- 4 Kasım 2020
- 174
- 193
- Konu Sahibi berasnegatif
eşinize artık evli olduğunu ve bunun getirdiği sorumlulukları anlatın. yaşadığı sultanlık bekarlıkta bile zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana göre Evli bir adam için "dışarıdayken rahatsız edilmekten hoşlanmaz" düşüncesi hiçbir yerde kabul görmez.. Hiçbir durumda da normal sayılmaz.. Zırt pırt tacize varöayacak şekilde herkes dışarıdayken eşine ulaşma lüksüne sahip olmalı.. Telefona bakmayan, aranmaktan rahatsız olan eşde sorgulanmalı.. Hiç ama hiç normal bir durum değil.. Eşinizle güzelce konuşun.. Evde bebeğiniz ve sizi yalnız bırakmasını istemediğinizi söyleyin.. Arkadaşlarından hoşlanmadığınızı ve onlarla vakit geçirmesi konusunda kısıtlama getirmesi gerektiğini söyleyin.. Dışarıdayken de aranmak istememe konusunda da yanlış olduğunu belirtin.. Sırf millet ne diyecek diye eve geç gelmesini de sizi ne kadar kırdığından bahsedin...Arkadaşlar 2 yıllık eviliyiz 6 aylık bir kızımız var, güzel de bir evliliğimiz var fakat evlendiğimiz ilk haftadan bu yana eşim haftada en az bir kere arkadaşlarıyla dışarı çıkar 7-8 civarı ve gece 1 den önce eve gelmez. Telefonla rahatsız edilmeyi sevmiyor, dışarda olduğu saatlerde napıyorsun diye sormaz. Şu saatte gelirim diye haberde vermez ben bundan hiç hoşlanmıyorum. Eve geldiğinde sürekli kavga çıkıyor evde bir insan var önemsemiyorsun napıyorsun diye sormuyorsun bile diyorum. Beni bunaltma hiçbir arkadaşımın eşi böyle yapmıyor diyor. Bekarken görüştüğü arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor ve onlar içki içen karı-kız olayları olan erkekler. Eşimin de biraz sakin karakteri vardır ses çıkartmaz her şeye uyar ilk zamanlar gitme ya da erken gel diyordum beni dinlediği için arkadaşları ona kılıbık deyip dalga geçtiler şimdi öyle demesinler diye hep geç geliyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Yani gitsin ama her hafta abartı bence de.Gece 1e kadar bir de sorumluluk da hissetmiyor.Kim bilir ne muhabbetler dönüyordurArkadaşlar 2 yıllık eviliyiz 6 aylık bir kızımız var, güzel de bir evliliğimiz var fakat evlendiğimiz ilk haftadan bu yana eşim haftada en az bir kere arkadaşlarıyla dışarı çıkar 7-8 civarı ve gece 1 den önce eve gelmez. Telefonla rahatsız edilmeyi sevmiyor, dışarda olduğu saatlerde napıyorsun diye sormaz. Şu saatte gelirim diye haberde vermez ben bundan hiç hoşlanmıyorum. Eve geldiğinde sürekli kavga çıkıyor evde bir insan var önemsemiyorsun napıyorsun diye sormuyorsun bile diyorum. Beni bunaltma hiçbir arkadaşımın eşi böyle yapmıyor diyor. Bekarken görüştüğü arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor ve onlar içki içen karı-kız olayları olan erkekler. Eşimin de biraz sakin karakteri vardır ses çıkartmaz her şeye uyar ilk zamanlar gitme ya da erken gel diyordum beni dinlediği için arkadaşları ona kılıbık deyip dalga geçtiler şimdi öyle demesinler diye hep geç geliyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Bunları bırakın da kocanız düşünsün. Haftada 1 kere saat 1 e kadar olan görüşme ne sık ne de geç. Dengeyi sağlayacak olan kocanız ve görünen o ki sağlamış. İnsanların sınırları ve bireysel hayatları vardır. Evli de olsan vardır. Bu kadar karışılmaz.Balayından döndüğümüzden sonra bir saat içinde buluşmak istediler sürekli görüşmek istiyorlar ilk aylarda nerdesin detip mesaj attığım için eşime kılıbık diyen kişiler, kadınları istemeden erkek erkeğe tatile gitmek isteyen, biz daha eşimle hiç tatile gitmeden erkek erkeğe tatil organizasyonu yapmaya çalışan eve erken dönmesini istemeyen sürekli beraber olmak isteyen kişiler. Yani beni devreden çıkartıp ya da şöyle diyeyim eskisi gibi bekar takılmak istiyorlar. Haftanın altı günü yoğun çalışıyor Eşim pazar günü bana vakit ayıracağını söylediğinde amma hanımcı çıktın deyip alay eden bir grup.
Ben de eski eşim dışarı çıktığında mesaj atmazdım sadece gelmeye yakın haber ver ve tahmini bir dönüş saati söyle ki aklım sende kalmasın derdim. Sonra o muhabbetten sıkıldıysa mesaj atardı. Arkadaşlarına kumpas kurardık Onun talimatı üzerine arar hadi gel artık çok geç oldu derdimeşiniz dışarı çıkınca neden habire mesaj atıyorsunuz ki?
karnı burnunda kadınım iki hafta önce gece 3’te geldim eve eşim de uyuyordu. bir kere bile darlamadı adam beni. nerede olduğumu bilmesi yeterli (acil durumlar için)
evlenince niye yapışık ikiz gibi olalım?
niye her dakika bıt bıt konuşalım?
biz yeri geliyor iki üç gün doğru düzgün görüşmüyoruz eşim her gün 9.30 da gelir akşamları çoğunda da ben olmam. döndüğümde uyumuş olur.
napsın adam beni boşasın mı yani?
Haftada 1gün dışarı çıkmayı sultanlık sanıyorsanız vay halinizeeşinize artık evli olduğunu ve bunun getirdiği sorumlulukları anlatın. yaşadığı sultanlık bekarlıkta bile zor.
konu dışarı çıkmak değil yaklaşım. habersiz bırakma. çıkılabilir de bu derece hesapsız habersiz olması sıkıntı.Haftada 1gün dışarı çıkmayı sultanlık sanıyorsanız vay halinize
Adam hep 1de geliyormuş nereye gittiğinide söylüyormuş zaten kiminle olduğunuda biliyor sonuçta bi 5saatte konuşmayıversinler evli çiftler birbiribi biraz serbest bırakmalı.konu dışarı çıkmak değil yaklaşım. habersiz bırakma. çıkılabilir de bu derece hesapsız habersiz olması sıkıntı.
Ben daha küçükken bırakıp çıkıyordum salgından önce. Salgında hep evde olunca kızımla yapışık olduk resmenhaftada 1 çıkmasında sorun yok da 1 de gelmesi sıkıntı olur benim için
birde gerçekten 6 aylık bebekle o kadar iş yapıyor musunuz?
küçük kızım özellikle 6 aylıkken babası her hafta dışarı çıksaydı bayağı sorun yapardım ben gazlı kucakçıydı kuzum çünkü :)
birde size diyor ya sende gez çocuğa bakacak mı o esnada
daha 6 aylık bırakıp çıkamazsınız gerçi de
as daha büyüdüğünde çıksanız bakacak mı?
Seninki iyimiş yine aynı zıkkım bende de var gece saat 3.-4 gibi geliyor artık ayrılığa kadar getirdim daha yeni evliyiz özür diledi ağladı bir ay sonra yine aynı oldu ciddi anlamda sorun insan evde tek başına oturup sohbet muhabbet etmek varken çileden çıkarana kadar dışarıda duruyor ve nasıl oluyorsa doymuyorlarHangi arkadaşlarıyla ve nerede olduğunu biliyorum. 32 yaşında birisi. sürekli pes oynuyorlar bu benim için saçma ve vakit kaybı ama eşim bundan zevk alıyor onun isteklerini yargılayamam seviyorsa tabiki yapsın ama gece 1 de gelmek bunu sürekli yapmak bir düzen haline getirmek doğru değil. Evli arkadaşları bu saati sorun görmüyor. Bekar arkadaşları da eve dönelim hanım beklemesin demiyor. Eşimde arkadaşları demeden hayatta kalkmaz zaten bir yerden.