Eşim eve geç geliyor

Sanırım eşinin o bir günde de gitmesini istemiyor.

Korona bitse bende fellik fellik gezmek istiyorum cok ozledim gercekten arkadasla edilen sohbeti
Hepimiz özledik ama işte aaahhh korona alışveriş diye çıkıp saatlerce dolaşıyorum valla iyi geliyor takıyorum da kulaklığı cıstık cıstık hayal aleminde gibi:)))

B berasnegatif tartışmak dışında eşinizle sakince konuştunuz mu hiç? Erkeklere bazen bazı şeyleri tatlı tatlı yaptırmak gerekiyor, arkadaşlarınla buluşacaksın bizi merak etmiyorsun vb gibi değil de, özledim başbaşa yemek yiyelim seni bekliyorum gibi, arkadaşlarla buluşacağız deyince buluşacaksın elbette ama sen önce bir gel deyin, hatta o gün onun reddemeyeceği yemekler yapın, senin için hazırladım deyin, en azından belki böyle böyle önce eve gelip sonra arkadaşlarıyla buluşmaya gitmeyi alışkanlık edinir.

Tam olarak nasil söylüyorsunuz. Soyleme sekliniz sert ise tepki veriyor olabilor. Yemek disarida mi yiyorlar
İşe sabah gidiyorsun ve çıktığında biz hiç görüşemeden direk arkadaşlarının yanına gidiyorsun o gün hiç görüşemiyoruz diyorum. Bunu dedikten sonra Yemeğimizi beraber yemeğe başladık ama onda da yemeğini hızlı hızlı yiyiyor, kıyafetini çıkartmıyor geç kalmamak için bunu anlamıyorum.

Bence siz çok şanslısınız ki eşiniz size de çıkın gezin diyen bir adam

Bırakın haftada bir gitsin geldiği saatte makul bir saat

Eşiniz sizi gerçekten seviyorsa aklı başında biri ise kimse aklını çelemez

Evde insanın uykusu geliyor 12 de uyuması gayet normal

Adam bir yerden sonra e bir yeter der. Kesin der . Ben olsam patlamıştım bu kadar karışılmaz ki
Valla 3 e dayanacak nerdeyse evlilik. Eşimin gece 1.5 da geldiğini bilirim evliliğin ilk senesi. Fakat bir defa olsun şu saatte gel çıkma gitme demedim. O arada arar bir ihtiyacım var mı sorardı. Haftada 2-3 defa mı ne çıkardı. Bir süre sonra evlilik oturdu arkadaşlarından 1-2 kişinin sürekli birşeyler ısmarlatmaya çalışması gözüne battı 1 yıldan fazladır çıkmadı pek. Ama yarın desin arkadaşlarla çıkacağız sevinirim. Çünkü uzun zaman oldu oda bir birey odak noktası merkezi ben olmamalıyım. Benden bağımsız da bir hayatı çevresi var bu adamın.

Arkadaşlar sorun çıkması değil geç gelmesi anlamıyorsunuz. Üç gün çıksın ama daha erken dönsün
Anlamadığınız geç değil dedığınız saat ve haftada bir gün olan için o kadar normal bir durum ki siz bunu anlamıyorsunuz. Yani niye ılla o gun ılgı ve ya fılm ızlemek ıstıyorsunuz? Diğer koca 6 gun nıye yapılmıyor? Bunu anlamıyorum. Bence sız o arkadaşlarını ıstemıyorsunuz. Ama bakın tekrar dıyorum adamın arkadaşları kötü karakterde mi ? Anlattığınız kadarıyla değiller. O zaman karışamazsınız. Bunu anlatıyoruz.

E adamcağız eve geliyormuş, siz kimseyle görüşmüyor musunuz? İnsanın eşi çocukları ayrıdır arkadaşları ayrı, sizinle haftanın 6 günü birlikte, tek bir gün arkadaşlarıyla kısıtlı zamanı var, akşam 7 gece 1, ki yanlış okumadıysam oyun oynuyorlarmış, hepsi aynı saatlerde toplanıp dağılıyordur ve o gün hepsi evde aynı şeyi yapıyordur:)
İnanın üzülecek bir şey yok ortada, dönüş saatini abartmadığı, haftada bir gittiği sürece bırakın gitsin oyun oynasın 2 sohbet edip gelsin, iş stresini atıyordur.

İşte bakın ne dıyorsunuz oda bır bırey odak noktası merkezı ben olamam. Yanı her gün sabah aksam beni sevgi pıtırcığı yapsın gibi bir hayat olamaz ki yahu sıkılırım daralırım

İşte bakın ne dıyorsunuz oda bır bırey odak noktası merkezı ben olamam. Yanı her gün sabah aksam beni sevgi pıtırcığı yapsın gibi bir hayat olamaz ki yahu sıkılırım daralırım
Aynen öyle. Ben ilgi sevgi manyağıyım ama bir defa olsun adamın çıkıp arkadaşları ile keyif atmasını sorun etmedim. Hem allah aşkına biz neyi tartışıyoruz bu çok insani normal birşey değil mi yahu ?

Bence siz çok şanslısınız ki eşiniz size de çıkın gezin diyen bir adam

Bırakın haftada bir gitsin geldiği saatte makul bir saat

Eşiniz sizi gerçekten seviyorsa aklı
Balayından döndüğümüzden sonra bir saat içinde buluşmak istediler sürekli görüşmek istiyorlar ilk aylarda nerdesin detip mesaj attığım için eşime kılıbık diyen kişiler, kadınları istemeden erkek erkeğe tatile gitmek isteyen, biz daha eşimle hiç tatile gitmeden erkek erkeğe tatil organizasyonu yapmaya çalışan eve erken dönmesini istemeyen sürekli beraber olmak isteyen kişiler. Yani beni devreden çıkartıp ya da şöyle diyeyim eskisi gibi bekar takılmak istiyorlar. Haftanın altı günü yoğun çalışıyor Eşim pazar günü bana vakit ayıracağını söylediğinde amma hanımcı çıktın deyip alay eden bir grup.

Haftada birgün gidiyor, o gün görüşemiyoruz demişsiniz yani görüşmeyin gece yanınıza geliyor zaten ne olacak ki?

Arkadaşlarının yanina gidince sizinle iletişim hâlinde olmasına gerek yok, önemli birşey yoksa, birkaç saat iletişim kurmayabilirsiniz.

Normal zamanda ilgisiz alakasızd arkadaşlarıyla dışarı çıkması gözünüze batıyor bilmiyorum ama bence abartıyorsunuz.

Tamam arkadaşları böyle ama anladığım kadarıyla eşiniz bir denge kurmuş ve haftanın bir gününü onlara ayırıyor. Yukarda bi arkdaş da yazmış onlar sizin ev düzeninizi düşünmez ki evli olmayan birinden zaten bu hassasiyeti beklemek saçma bunu eşinizin düşünmesi lazım

Bakın yorumlarınıza olabildiğince saygılı davranmaya çalıştım ama zorluyorsunuz şu uslübunuzla. İlk önc Nasıl davranmalıyım diye sordum? Cevapların üzerine daha detay bilgiler verdim. Sorunun eşimin çıkmasını istememem olmadığını, saatle alakalı bir sorun olduğunu bunu nasıl anlatabilirim nasıl bir uslüp kullanabilirim diye danıştım. Ama siz ısrarla anlayamayıp yanlış uslüp kullanıyorsunuz. Sizinle sağlıklı bir iletişimimiz olacağını düşünmüyorum. İyi geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…