim engellerimle beni aldatmayacaksa ne yapayım öyle adamı... Aldatsın daha iyi, ben de ne olduğunu bilirim. İçinde aldatma potansiyeli olan adamlarla evli olmanız ayrı bir sorun. Şifre bilip hesap kontrol etmelerle sadece kendinizi kandırırsınız. Adamlar salak mı size verdiği hesaplarla iş karıştırsın? Şifre isteyerek aldatılmayı engellediğini sananlar, kocanız aldatmaya meyilliyse aldatılmanız gayet kolay.Siz ipleri sağlam tutuyorum diye kendinizi kandırırken, isteyen adam 40 tane sosyal medya hesabı açar, istediğini yapar, ruhunuz duymaz yani. Şifre istemek boş iş.

Şunu da eklemeden geçemiyorum, bu tür konular okudukça evli arkadaşlarımla olan yazışmalarıma sınır koydum. Çok özelimi yazarak paylaşmıyorum. Kimbilir kimin karısı-kocası benim gönderdiğim özele bana sormadan ortak oldu... Bu çok saygısızca bir şey. Kesin olarak bilsem o arkadaşa tepkim sert olurdu, o derece terbiyesizlik addediyorum bunları. Şifre alan ne yapıyor? Direkt özel mesajlara dalıyor. Kimse demiyor "arkadaşıyla özelidir, saygı duyayım, banane" diye.

Bi insan neden eşinin sifresini bulamaz ki? Ben şıp diye bulurum. Gerci biz face falan filan zaten kullanmiyoruz. Ama esimin sifrelerini cok rahatlikla bulabilirim. Gerci buna da gerek yok çünkü ikimizin de sifreleri hep ayni. Kk sifremi bile biliyor ama girip de benim yerime yazmiyor dogal olarak.
Bana sifreyi inadina saklamak cok sacma geliyor. En basta bildiginiz sifreyi degistirmesi bastan şüpheli zaten.
Özel alan diyen kisi en basta da özel alan deyip vermemeliydi bana göre. ..
Bu işte bence de bir sey var..

eşe güvenmek önemlidir ama her şeye karşın daha da önemlisi kendine güvenmek. elbette herkes aldatabilir ve herkes aldatılabilir, hiçbir şeyin garantisi yok.
ama kocam beni bir gün aldatabilir diye ben facebook şifresini istemem, bunu kendime hakaret kabul ederim. aldatılırsam yapacağım bellidir, çeker giderim.
ama beni aldatamasın diye şifre istemem. çünkü bu şu demektir: ben kontrol etmezsem beni aldatacak bir adamla evliyim.
doğru olan elbette kocanızın sadık olduğunu varsaymaktır, çünkü benim mantığıma göre aldatan adamdan boşanılır, imkanı olsa aldatacak adamdan da boşanılır, bu durumda şifre istemem kendi ilkemle çelişmek olur.
varsın aldatsın, koyarım kapının önüne sağlam bir tazminat alır, bir hayvan barınağına bağışlarım, kalır öyle eli böğründe.
çook haklısın ama ya aldattığında yakalayamazsak, aldattığını öğrenemezsek? şifreleri de yok takip de etmiyoruz. nerden öğrenicez.. habersiz şekilde aldatılmaya mahkum mu kalıcaz :KK64::KK64:

Ben 'ikimiz de birbirimizin sifresini bilmeyiz'guvenine katılmiyorum.Bir erkek esinin sifresini istemiyorsa;
1.karısının yanlıs bisey yapmayacağından emindir ki kadın muhtemelen de yapmıyordur zaten
2.Kendisi isterse karisi da ondan isteyecektir ki bu adamin hic isine gelmez
Kızlar 'benim esim yapmaz' demeyin.Namaz kilar,beni el ustunde tutar vs gibi seylerle kendinizi garantide sanmayın.Ne demisler aldatmayan erkek yoktur,henuz aldatmamis erkek vardir.

çook haklısın ama ya aldattığında yakalayamazsak, aldattığını öğrenemezsek? şifreleri de yok takip de etmiyoruz. nerden öğrenicez.. habersiz şekilde aldatılmaya mahkum mu kalıcaz :KK64::KK64:
bir yerden illa ki açık veriyorlar ki. şifresi olsa bile, şifresi olan adam o faceten mi aldatır, bir tane açmak ve saklamak o kadar da zor değil.
şifre almak aldatılmaya bir önlem değil yani.

Ikinizde facelerinizi Kapatın rahatlayın bence. Biz öyle yaptık. Hem zaman kaybı olmuyor hem böyle sorunlar olmuyor

Söylemedi mi hala şifresini ??eskiden varmış şimdi vermiyorsa biraz şüphe uyandırdı

Bir yandan insanlar ölüyor, öldürülüyor.
Bir yandan sizin gibiler "eşim face şifresini vermiyor ühü ühü :(" diye ortalıkta mı geziniyor yani?
Lütfen bana şaka yaptığınızı söyleyin.

Back
X