- 24 Ağustos 2020
- 2.824
- 6.904
-
- Konu Sahibi berasnegatif
Bence gayet doğal sonuçta arkadaşları siz nişanlıykende vardı. Haftada 1çıkıyorsa ne varki bunda sende çık. Sana yaşan söyleyip gitse dahamı iyi. Eşimde bende kendi arkadaşlarımızla çıkarız ayrı gece dışarıya 1-2 gibide geldiğimiz olur. İnsanın evlendi diye arkadaşlarıyla görüşmesini istememek çok saçma geliyor bana. Bence takma kafana sende çık eğlen.Arkadaşlar 2 yıllık eviliyiz 6 aylık bir kızımız var, güzel de bir evliliğimiz var fakat evlendiğimiz ilk haftadan bu yana eşim haftada en az bir kere arkadaşlarıyla dışarı çıkar 7-8 civarı ve gece 1 den önce eve gelmez. Telefonla rahatsız edilmeyi sevmiyor, dışarda olduğu saatlerde napıyorsun diye sormaz. Şu saatte gelirim diye haberde vermez ben bundan hiç hoşlanmıyorum. Eve geldiğinde sürekli kavga çıkıyor evde bir insan var önemsemiyorsun napıyorsun diye sormuyorsun bile diyorum. Beni bunaltma hiçbir arkadaşımın eşi böyle yapmıyor diyor. Bekarken görüştüğü arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor ve onlar içki içen karı-kız olayları olan erkekler. Eşimin de biraz sakin karakteri vardır ses çıkartmaz her şeye uyar ilk zamanlar gitme ya da erken gel diyordum beni dinlediği için arkadaşları ona kılıbık deyip dalga geçtiler şimdi öyle demesinler diye hep geç geliyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Bakın anlamadığınız şu ne kadar ilgi aşk sevgi de olsa insanlar nefes almak ister. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister bu gayet normal. Ben bıle arkadaşlarımla sabahtan buluşup akşama kadar vakit geçiririm. Sırf evlendim diye arkadaşlarımla vakit geçirmem kısıtlanamaz. Evlilik karşınızdakinin tapusunu almanız değil herkes bir birey ve eşte olsa belli sınırlar vardırNasıl davranmalıyım bilmiyorum. 18 yaşından beri ailesinden ayrı kalmış. O 32 yaşındayken evlendik. Yani bir aile ortamı olmamış. Birine hesap vermemiş. Sürekli, her gün dışarıdaymış . Şuan evde olmaktan zevk aldığını söylüyor. Aile ortamına hasretmiş. Bana diyor zaten her gün evdeyim bir gün dışarı çıksam nolur geç geldiysem nolur diye. Mesele dışarı çıkması değil ki, 2-3 gün çıksın dışarı ama geç gelmesin. Sorun benden mi kaynaklı diye düşünüyorum. İlgi göstermesem, halini hatrını sormasam dışarda mutluluk arar diyeceğim ama. inanın ilgi gösteriyorum. Kaç çeşit yemek yapıyorum her gün evimi temizliyorum ütüsüz bir kıyafet giydirmiyorum. İlgisiz bırakmıyorum güleryüzle karşılıyorum gününün nasıl geçtiğini soruyorum. Oda peş peşe iki gün dışarı çıkmamaya iki gün yalnız bırakmamaya çalışıyor genelde ama dışarı her çıktığında 1 den önce gelmiyor. Ve ben bunu anlatamıyorum bir türlü. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yol gösterecek olan var mı? Aynı şeyi paylaşan?
Her erkek farklı tabi benim esimi yönlendirmek daha kolay herkes bir degil ve hastalık var zaten çocukla ne gezmesi eşinizde iyice saçmalamış
Ama o haftada bir kere olan bir şey sizinleykende 12 de yatıyor. Bı saat fazladan haftada bir olan bir şey buSöylediğinize katılıyorum tabiki insan dışarı çıkmak eşinden farklı arkadaş ortamında kafa dağıtmak ister. İnsan sosyal varlık anlıyorum. Ama işe erken saatte gidiyor. Bana geldiği zaman işe gideceğim yatıcam deyip 12 de yatar. Arkadaşlarıyla olduğunda 1 de eve gelir yatması 1.30 u bulur. Her çıktığında bu böyle. Enteresan değil mi? Ben diyorum ki ya bi film izleyelim olmazsa devamını sonra izleriz bir saat geç yatsam diyorum olmaz işim var yarın der 12 de yatar ama arkadaşlarıyla her çıktığında 1 den önce gelmez. Haftaiçi de olsa
Evet 2 yıllık evliyiz.Ama o haftada bir kere olan bir şey sizinleykende 12 de yatıyor. Bı saat fazladan haftada bir olan bir şey buNeden işten geldikten sonra ne bılıyım bı saat sonra açın bir film ya da dışarı çıkın. Ne kadarlık evlisiniz ki yeni mi evlisiniz belki bu yüzden surekli sizle olsun ıstıyorsunuzdur
Bence gayet doğal sonuçta arkadaşları siz nişanlıykende vardı. Haftada 1çıkıyorsa ne varki bunda sende çık. Sana yaşan söyleyip gitse dahamı iyi. Eşimde bende kendi arkadaşlarımızla çıkarız ayrı gece dışarıya 1-2 gibide geldiğimiz olur. İnsanın evlendi diye arkadaşlarıyla görüşmesini istememek çok saçma geliyor bana. Bence takma kafana sende çık eğlenArkadaşlar 2 yıllık eviliyiz 6 aylık bir kızımız var, güzel de bir evliliğimiz var fakat evlendiğimiz ilk haftadan bu yana eşim haftada en az bir kere arkadaşlarıyla dışarı çıkar 7-8 civarı ve gece 1 den önce eve gelmez. Telefonla rahatsız edilmeyi sevmiyor, dışarda olduğu saatlerde napıyorsun diye sormaz. Şu saatte gelirim diye haberde vermez ben bundan hiç hoşlanmıyorum. Eve geldiğinde sürekli kavga çıkıyor evde bir insan var önemsemiyorsun napıyorsun diye sormuyorsun bile diyorum. Beni bunaltma hiçbir arkadaşımın eşi böyle yapmıyor diyor. Bekarken görüştüğü arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor ve onlar içki içen karı-kız olayları olan erkekler. Eşimin de biraz sakin karakteri vardır ses çıkartmaz her şeye uyar ilk zamanlar gitme ya da erken gel diyordum beni dinlediği için arkadaşları ona kılıbık deyip dalga geçtiler şimdi öyle demesinler diye hep geç geliyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
bence çok fazla takıyorsunuz kendinize bunu yapmayın. Bı şekilde davranmaya devam ederseniz daha büyük kavgalar olur ve kocanız gerçektende sizden bunalmaya başlayacak. Dediğim gibi sizde çıkın hepimz evli çocuklu insanlarız ama aman benm çocuğum var evliyim bn diyip arkadaşlarımızdan kopmuyoruz. Ayrıca eşiniz pes oynuyor diye kızıyorsunuz ondan zevk alıyor erkekler. Evlendiniz diye sizin her istediğinizi yapmak zorunda değil eşiniz. Elinize sorsak sizin kk de takılmanız ona saçma zaman kaybı gelecektir eminim. Rahat bırakın şu adamları biraz. İçkili mekana gidiyor diyorsunuz 3de kapanıyor çoğu yer eşinizin 1de gelmesi batmanalı size.Söylediğinize katılıyorum tabiki insan dışarı çıkmak eşinden farklı arkadaş ortamında kafa dağıtmak ister. İnsan sosyal varlık anlıyorum. Ama işe erken saatte gidiyor. Bana geldiği zaman işe gideceğim yatıcam deyip 12 de yatar. Arkadaşlarıyla olduğunda 1 de eve gelir yatması 1.30 u bulur. Her çıktığında bu böyle. Enteresan değil mi? Ben diyorum ki ya bi film izleyelim olmazsa devamını sonra izleriz bir saat geç yatsam diyorum olmaz işim var yarın der 12 de yatar ama arkadaşlarıyla her çıktığında 1 den önce gelmez. Haftaiçi de olsa
Evet 2 yıllık evliyiz.
Cinsiyetinizi merak ediyorum bu arada söylebilir misinizAma o haftada bir kere olan bir şey sizinleykende 12 de yatıyor. Bı saat fazladan haftada bir olan bir şey buNeden işten geldikten sonra ne bılıyım bı saat sonra açın bir film ya da dışarı çıkın. Ne kadarlık evlisiniz ki yeni mi evlisiniz belki bu yüzden surekli sizle olsun ıstıyorsunuzdur
Ben gerektiginde arar sorarim nerdesin diye. Kendisi rezil olur. Ne zaman geleceksin diye mesaj atarım. Yada direkt gel diyeHangi arkadaşlarıyla ve nerede olduğunu biliyorum. 32 yaşında birisi. sürekli pes oynuyorlar bu benim için saçma ve vakit kaybı ama eşim bundan zevk alıyor onun isteklerini yargılayamam seviyorsa tabiki yapsın ama gece 1 de gelmek bunu sürekli yapmak bir düzen haline getirmek doğru değil. Evli arkadaşları bu saati sorun görmüyor. Bekar arkadaşları da eve dönelim hanım beklemesin demiyor. Eşimde arkadaşları demeden hayatta kalkmaz zaten bir yerden.
SenceCinsiyetinizi merak ediyorum bu arada söylebilir misiniz
İçkili mekana gidiyoer demedim benBence gayet doğal sonuçta arkadaşları siz nişanlıykende vardı. Haftada 1çıkıyorsa ne varki bunda sende çık. Sana yaşan söyleyip gitse dahamı iyi. Eşimde bende kendi arkadaşlarımızla çıkarız ayrı gece dışarıya 1-2 gibide geldiğimiz olur. İnsanın evlendi diye arkadaşlarıyla görüşmesini istememek çok saçma geliyor bana. Bence takma kafana sende çık eğlen
bence çok fazla takıyorsunuz kendinize bunu yapmayın. Bı şekilde davranmaya devam ederseniz daha büyük kavgalar olur ve kocanız gerçektende sizden bunalmaya başlayacak. Dediğim gibi sizde çıkın hepimz evli çocuklu insanlarız ama aman benm çocuğum var evliyim bn diyip arkadaşlarımızdan kopmuyoruz. Ayrıca eşiniz pes oynuyor diye kızıyorsunuz ondan zevk alıyor erkekler. Evlendiniz diye sizin her istediğinizi yapmak zorunda değil eşiniz. Elinize sorsak sizin kk de takılmanız ona saçma zaman kaybı gelecektir eminim. Rahat bırakın şu adamları biraz. İçkili mekana gidiyor diyorsunuz 3de kapanıyor çoğu yer eşinizin 1de gelmesi batmanalı size.
Ay çok pardon, düşünemedim ben karşı cinsten nasıl bakılır bu olaya onu merak ettiğim için sormuştum
İçkili mekana gidiyoer demedim ben
Dediğiniz için içkili mekan dedim. Ayrıca o kadar yazdım size cevabınız buysa hiç birşey demiyorum ben size yazık eşinize gerçekten. Umarım düşünceleriniz değişir.Bekarken görüştüğü arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor ve onlar içki içen karı-kız olayları olan erkekler.
Gittiği yeri arkadaşları vs söylüyor ama saat çok geç bence. 1 e kadar ne yapıyor nasıl doyamıyor onu anlayamıyorum
İlk aylarda nerdesin ne zaman gelirsin diye sorduğumda arkadaşları dalga geçiyordu kılıbık hanımdan korkuyor diye şimdi açmak istemiyor teliniBen gerektiginde arar sorarim nerdesin diye. Kendisi rezil olur. Ne zaman geleceksin diye mesaj atarım. Yada direkt gel diye
Dediğiniz için içkili mekan dedim. Ayrıca o kadar yazdım size cevabınız buysa hiç birşey demiyorum ben size yazık eşinize gerçekten. Umarım düşünceleriniz değişir
Aramayin sizde mesaj atin. Bende arkadaslariyla olduğunu bilirsem çok acil olmadikça aramam. Mesaj atarımİlk aylarda nerdesin ne zaman gelirsin diye sorduğumda arkadaşları dalga geçiyordu kılıbık hanımdan korkuyor diye şimdi açmak istemiyor telini
Nasıl davranmalıyım bilmiyorum. 18 yaşından beri ailesinden ayrı kalmış. O 32 yaşındayken evlendik. Yani bir aile ortamı olmamış. Birine hesap vermemiş. Sürekli, her gün dışarıdaymış . Şuan evde olmaktan zevk aldığını söylüyor. Aile ortamına hasretmiş. Bana diyor zaten her gün evdeyim bir gün dışarı çıksam nolur geç geldiysem nolur diye.