Eşim evlendiğinde pişmanmış

Hiç düşündünüz mü neden okumanıza engel oluyor???
Ailenizi ikna etmek yerine kaçırmayı seçti???
Parası yokken,sevdiği kadına güzel olanaklar sunmak için neden uğraşıp çalışmayı seçmedi???
Önce hayatlarımızı düzene sokalım demedi???
Siz düşünün, cevabını verin......
Ben kendimce cevap vereyim.
( Bedava sex, işim görülsün,yemek temizlik olsun,toplumda evli sıtatüm olsun,eli yüzü düzgün,düğün talep etmiyor işime gelir,masraf etmeye gerek yok)
Kv yaşasaydı beraber kaldırdınız, diğer konularınız eşim ayrı ev açmıyor olurdu.Uzgunum bu modeller hep öyle.
Kaçırayım bedavaya gelsin kafası çok 😂

Çok uzun
Ama koca için okumayan kızlara pek üzülemiyorum

Sonuçta sen kısır yerken biz sınava giriyorduk 😀

Bilerek okumuyorsan bazı şeyleri hak ediyorsun
Evlendiğim günden beri bi yandan da eğitimim için uğraşıyorum. Hiçbir zaman oturup fikirsiz fikirsiz kısır yemedim zaten öyle etkinliklerden de pek hoşlanmam ama okulu bırakıp evlenen biriyse hemen gözünüzde o profil çiziliyor olabilir ama hiçbir zaman o kadar olmadım gerçekten lisans çocuk gelişimini kazanmıştım dondurup mezuna kaldım o sene de evlendim zaten şimdi üçüncü sınıfa geçtim evlendigimden beri okulu tamamen bırakmamak için çabaladım gerçekten. Yani çoğu zaman akrabalar komşular çağırınca kısır yemeyi reddedip ders çalışıyorum iki senedir, merak etmeyin.

Evlendiğim günden beri bi yandan da eğitimim için uğraşıyorum. Hiçbir zaman oturup fikirsiz fikirsiz kısır yemedim zaten öyle etkinliklerden de pek hoşlanmam ama okulu bırakıp evlenen biriyse hemen gözünüzde o profil çiziliyor olabilir ama hiçbir zaman o kadar olmadım gerçekten lisans çocuk gelişimini kazanmıştım dondurup mezuna kaldım o sene de evlendim zaten şimdi üçüncü sınıfa geçtim evlendigimden beri okulu tamamen bırakmamak için çabaladım gerçekten. Yani çoğu zaman akrabalar komşular çağırınca kısır yemeyi reddedip ders çalışıyorum iki senedir, merak etmeyin.
Yani okumak evet ama dısardan okumakla ünv yaşında ünv ortamında bulunmak çok başka
Bunu neden istemez çünkü yeni insanlar yeni fikirlerle tanışırsınız

O 8 kişilik yurtlarda paramı ay sonuna yetiştirmeye calıştığım günleri bile özlüyor ve çok seviyorum
Yeri doldurulmayacak zamanlar
Arkadaşlarınız çevrenız eşiniz dostunuz olurdu
Ünv sadece diploma demek değil yani

Maalesef yanlış seçim yanlış davranışlar

O yüzden eşinize güvenmeyip bir işe girersiniz umarım

Ben de eşime şimdi olsa 24 yasinda evlenmezdim gezip tozardim önce atanıp sonra evlenirdim diyorum pişman olduğum için değil bence esin de pişman değil ama evlilik de uzaktan göründüğü gibi değil gerçekten

Ben de eşime şimdi olsa 24 yasinda evlenmezdim gezip tozardim önce atanıp sonra evlenirdim diyorum pişman olduğum için değil bence esin de pişman değil ama evlilik de uzaktan göründüğü gibi değil gerçekten
Umarım öyledir, evet biliyorum zorlukları var zaman zaman bende düşünüyorum okuluma gitseydim nasıl olurdu diye o ihtimali düşünüyorum. Ama dan diye yüzüne söylemiyorum söylemem de yani ben direkt evlenmezdim de demiyorum sadece arada o ihtimali düşünüyorum ama bunu bile ona söylemiyorum ama o çok patavatsız kafasından geçen anında ağzında, kalbimi kırmaktan korkmuyor sanırım buna da üzülüyorum aslında.

Umarım öyledir, evet biliyorum zorlukları var zaman zaman bende düşünüyorum okuluma gitseydim nasıl olurdu diye o ihtimali düşünüyorum. Ama dan diye yüzüne söylemiyorum söylemem de yani ben direkt evlenmezdim de demiyorum sadece arada o ihtimali düşünüyorum ama bunu bile ona söylemiyorum ama o çok patavatsız kafasından geçen anında ağzında, kalbimi kırmaktan korkmuyor sanırım buna da üzülüyorum aslında.
Ya erkek iste dümdüz ki zaten patavatsizlik da huyuymus ne dediğini bilmiyor bazen demek ki
Siz de ben de okuyup gezerdim deseydiniz

Kusura bakmayın koca peşinde giden kızlara hala saygım yok

Çünkü önce eğitim alıp kendini güvene alması gerekiyor

Geçen gün 15 yaşında bir kız hamile aile hekimliğine gelmiş sevgilisine kaçmış nasıl saygı duyayım ? Biz de sevdik sevildik lisede ama bu kadarı fazla ben sinirleniyorum

Ayol adam zengin olsam filan da demiyor ..uzman çavuş olsam senle ne evlenicektim diyor.Adam resmen karnımı doyurabilsem senle evlenmezdim demiş.Adam sadece kötü gününe ortak aramış yoksa sana iyi gün filan vaat etmiyor.Okumanı da başka türlü bir dünya olduğunu, ona mecbur olmadığını görmemen için istememiştir.

Bu kadar üzülmeye ne gerek var, o bir söylüyorsa sen bin söyle bu kadar takma. Bu arada evliliği bedavaya getirmek için okumaya izin vermeyip kaçırmış seni

Acaba eşinizin gözünde uzmanlar hovarda mı takılıyor?
Aslında onu mu ifade etmek istedi .

Ya da şöyle, telefonda konuştuğu insan uzman . Vakti zamanında eşiniz de olmak istemiş, olamamış.

Siz de sen olamadın diyince gururuna dokunmuştur, sanki siz o konuştuğu insan ne güzel oldu da sen olamadın dediniz diye hissetmiş olabilir ,
Kendince saçma bir savunma yapıp

Sen uzmanları beğenirsin ama hey yavrum hey ben uzman olsam evlenir miydim, sen ne biliyorsun ki , uzmanlar parayı sağda sola kız peşinde yiyor.

Buldun benim gibi kocayı sus otur. Gözün uzmana falan kalmasın 😒

Demek istemiş falan da olabilir mi 😁

Yani yine kocanız hoş laflar etmemiş elbet ama hani sizi de sevmiyor istemiyor parayı bulsa terk edecek şeklinde düşünmedim.
Laf olsun işte, ergen ergen muhabbetler 🙈
😒😒

Hemen arabeske bağlayıp ben onun için neler yaptim nelerden vazgeçtim de o bana neler diyor diye isyan etmeyin.

Yapmayacaktiniz .
Hadi yaptınız, artık genel olarak size bazı şeyler ders olsun. Yapmayın.
Kararında sevin.. .kararında fedakar olun.
+1000
Çok mantıklı geldiii
Çok uzun
Ama koca için okumayan kızlara pek üzülemiyorum

Sonuçta sen kısır yerken biz sınava giriyorduk 😀

Bilerek okumuyorsan bazı şeyleri hak ediyorsun
Bunlar çok büyük laflar yalnız dikkat edin

Müge anlı lafı
Neyse ben büyük konuşmayım diye eklerim Allah korusun
Müge anlıyı bir kere bile izlemeyen ben :KK53:

Aynen, Allah korusun. Ben şahsen burada çok büyük konuştuğum şeyleri birebir yaşadım. Tecrübeliyim yani. Hatta 4 sene kadar ara vermiştim foruma 😅 O yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum yazarken. Bu yüzden uyarmak istedim.

Müge anlıyı bir kere bile izlemeyen ben :KK53:

Aynen, Allah korusun. Ben şahsen burada çok büyük konuştuğum şeyleri birebir yaşadım. Tecrübeliyim yani. Hatta 4 sene kadar ara vermiştim foruma 😅 O yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum yazarken. Bu yüzden uyarmak istedim.
Sağolun aman aman tüh tüh diyim tekrar

Hanımlar merhaba, size bi sorum olucak. Biz eşimle çok severek evlendik maddi durumu hiç yoktu, herseyimiz kendimiz yaptık düğün eşya vs. Ve benim ailem yardımcı oldu. Eşim küçük yaşta annesini kaybetmiş babası da yeniden evlenmiş yani bi yardımları dokunmadı. Çoğu şeyi kendimiz yaptık. Biz kaçarak evlendik, annem karşıydı ama yanlış anlaşılmasın maddi durumlardan dolayı değil, ben üniversiteye gidicegim sene evlendik yani egitimimden vazgeçtim annem önce okulun dedi bence de önce okul ama eşim istemedi ve bende onu tercih ettim şimdi öyle dümdüz yazdığıma bakmayın çektiğim vicdan azabını ben bilirim içimde ukte kalan şeyleri, annemi üzmemi. Çok ağladım sizladim ama şimdi şükürler olsun açıktan okulumu okuyorum birazcık olsun rahatım.
Çok uzun oldu evet ama bütün detayları veriyim ki doğru yorumlayın istedim aslında kısaca anlattım bile diyebilirim çünkü bu günlere gelene kadar çok acı çektim gerçekten ayrılık aşamasına çok geldik aşk acısı çektim, sonra o geçti evlendik vicdan azabı çektim. Şimdi soruma geliyim bugün eşim uzman bı arkadaşıyla konuştu telefonda bende yanındaydım telefonu kapatınca aklıma geldi öylesine dedim birazda şakasına sende uzmanlığa kalicaktin niye vazgeçmiştin dedim güldüm falan hani cesaret edemedin mi gibisinden sonra bana dedi ki ben uzman olsam evlenmezdimki dedi nasıl yani ne alaka dedim o kadar param olsa gezer tozar yerdim dedi ha benden vazgecerdin yani dedim valla evlenmezdim dedi sevgili olarak kalırdık belki dedi o zamanlar da beni durdurmaz eden evlilik için deliren kendiydi sonra lafı çevirdi dedi ki istediğim gibi yaşayamıyorum ki evliliği dedi maddi olarak yani sürekli çalışıyor ama 5 kuruş kalmıyor doğrusu ama yine de bu söylenir mi ben onun parasının olmamasını hiç ama hiç takmadım o bana resmen param olsa evlenmezdim ki dedi yani para yok yapıcak bişey yok evleniyim bari dedi heralde nasıl olsa beni parasız kabul eden biri var boş durmayim falan dedi heralde ay bunları yazarken gülüyorum sinirden valla sinirlerim bozuldu sonra dedi ki senle evlenmezdim demiyorum bak dedi hiç evlenmezdim diyorum dedi. yani şimdiki aklin olsa ve parasi olsa evlenmezmiş, ben bunca şeyi suratıma suratıma bu söylensin diye mi çektim? Yani şimdi bana yüklü bi miktar para verseler eşinden vazgeç deseler geçmem asla. Ama onun aklını anladım hayatını değiştirecek bi para verseler galiba benden vazgecer. Oldum olası yokluk içinde olmaktan gelen bi bıkkınlık mi bu? Ama benim suçum ne ? 3 yıldır bende bunalabilirdim ama ben hâlâ aynı fiikirdeyim yine olsa yine evlenirim parası var yok umrumda değil. Ama onun çok parası olsa benden vazgecermis demek ki o zamanlar evlenmek için deli gibi yalvaran adam bana bunu diyor sizce neden?
Bu kadar ince ayrıntılara takılırsanız çok üzülürsünüz.
Bir konuşma üzerine bu kadar takılmayın.
Mevcut durumunuz nasıl?
Eşiniz iyi biri mi?
Size şuan ki davranışları nasıl? bunlarla ilgilenin.

Demek ki bunlarla ilgili sizi sıkıntıya sokacak bir probleminiz yok ki boş bir sohbet altında üzülecek şeyler arıyorsunuz, gerçekten gerek yok buna.

X