Eşim eve geç geliyor

eşiniz dışarı çıkınca neden habire mesaj atıyorsunuz ki?
karnı burnunda kadınım iki hafta önce gece 3’te geldim eve eşim de uyuyordu. bir kere bile darlamadı adam beni. nerede olduğumu bilmesi yeterli (acil durumlar için)
evlenince niye yapışık ikiz gibi olalım?
niye her dakika bıt bıt konuşalım?
biz yeri geliyor iki üç gün doğru düzgün görüşmüyoruz eşim her gün 9.30 da gelir akşamları çoğunda da ben olmam. döndüğümde uyumuş olur.
napsın adam beni boşasın mı yani?

Eşinizle daha çoook ugrasirsiniz gibi geldi bana, kolay kolay duzelmiyor oyle adamlar genelde.
Boyle gece yarilarina kadar içki ortami yaptigini onceden bilmiyor muydunuz?
Boyle şeyler evlenince de duzelmiyor malesef.

Kimisi sorun etmez gerci ama beni goturemeyecegi içki ortamlari olan biriyle asla evlenmezdim. Arkadaslarda suç buluyorsunuz ama herkes kendi gibilerle arkadas olur az bucuk.

Eşimin arkadaslarinin bir tanesi bile eşine haber vermeden plan yapmaz degil ki eve gelecegi saati bile bildirmeyecek gece yarilarina kadar.

Video oyunu oynadiklarini yazmissiniz onu biz de yapiyoruz ve zaman hizli geciyor gercekten ve eve gece 2de bile donmuslugumuz var ama ben de ortamda oluyorum.

Son düzenleme:
Ben sizi haklı bulamadım. Şöyle ki muhtemelen evlenmeden önce de aynıydı siz evlenince değişir diye düşünmüşsünüz. Değişmemiş en baştan beri yapıyor bunu, siz bu durumu çözmemiş üstüne çocuk sahibi olmuşsunuz. Artık bıraksanız mı? Her hafta kavga etmekten yorulmuyor musunuz? Haftada bir çıkmak bana çok gelmedi. Arkadaşlarımın yanındayken aranmaktan hoşlanmam eşimi de aramam. Eşiniz nereye gittiğini söylüyorsa sorun yok bence. Neden dışarıdayken size napıyorsun diye sormasını bekliyorsunuzki, evde oturuyorsunuz işte belli nerde ne yaptığınız. Gece bir geç bir saat değil bence.

Şu bekarken görüştüğü arkadaşları meselesini de gerçekten anlamıyorum. Arkadaşına siz evlenene kadar arkadaşlığımıza ara verelim mi desin? Biz daha tatile gitmeden eşimle erkek erkeğe tatile gitmek isteyen yazmışsınız da eşinizin sizinle gittiği-gitmediği tatilden onlara ne? Eşimle o bir gün birbirimizi görmüyoruz demişsiniz görmeyin bir gün, ne oluyor bir gün görüşmeyince? İçki içiyorlarsa onlar içiyor eşiniz de içiyorsa kendi iradesi var kendi kararı. Karı-kız tabiri hoş değil ama siz kullandığınız için kullanıyorum yine kendilerine yapıyorlar. Eşinizin iradesi yok mu? Bence de eşinizi bunaltmayın

Son düzenleme:
Gereksiz ilgi bekliyorsun adami utusuz gezdirmemekle arkadas ihtiyacini giderdigini
İ saniyorsun? Madem gittigi yer belli insanlar belli daha neyin derdindesin haftada bir kafa dagitmak onun hakki. İyimisiniz diye sormasini bekliyorsun falan asiri gereksiz ve bencilce zaten acil bir durum olsa ulasirsin. Allah askina bi rahat birakin adamlari.. ne yapsin kedi gibi surekli senin uygun buldugun saatlere gore yasayamazki kocaman adam. Evlilige bakis acin sana gore dogru olabilir ama ortada yanlis bisey yok ve bu adam bunlari kbul etmek zorunda degil haksizsin bence

Haftada bir çıksın.
Eve 11 gibi gelsin yolu da bulsun bir zahmet.
Mesajlasmasi doğru olmaz ama iki saatte bir arayıp iyi mısınız diye sorabilir.
Sormalı.

Haftada bir gun bana normal geldi. Gece 1de donmek de gec degil cunku 8den sonra cikiyormus. Sizin gece gezme durumunuz yok mu? Sizin cikmaniza mudahale ediyorsa bu yanlis ama bence her evlilikte insanlarin ozel alani olmali

Haftada bir dışarıya çıkmasına da karışmamanız gerekir. Eşler birbirini bu kadar sıkmamalı. Siz onun üzerinde geldikçe o da inatla daha da geç gelir. Rahat bırakın adamı kalıba sokmayın
Mesela ben dışarıya çıktığımda eşim beni aramaz neden rahatsız etsin ki? ayni şekilde ben de onu aramam.

Sende al çocuğunu arkadaşlarinla bir yerlere git gece olmasina gerek gündüz mesela ama hiç arama sorma.Esin aradiginda da bir rahat vermiyorsun de seni merak etmesini sağla.Belki oyle anlar.

Acun'un eşiyle bir tv röportajı vardı. Acun alkol ve sigara tüketmedigini,bu nedenle gece hayatinin olmadığını söylüyordu. Eşi de "bir PlayStation'u var" deyip gülmüştü. Acun da "evet, arkadaşlarımla topalnip pes turnuvası yapmak bir zevk, bağımlı gibiyim" falan diyip eklemişti "arkadaslarimin hepsi aile dostumiz,çocukluktan beri yakin arkadaşlarım".
Röportajin üzerinden çok geçmedi adamın başka kadindan cocugu olduğu öğrenildi. Ustelim Acun'un "tüm arkadaşlarım aile dostu" dediği adamların hepsi gayet de bunu biliyormuş ve hatta bazıları nikah şahidi olmuştu.
Kadın da safım, 'pes oynuyor işte tanıdığım erkeklerle' diyip kendini iyi hissetmeye çalışıyordu...
Konuya yorumum bu valla .
Her hafta 12lere, 1lere kadar ne yapıyor ki bu adam?
Ben de dışarıda olmayı çok severim,özellikle geç saatlerde. İşten 6da cikiyorum, vardigim yere ulaşmak 7yi bulur ; konser olur,tiyatro olur, nargileci olur, futbol maçı olur, romantik yemek olur, sinema olur, içki sofrası olur, ağva'da göl kenarında bir şeyler içmek olur, hamakta kitap okuyup uyumak olur,akşam pikniği olur... Her yere giderim AMA saat 12 oldu mu çoktan eve gelip pijemamla yatağımda oturuyor olurum.
Yani bütün etkinlikleri ve artı yolu aradan geçen 5 saate sığdırmış olurum. Evinde bekleyeni olan insan bunu yapmalı.

2 yıllık evliymişsiniz. İlk haftadan beri bu bir ritüel haline gelmiş. En başından konuşup çözmemişsiniz. Çocuğunuz 6 aylık olmuş. Doğduğu zaman da çözmemişsiniz. 2 yıldır durup neden şimdi sorun ettiğinizi anlayamadım.

Aslında çözülmesi gereken bir durum da değil bence. Evlilik veya çocukla birlikte kişisel hayatın sıfırlanması gerekmiyor. Haftada bir gece çıkması gayet normal. Nerde olduğunu da biliyorsunuz, acil veya önemli bir durum olmadıkça aramaya/mesaj atmaya da gerek yok birkaç saat için.

Benim eşim evde tek başına önleme fifa oynuyor, o zaman bile 4-5 saat oynadığı oluyor. Arkadaşlarla oynadıklarında turnuva filan yapıyorlar, oynadığı saat aralığı bana normal geldi bu yüzden. 2 saat pes oynayıp bırakan adam görmedim ben. Siz bunu normal karşılamıyorsunuz ama eşiniz karşılıyor ve diğer günlerde normal özeni de gösterdiği için siz haksız konumdasınız şu an. Herşey her zaman bizim istediğimiz gibi olamaz. Bence bu konuyu içinizde halletmeye bakın derim. Çünkü bu sefer gerçekten haklı olduğunuz bir konuda haksız duruma düşürür bu ısrarınız.

Çocuğu ver ona git bi akşam arkdaşında annenlerde vb yerde kal bak bakalım nasıl çağırıp duruyor

Sizi hakli bulmadim.
Evlilik surekli esinin dibinde durmak degil, evlendik diye elimize ayagimiza prangalar vuracak halimiz yok. Bilemedim.
Bende arkadaslarimda 15 gunde bir dışarı cikiyorum gece 12de 1 de dönüyorum ( cocuk yok) esimde 10 gunde bir arkadaslari ile cikiyor ve gce 12den once gelmiyor ustelik direkt is cikisi gidiyor saat 6 da falan.. yemek yiyorlar bir seyler iciyorlar sohbet ediyorlar saat 12.1 anca geliyorlar kimisi bekar kimisi evli.. bekar olanlrn tabi ki kari kiz ayagi olabilor sncta bekar:) bunu da hc sorun etmem esim kendini bildikten sonra.
Nereye gttgni kimlerle gttgnde bliyormussunuz zaten. Bence uzatilacak yani sorun edecek bir sey goremiorum. Bebek ile cikamiyorsaniz esinizin olmadigi gunler annenize gidin böylelikle surekli dusunmzsnzde, esinizde eve donerken alsin sizi..

Dışarı çıkabilir, alkol da alabilir ama nereye gittiğini bilmezsem o eve giremez.
Arayınca açmazsa zaten telefonu kafasına yer. (bilir beni yaparım )
Karı kızla takılan arkadaşları olmaz zaten benimkinin.
Olur da cahillik etti yaptı diyelim, 3.dünya savaşı çıkar :)

Bence abartiyosunu,

Siz de biraz kendi ailenize arkadaşlarınıza vakit ayırın kafa dağıtın bence..
gece 1 de gelmesine çok fazla takmışsınız. O beni anlamıyor diyorsunuz ama siz De anlamaya çalışmıyorsunuz. Adam bir çok konuda orta nokta bulmaya çalışıyor, siz de onu anlayın. Oyun oynuyormuş, oyunun en heyecanlı yerinde neden bırakıp gelsin? Zaten her gece çıkmıyor.. ona 11 de gel demeniz ile arkadaşlarını hiç görme demek arasında bir fark yok bana göre..

Geç gelmesi mi mevzu yoksa güven sorunu mu yaşıyorsunuz? İlk mesajınızda arkadaşlarına çok da güvenmediğinizi belirtmişsiniz, öyle bir durumda ben de çok rahatsız olurdum. Güvenilir kişilerse istediği saatte gelsin, haftanın bir gününü arkadaşlarıyla geçirsin ama aradığımda da ulaşabilmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…