Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benzeri kuzenimin basina geldi, esi mafyaya bulastim demis, tehdit ediliyorum, seni bosayip bu kadinla evlenmezsem beni oldurecekler falan diyor, o sirada kuzenimin 1 kizi var ve 6 aylik hamile, daha sonra diger kadini bosayip tekrar kuzenimle evlenecek, boyle kandirdi onu ve anlasmali bosandilar, adam gitti o kadindan tup bebek yontemi ile ikiz bebek yapti, mafya sebebiyle cezaevine girdi, birkac sene sonra cikinca diger kadin ve ikizleriyle hayatina devam etti, kuzenim ise hala yasini tutuyor ve hala bekar! Bilmem ders alir misiniz! Madem sevmiyordu niye daha once bosanmadi diyorsunuz, birakmiyorsunuz ki adami bosansin, sizi menfaati dogrultusunda kullaniyor, hem kocan olarak sorumlu olmayim, ozgur birak diyor, hem de benim musait oldugum tarihte bosanalim vs diyor, mahkeme nafaka vermez sana diyor, hic anlasmali bosanmayi teklif etti mi size? Nasil gecinecegini vs bosverin, nafaka konusunu da interntten dahi arastirabilirsiniz, mahkeme bi sekilde sizi magdur etmez, esiniz bir isler ceviriyor, omrunuzu daha fazla onun icin tuketmeyin!Evet istanbul da bi tefeciye bulasti zaten cok fazla borcu var.suan terkedilmiste olabilir iliskisi var gibi gozukmuyor.bana dedigi benim hic bir hatamin olmadigi bosanmanin onun icin mutsuzluk ama bizim icin iyi olacagi.bosanmaktan baska caresinin olmadigi.acikcasi o gecen yilki kadinin tefeci olabilecegini dusunuyorum.esim bi donem bizi birakmaya mecbur oldugunu soylemisti tehtit ediliyorum belki demisti.iste kafa karisikligim da bundan dolayi bir ask iliskisimiydi yoksa tefeci veya dolandiricimiydi o kadin.kadinla telefonda konusmustum esimin onu aradigini fakat baska meseleler oldugunu esimle konusmam gerektigini soyledi.esim tam olarak ne oldugunu soylemedi bana.hatta beni cok sevdigini ama mecburen ayrilmamiz grrektiginude soyledi.bu yuzden bosanamadim bekledim hep.halada tam olarak hic bir sey bilmiyorum
Konu sahibi aklıma oğlunuzun 18 yaşını doldurup doldurmadıgi sorusu geldi eşiniz dondurmasını bekliyor olabilir erkek çocuğu yasal sorumluluk nasıl işliyor bilmiyorum ama alakası olabilir değerlendirin... esiniz sizi aldatmış açık açık siz de bunu görmüş hatta duymussunuz ama hala tam net birsye göremedim diyorsunuz5 anlayamıyorum. Ama gene de şunu söylemeden gecemicem yaşamaya bilmez ben olsam.soyle böyle yaparım da diyevmivem dile kolay en az 19 yıl var emek var geçip giden yıllar var yazikkkkk çok yazikkkkHaklisiniz beb bosanmiycam demiyorum.meslegim yok fakat market gibi yerlerde calistim.bi kac yere basvurdum cevap bekliyorum.ucuz kiralik ev bulursamda tasinicam.pisman olmasi cok zor haklisiniz.ne hali varsa gorsun tek pismanligim neden daha once bitirmedim.kopamadim konduramadim ona hicbiseyi.esim bir yil oncesine kadar evine bagli iyi bir es ve babaydi.
Sen eşini dinleme niyetlisen sor bir avukata eşinin bir planı var sanki avukatla görüş derimCanim haklisin.davayi acacagim zaten ama esim maasim hacizli nafaka baglanmz diyor.bir bucuk yil sonra alabilirsin diyor.yani ben simdi bosanirsam hic bisey alamam diye beklemek istemistim.adliyeye gittim fakat avukatlar danisma olmadigini soylediler.bi avukata gidip soramadimda cunku maddi durumum yok.
Onu biliyoruz zaten arkadasim.gelip topladigi esyalari niye almiyo ki diyorum.o gittikten sonra davami acacagim avukat oyle soyledi.ama daha tasinmadi sadece cekip gitmis susu veriyor
Geldi suan evde kalacakmis gibi duruyor umarim gider.off napiyo bu adam ya.avukat bekleyelim gidiyormu kaliyormu ona gore dava acalim dedi.Avukat o gittikten sonra mi dava acacagiz dedi? Ne dedi tam ve genel olarak?
Adam gitmis zaten. Sadece kalan esyalarini almamis
Geldi suan evde kalacakmis gibi duruyor umarim gider.off napiyo bu adam ya.avukat bekleyelim gidiyormu kaliyormu ona gore dava acalim dedi.
Kizlar yorum bekliyorum lutfen bugun buraya kimse ugramaz oldu ,Esim bugun gidiyor evden.ben disardayim.bana hakkini helal et diye bi mesaj yazmis.
Bende helal olsun sende et dedim
Bana yazdigi mesajlar sunlar kizlar
Benim hicbir hakkim yok helal olsun sen helal et ben ne yaptiysam kendime yaptim
Size de eziyet ettim size bakamadim her yaptigim isi batirdim biraz cesaretli olup keske onceden soyleyebilseydim iki yuzlu davranmasaydim
Sen de benden onceden kurtulup hayatina bakardin kafan rahat olurdu aldigin ilaclari da benim yuzumden aliyorsun onu da biliyorum benim iki yakam bir araya gelmez iyi bil sen benden.kurtuluyorsun
Birde bosanma olursa nafaka az olursa ben durumum biraz duzelsin yardim etcem size diyor.
Boyle olmasi kurtulusmu bilmiyorum dedim
Oda bende bilmiyorum dedi
Kizlar kafam cok karisti cok kotuyum ben
Esim bugun gidiyor evden.ben disardayim.bana hakkini helal et diye bi mesaj yazmis.
Bende helal olsun sende et dedim
Bana yazdigi mesajlar sunlar kizlar
Benim hicbir hakkim yok helal olsun sen helal et ben ne yaptiysam kendime yaptim
Size de eziyet ettim size bakamadim her yaptigim isi batirdim biraz cesaretli olup keske onceden soyleyebilseydim iki yuzlu davranmasaydim
Sen de benden onceden kurtulup hayatina bakardin kafan rahat olurdu aldigin ilaclari da benim yuzumden aliyorsun onu da biliyorum benim iki yakam bir araya gelmez iyi bil sen benden.kurtuluyorsun
Birde bosanma olursa nafaka az olursa ben durumum biraz duzelsin yardim etcem size diyor.
Boyle olmasi kurtulusmu bilmiyorum dedim
Oda bende bilmiyorum dedi
Kizlar kafam cok karisti cok kotuyum ben
Bir fikri olan yokmu? neden boyle seyler soyluyor simdi bu adam.
Eline ne geciyor boyle yapinca sonucta gidiyor hersey bitiyorSenin vicdan yapmanı istiyor tek sebebi bu
A aptalinsan yorumunu alabilirmiyim?
Eline ne geciyor boyle yapinca sonucta gidiyor hersey bitiyor
Canın yanıyor,kahroluyorsun biliyorum.Kolay değil yıllarını vermişsin.Anlıyorum seni ama durdurmaya çalışsan da durmayacak o.Bugun bi bakarmisiniz ustte yazdiklarima esim evden gidiyor.bana attigi mesajlar ne demek oluyor?ayrilirkrn erkekler boyle vicdan yaparlarmi?benim kafam cok karisik.bi yanim onu durdur diyor bi yanim birak gitsin sevse gitmezdi diyor.sebep bizi dusunmesimu gercekten.
Adamin amacini niye sorgulayip duruyorsunuz ki? Hayir cevap istediginiz cevap olmayacak.
Yani adam seni cok seviyor da ondan demeyecek kimse.
Her yaptigi hareketi desmeye muhtac olmayin artik yeter.
Adam kotu seyler yapmis, kotu seyler yaptim diyor ve gidiyor. Kotu seyler yaptigini kabul etti diye ne olmasini bekliyorsunuz? Onun hakkinda cok kotu dusunmeyin istiyor iste.
Gidin dava acin hemen. Cocugunuzun nafakasini alamayacaksiniz yoksa.