• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terk etti.

Yerinizde olsam böyle bir kımıl zararlısından kurtulduğum için hayrına lokum dağıtırım. Başınıza dert aramayın. Siz açın davayı. Kusurlu taraf o. Evi yerk etmiş olması zaten asli kusur. Alın nafakanizı. Maaşınız da var. Daha ne istiyorsunuz.

2 aydır çocuguna nasıl bakıyorsan bundan sonrada öyle bak bence demekki senin kimseye ihtiyacın yok kimseninde sana. Evi terk edip, çocugunu görmeyecek kadar önemli ne yaşadınız acaba siz? Bırak ne zaman açıyosa açsın ve boşansın
Boşanma davasını açmadı. Açamadı. Beni anlaşmalı boşanalım diye çağırdı ama evliliğimiz ile ilgili problemleri konuştuk. Tatlıya bağladık

Kayınvalidem geldi şimdi gece gündüz bebeğe bakıyor evimin işlerini yapıyor
Gece bebeğinize bakacak birini bulmuşsunuz tebrikler.
Rahatladınız bu şekilde, belli bir yaş üstü insanlar, gece gündüz bebek bakıp, evinizine işlerini yapınca?
Eşinizi de tebrik ediyorum ayrıca.
Karı koca harikasınız.

Gece bebeğinize bakacak birini bulmuşsunuz tebrikler.
Rahatladınız bu şekilde, belli bir yaş üstü insanlar, gece gündüz bebek bakıp, evinizine işlerini yapınca?
Eşinizi de tebrik ediyorum ayrıca.
Karı koca harikasınız.
Ben kimseyi hiçbir şey için zorunlu tutmuyorum bir ay onun annesi bir ay benim annem kalacak şekilde anlaştık

Ben kimseyi hiçbir şey için zorunlu tutmuyorum bir ay onun annesi bir ay benim annem kalacak şekilde anlaştık
Sizin anneniz ya da kayınvalideniz farketmez. Belirli yaşa gelmiş insanları ,gece gündüz bebek bakıp üzerine, ev işi yaptıracak kadar bencilsiniz karı koca.
İkiniz evliliğin, çocuğun sorumluluğunu alamadığiniz için ayrılmayın diye kabul ediyorlar ne yapsınlar?

İdeal evlilik. :işsiz:

Sizin anneniz ya da kayınvalideniz farketmez. Belirli yaşa gelmiş insanları ,gece gündüz bebek bakıp üzerine, ev işi yaptıracak kadar bencilsiniz karı koca.
İkiniz evliliğin, çocuğun sorumluluğunu alamadığiniz için ayrılmayın diye kabul ediyorlar ne yapsınlar?

İdeal evlilik. :işsiz:
Sorumluluğu alamayan ben değilim ben çocuğuma kendim de bakarım en başından bakıcı baksın istedim eşim kabul etmedi

En başından eşim o şekilde demişti ben kabul etmemiştim bakıcı baksın demiştim şimdi annemle beraber bakacaklar. Şimdilik diye bir şey Var mı ?
2 ay terk etmiş, ev tutmus, bebeğini bile arayip sormayan bir adam için şimdilik denir ne denir.

Sorumluluğu alamayan ben değilim ben çocuğuma kendim de bakarım en başından bakıcı baksın istedim eşim kabul etmedi
Kayınvalide gelince gece de baksın, ev işi de yapsın diye bekleyen, yapmayınca evden gitsin diyen kim?
Eşiniz zaten olmamış, anneler üzerinden evlilik
oldurmaya çalışıyorsunuz ama elinizde patlar yine bu sekilde.

Back