Esim evi terkediyor

Erkekler bizim kadar duygusal ve masum degildir..birde boyle dusun o zaman gereksz duygusalliga kapilip herseyden bit umut aramazsin..canin tabi yancak ama zamanla gecicek

Benim durumumu az cok biliyorsun normalde umrumda degil kendi hayatima bakiyorum ama her konustugumda muhatap olmak zorunda kaldigimda tum acilari sil bastan yasiyorum..yasadigimiz iyi gunleride kotu gunleride tekrar tekrar yasiyorum.bazen neden bu kadar kotuluk yaptigini sorguluyorum bazende yaptigi iyi seyleri sevgi gosterilerini korumaci tavrini dusunup nasil bu hale geldik diyorum.

Aldatmasina ragmen benden tam olarak kopamamasi..bosanmayi ertelemes.cekip gitmesine ragmen hem nafakamizdan fazlasini odeyip hemde hala bile benim uzerime olan borclari odeyip kendi uzerine olanlari aksatmasi.bunlar benimde aklimi karistiyor ama olmadi olsaydi bu hale gelmezdik suan kendim ve cocuklarim icin en iyisini dusunup yapmaliyim kendimi onun vicdanina emanet edememki..kendimi onun ruzgarina birakirsam daha cok savrulurum daha cok canim yanar.sene biraz boyle dusunmeyi dene kendi iyligin icin evladin icin

Esim bugun gidiyor evden.ben disardayim.bana hakkini helal et diye bi mesaj yazmis.
Bende helal olsun sende et dedim
Bana yazdigi mesajlar sunlar kizlar
Benim hicbir hakkim yok helal olsun sen helal et ben ne yaptiysam kendime yaptim
Size de eziyet ettim size bakamadim her yaptigim isi batirdim biraz cesaretli olup keske onceden soyleyebilseydim iki yuzlu davranmasaydim
Sen de benden onceden kurtulup hayatina bakardin kafan rahat olurdu aldigin ilaclari da benim yuzumden aliyorsun onu da biliyorum benim iki yakam bir araya gelmez iyi bil sen benden.kurtuluyorsun

Birde bosanma olursa nafaka az olursa ben durumum biraz duzelsin yardim etcem size diyor.
Boyle olmasi kurtulusmu bilmiyorum dedim
Oda bende bilmiyorum dedi
Kizlar kafam cok karisti cok kotuyum ben
Günaydın.
Adam diyor ki;
"benden nafaka olarak çok isteme,seninle de oğlanla da uğraşamam.
İleride de sakın rahatsız etme.
Sen nafaka az talep edersen benden de az para çıkmış olur ileride de daha da azaltırım miktarı.
Allahtan oğlan küçükken boşanmadın,şimdi yaşı da büyük,iyi kötü bir işe girer,o nafakayı da vermem.
Uğraşmak istemiyorum ikinizle de."

Karakteri çok tuhafmış eşinizin, Allah sabırlar versin...
Ama herkesin boşanma evresi çok farklıdır, kimisinin ki sıkıntılı bir süreç kimisinin ki kolay bir süreçte geçiyor
Siz herşeyden önce ayakta durabilecek şekilde bir iş bakın, kimseye muhtaç olmayacak şekilde
İnşaallah kolay geçer bu süreç

Esim bugun gidiyor evden.ben disardayim.bana hakkini helal et diye bi mesaj yazmis.
Bende helal olsun sende et dedim
Bana yazdigi mesajlar sunlar kizlar
Benim hicbir hakkim yok helal olsun sen helal et ben ne yaptiysam kendime yaptim
Size de eziyet ettim size bakamadim her yaptigim isi batirdim biraz cesaretli olup keske onceden soyleyebilseydim iki yuzlu davranmasaydim
Sen de benden onceden kurtulup hayatina bakardin kafan rahat olurdu aldigin ilaclari da benim yuzumden aliyorsun onu da biliyorum benim iki yakam bir araya gelmez iyi bil sen benden.kurtuluyorsun

Birde bosanma olursa nafaka az olursa ben durumum biraz duzelsin yardim etcem size diyor.
Boyle olmasi kurtulusmu bilmiyorum dedim
Oda bende bilmiyorum dedi
Kizlar kafam cok karisti cok kotuyum ben
sana kendini acındırıyor cnm anlamadınmı adam seni çözmüş merhametini ayrılırken bile dibine kadar sömüreyim diyor.inanma sakın sakın sakın.

Madem bu iş bitti aşamasındasınız bırakın inceldiği yerden kopsun. Ebeveynleri mutlu olmayan çocukta mutlu olmaz boşuna kendinizi kandırmayın bu tür şeylerle. Bizzat kendimden biliyorum, her gün mutsuz sabahlara uyanmak hiçte kolay değil olmayacaktır da evladınız için.
Anladığım kadarıyla 40 lı yaşlardasınız, bence çok geç değil iş ev kurup düzen oturtmak için. Elinizden hangi iş gelirse sigortalı bir işe girerek adım adım gerçekleştirin isteklerinizi. Benim annem 60 lı yaşlarında olmasına rağmen stresli günler geçirdi bu süreçte ama bir iki senede rahatladı, düzene girdi hayatı.

Konu sahibi askimli mesajlasmalar yakaladi, kocasinin evden cikmayi kollayip sevgilisiyle konustugunu ogrendi/yakaladi.

Kocasi onlarca kere sevmedigini, istemedigini, pesini birakmasini soyledi.

Ve konu sahibi oyle veya eve dondu, 1 yil daha gecirdi adamla. Adam tekrar ayni seyleri soyledi, senden kurtulamam cunku sen gurursuzsun dedi vs.

Simdi konu sahibi kocasinin bunlarin hepsini ama hepsini ispatladigini ve kendisini sevdigini iddia ediyor. Tekrar kocasiyla berabermis.

O yuzden kendisini kandirmaya devam etmesini salik veremeyeceklerin yazmamasini oneririm bu konuya. Zira konu sahibi bosanmasi yonunde salik verenlerin onu yanlis yonlendirdigini, kocasinin sucsuz oldugunu iddia ediyor.

Evim kira bende asgari ucretli bi ise gircem fakat yetmez kesinlikle faturalar market pazar.nafaka alamam sanirim bu durumda.esimin yuklu miktarda borcu var bankalara bi donem is yapmis batirmisti
Dul maaşı diye bir şey var, arayın 183 ü eşinizin sizi terkettiğini söyleyin ünv ye hazırlanan bir çocuk sahibi olduğunuzu söyleyin yardım isteyin sizi yönlendirirler...

Konu sahibi askimli mesajlasmalar yakaladi, kocasinin evden cikmayi kollayip sevgilisiyle konustugunu ogrendi/yakaladi.

Kocasi onlarca kere sevmedigini, istemedigini, pesini birakmasini soyledi.

Ve konu sahibi oyle veya eve dondu, 1 yil daha gecirdi adamla. Adam tekrar ayni seyleri soyledi, senden kurtulamam cunku sen gurursuzsun dedi vs.

Simdi konu sahibi kocasinin bunlarin hepsini ama hepsini ispatladigini ve kendisini sevdigini iddia ediyor. Tekrar kocasiyla berabermis.

O yuzden kendisini kandirmaya devam etmesini salik veremeyeceklerin yazmamasini oneririm bu konuya. Zira konu sahibi bosanmasi yonunde salik verenlerin onu yanlis yonlendirdigini, kocasinin sucsuz oldugunu iddia ediyor.
Rica ediyorum siz konuma yorum yapmayin...!!!!
İstemiyorum sizin yorumlarinizi neyin ne oldugunu bilmeden atip tutuyorsunuz.
Ben burada esim nasil kanitladi neler dedi nasil ikna oldum anlatmak istemiyorum.ozel diye bisey var.kesinlikle anlatilamayack ozeller vardir.bunu size aciklamak zorunda degilim.farkundaysaniz ben konumda gelismeleri yazmadim.
Size ne oluyor?hayat benim hayatim istedigim gibi yasarim istedigimi yaparim.
Buraya gelipte insanlari benim uzerime salmaya hakkiniz yok...!!!

Ben burada esim nasil kanitladi neler dedi nasil ikna oldum anlatmak istemiyorum.ozel diye bisey var.kesinlikle anlatilamayack ozeller vardir.bunu size aciklamak zorunda degilim.farkundaysaniz ben konumda gelismeleri yazmadim.

Insanlari uzerinize salmadim, konuyu ve nasil mesajlar istemediginizi acikladim.

Gordugunuz gibi gelismeleri yazmadiginiz icin insanlar iyi niyetle yardimci olmaya calisiyorlar hala. Ama sizin umurunuzda degil.

Benim mesajim da yazmamalarini salik veriyor bosan diyenlerin. Sizin istediginizin aynisi yani.

Bana sinirlenmeniz cok anlamsiz. Zira ben ne hakaret ettim, ne asagiladim sizi. Kocanizla beni karistirmayin.

E kapattır konunu o zaman

Insanlari uzerinize salmadim, konuyu ve nasil mesajlar istemediginizi acikladim.

Gordugunuz gibi gelismeleri yazmadiginiz icin insanlar iyi niyetle yardimci olmaya calisiyorlar hala. Ama sizin umurunuzda degil.

Benim mesajim da yazmamalarini salik veriyor bosan diyenlerin. Sizin istediginizin aynisi yani.

Bana sinirlenmeniz cok anlamsiz. Zira ben ne hakaret ettim, ne asagiladim sizi. Kocanizla beni karistirmayin.
Bu nasıl bir hırs yahu.. Akıl isterse verirsiniz, istemezse size ne insanlarin hayatindan. Bu kadarı da fazla ya..

Bu nasıl bir hırs yahu.. Akıl isterse verirsiniz, istemezse size ne insanlarin hayatindan. Bu kadarı da fazla ya..

Ben konu sahibine akil vermedim, gelismelerden haberi olmayan diger uyeleri uyardim. Cunku yardim etmeye calisiyorlar bitmis bir konuya.

Yani mesajimda da acikca goruluyor bu, siz neye bu yorumu yazdiniz anlamak mumkun degil.

Ben konu sahibine akil vermedim, gelismelerden haberi olmayan diger uyeleri uyardim. Cunku yardim etmeye calisiyorlar bitmis bir konuya.

Yani mesajimda da acikca goruluyor bu, siz neye bu yorumu yazdiniz anlamak mumkun degil.
Siz gelişmeleri nereden öğrendiniz ? Baristilar mi yani şimdi

Back
X