- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi berasnegatif
Gereksiz ilgi bekliyorsun adami utusuz gezdirmemekle arkadas ihtiyacini giderdiginiNasıl davranmalıyım bilmiyorum. 18 yaşından beri ailesinden ayrı kalmış. O 32 yaşındayken evlendik. Yani bir aile ortamı olmamış. Birine hesap vermemiş. Sürekli, her gün dışarıdaymış . Şuan evde olmaktan zevk aldığını söylüyor. Aile ortamına hasretmiş. Bana diyor zaten her gün evdeyim bir gün dışarı çıksam nolur geç geldiysem nolur diye. Mesele dışarı çıkması değil ki, 2-3 gün çıksın dışarı ama geç gelmesin. Sorun benden mi kaynaklı diye düşünüyorum. İlgi göstermesem, halini hatrını sormasam dışarda mutluluk arar diyeceğim ama. inanın ilgi gösteriyorum. Kaç çeşit yemek yapıyorum her gün evimi temizliyorum ütüsüz bir kıyafet giydirmiyorum. İlgisiz bırakmıyorum güleryüzle karşılıyorum gününün nasıl geçtiğini soruyorum. Oda peş peşe iki gün dışarı çıkmamaya iki gün yalnız bırakmamaya çalışıyor genelde ama dışarı her çıktığında 1 den önce gelmiyor. Ve ben bunu anlatamıyorum bir türlü. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yol gösterecek olan var mı? Aynı şeyi paylaşan?
Mekanlar akşam 22:00 da kapanacakya artık erken gelir. Birde çok üstelemeyin bence sonra ters teper bu sefer daha çok evden uzaklaşır.Arkadaşlar sorun çıkması değil geç gelmesi anlamıyorsunuz. Üç gün çıksın ama daha erken dönsün
Haftada bir dışarıya çıkmasına da karışmamanız gerekir. Eşler birbirini bu kadar sıkmamalı. Siz onun üzerinde geldikçe o da inatla daha da geç gelir. Rahat bırakın adamı kalıba sokmayınArkadaşlar 2 yıllık eviliyiz 6 aylık bir kızımız var, güzel de bir evliliğimiz var fakat evlendiğimiz ilk haftadan bu yana eşim haftada en az bir kere arkadaşlarıyla dışarı çıkar 7-8 civarı ve gece 1 den önce eve gelmez. Telefonla rahatsız edilmeyi sevmiyor, dışarda olduğu saatlerde napıyorsun diye sormaz. Şu saatte gelirim diye haberde vermez ben bundan hiç hoşlanmıyorum. Eve geldiğinde sürekli kavga çıkıyor evde bir insan var önemsemiyorsun napıyorsun diye sormuyorsun bile diyorum. Beni bunaltma hiçbir arkadaşımın eşi böyle yapmıyor diyor. Bekarken görüştüğü arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor ve onlar içki içen karı-kız olayları olan erkekler. Eşimin de biraz sakin karakteri vardır ses çıkartmaz her şeye uyar ilk zamanlar gitme ya da erken gel diyordum beni dinlediği için arkadaşları ona kılıbık deyip dalga geçtiler şimdi öyle demesinler diye hep geç geliyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Sende al çocuğunu arkadaşlarinla bir yerlere git gece olmasina gerek gündüz mesela ama hiç arama sorma.Esin aradiginda da bir rahat vermiyorsun de seni merak etmesini sağla.Belki oyle anlar.Arkadaşlar 2 yıllık eviliyiz 6 aylık bir kızımız var, güzel de bir evliliğimiz var fakat evlendiğimiz ilk haftadan bu yana eşim haftada en az bir kere arkadaşlarıyla dışarı çıkar 7-8 civarı ve gece 1 den önce eve gelmez. Telefonla rahatsız edilmeyi sevmiyor, dışarda olduğu saatlerde napıyorsun diye sormaz. Şu saatte gelirim diye haberde vermez ben bundan hiç hoşlanmıyorum. Eve geldiğinde sürekli kavga çıkıyor evde bir insan var önemsemiyorsun napıyorsun diye sormuyorsun bile diyorum. Beni bunaltma hiçbir arkadaşımın eşi böyle yapmıyor diyor. Bekarken görüştüğü arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor ve onlar içki içen karı-kız olayları olan erkekler. Eşimin de biraz sakin karakteri vardır ses çıkartmaz her şeye uyar ilk zamanlar gitme ya da erken gel diyordum beni dinlediği için arkadaşları ona kılıbık deyip dalga geçtiler şimdi öyle demesinler diye hep geç geliyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Acun'un eşiyle bir tv röportajı vardı. Acun alkol ve sigara tüketmedigini,bu nedenle gece hayatinin olmadığını söylüyordu. Eşi de "bir PlayStation'u var" deyip gülmüştü. Acun da "evet, arkadaşlarımla topalnip pes turnuvası yapmak bir zevk, bağımlı gibiyim" falan diyip eklemişti "arkadaslarimin hepsi aile dostumiz,çocukluktan beri yakin arkadaşlarım".Hangi arkadaşlarıyla ve nerede olduğunu biliyorum. 32 yaşında birisi. sürekli pes oynuyorlar bu benim için saçma ve vakit kaybı ama eşim bundan zevk alıyor onun isteklerini yargılayamam seviyorsa tabiki yapsın ama gece 1 de gelmek bunu sürekli yapmak bir düzen haline getirmek doğru değil. Evli arkadaşları bu saati sorun görmüyor. Bekar arkadaşları da eve dönelim hanım beklemesin demiyor. Eşimde arkadaşları demeden hayatta kalkmaz zaten bir yerden.
Çocuğu ver ona git bi akşam arkdaşında annenlerde vb yerde kal bak bakalım nasıl çağırıp duruyorAyar çekmeyle de olmuyor güzelce konuştum olmadı trip attım olmadı kavga ettim olmadı. Benim arkadaşımla buluşmama da bir şey demiyor aslında ama ben çocuklu bir insanım nasıl 1 e kadar oturabilirim hangi arkadaşımla yani? Bana diyor ki sende gez.
Bence abartiyosunu,İşe sabah gidiyorsun ve çıktığında biz hiç görüşemeden direk arkadaşlarının yanına gidiyorsun o gün hiç görüşemiyoruz diyorum. Bunu dedikten sonra Yemeğimizi beraber yemeğe başladık ama onda da yemeğini hızlı hızlı yiyiyor, kıyafetini çıkartmıyor geç kalmamak için bunu anlamıyorum.
Aynen öyle, dün gece zart diye kapandı hatta polis baskın yaptı açık olanlara.Mekanlar akşam 22:00 da kapanacakya artık erken gelir. Birde çok üstelemeyin bence sonra ters teper bu sefer daha çok evden uzaklaşır.