Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın.Esim bugun gidiyor evden.ben disardayim.bana hakkini helal et diye bi mesaj yazmis.
Bende helal olsun sende et dedim
Bana yazdigi mesajlar sunlar kizlar
Benim hicbir hakkim yok helal olsun sen helal et ben ne yaptiysam kendime yaptim
Size de eziyet ettim size bakamadim her yaptigim isi batirdim biraz cesaretli olup keske onceden soyleyebilseydim iki yuzlu davranmasaydim
Sen de benden onceden kurtulup hayatina bakardin kafan rahat olurdu aldigin ilaclari da benim yuzumden aliyorsun onu da biliyorum benim iki yakam bir araya gelmez iyi bil sen benden.kurtuluyorsun
Birde bosanma olursa nafaka az olursa ben durumum biraz duzelsin yardim etcem size diyor.
Boyle olmasi kurtulusmu bilmiyorum dedim
Oda bende bilmiyorum dedi
Kizlar kafam cok karisti cok kotuyum ben
sana kendini acındırıyor cnm anlamadınmı adam seni çözmüş merhametini ayrılırken bile dibine kadar sömüreyim diyor.inanma sakın sakın sakın.Esim bugun gidiyor evden.ben disardayim.bana hakkini helal et diye bi mesaj yazmis.
Bende helal olsun sende et dedim
Bana yazdigi mesajlar sunlar kizlar
Benim hicbir hakkim yok helal olsun sen helal et ben ne yaptiysam kendime yaptim
Size de eziyet ettim size bakamadim her yaptigim isi batirdim biraz cesaretli olup keske onceden soyleyebilseydim iki yuzlu davranmasaydim
Sen de benden onceden kurtulup hayatina bakardin kafan rahat olurdu aldigin ilaclari da benim yuzumden aliyorsun onu da biliyorum benim iki yakam bir araya gelmez iyi bil sen benden.kurtuluyorsun
Birde bosanma olursa nafaka az olursa ben durumum biraz duzelsin yardim etcem size diyor.
Boyle olmasi kurtulusmu bilmiyorum dedim
Oda bende bilmiyorum dedi
Kizlar kafam cok karisti cok kotuyum ben
Dul maaşı diye bir şey var, arayın 183 ü eşinizin sizi terkettiğini söyleyin ünv ye hazırlanan bir çocuk sahibi olduğunuzu söyleyin yardım isteyin sizi yönlendirirler...Evim kira bende asgari ucretli bi ise gircem fakat yetmez kesinlikle faturalar market pazar.nafaka alamam sanirim bu durumda.esimin yuklu miktarda borcu var bankalara bi donem is yapmis batirmisti
Rica ediyorum siz konuma yorum yapmayin...!!!!Konu sahibi askimli mesajlasmalar yakaladi, kocasinin evden cikmayi kollayip sevgilisiyle konustugunu ogrendi/yakaladi.
Kocasi onlarca kere sevmedigini, istemedigini, pesini birakmasini soyledi.
Ve konu sahibi oyle veya eve dondu, 1 yil daha gecirdi adamla. Adam tekrar ayni seyleri soyledi, senden kurtulamam cunku sen gurursuzsun dedi vs.
Simdi konu sahibi kocasinin bunlarin hepsini ama hepsini ispatladigini ve kendisini sevdigini iddia ediyor. Tekrar kocasiyla berabermis.
O yuzden kendisini kandirmaya devam etmesini salik veremeyeceklerin yazmamasini oneririm bu konuya. Zira konu sahibi bosanmasi yonunde salik verenlerin onu yanlis yonlendirdigini, kocasinin sucsuz oldugunu iddia ediyor.
Rica ediyorum siz konuma yorum yapmayin...!!!!
İstemiyorum sizin yorumlarinizi neyin ne oldugunu bilmeden atip tutuyorsunuz.
Ben burada esim nasil kanitladi neler dedi nasil ikna oldum anlatmak istemiyorum.ozel diye bisey var.kesinlikle anlatilamayack ozeller vardir.bunu size aciklamak zorunda degilim.farkundaysaniz ben konumda gelismeleri yazmadim.
Size ne oluyor?hayat benim hayatim istedigim gibi yasarim istedigimi yaparim.
Buraya gelipte insanlari benim uzerime salmaya hakkiniz yok...!!!
E kapattır konunu o zamanRica ediyorum siz konuma yorum yapmayin...!!!!
İstemiyorum sizin yorumlarinizi neyin ne oldugunu bilmeden atip tutuyorsunuz.
Ben burada esim nasil kanitladi neler dedi nasil ikna oldum anlatmak istemiyorum.ozel diye bisey var.kesinlikle anlatilamayack ozeller vardir.bunu size aciklamak zorunda degilim.farkundaysaniz ben konumda gelismeleri yazmadim.
Size ne oluyor?hayat benim hayatim istedigim gibi yasarim istedigimi yaparim.
Buraya gelipte insanlari benim uzerime salmaya hakkiniz yok...!!!
Bu nasıl bir hırs yahu.. Akıl isterse verirsiniz, istemezse size ne insanlarin hayatindan. Bu kadarı da fazla ya..Insanlari uzerinize salmadim, konuyu ve nasil mesajlar istemediginizi acikladim.
Gordugunuz gibi gelismeleri yazmadiginiz icin insanlar iyi niyetle yardimci olmaya calisiyorlar hala. Ama sizin umurunuzda degil.
Benim mesajim da yazmamalarini salik veriyor bosan diyenlerin. Sizin istediginizin aynisi yani.
Bana sinirlenmeniz cok anlamsiz. Zira ben ne hakaret ettim, ne asagiladim sizi. Kocanizla beni karistirmayin.
Bu nasıl bir hırs yahu.. Akıl isterse verirsiniz, istemezse size ne insanlarin hayatindan. Bu kadarı da fazla ya..
Siz gelişmeleri nereden öğrendiniz ? Baristilar mi yani şimdiBen konu sahibine akil vermedim, gelismelerden haberi olmayan diger uyeleri uyardim. Cunku yardim etmeye calisiyorlar bitmis bir konuya.
Yani mesajimda da acikca goruluyor bu, siz neye bu yorumu yazdiniz anlamak mumkun degil.
Siz gelişmeleri nereden öğrendiniz ? Baristilar mi yani şimdi
Bosanmayacakti zaten konu sahibi belliydi .Konu sahibi baska bir konuda onu yanlis yonlendirdigimi (bosan diyerek) ve baristiklarini soyledi. Yani konu sahibinin kendisinden ogrendim.