Eşim eve geç geliyor

Bakın ben size söylemediğim bir söz olduğunu belirttim söylediğinizden yalnızca bunu çıkarttım demedim. İçki içen arkadaşları var dedim içkili mekan demedim. Yani arkadaşları halden anlamayan diyorum. Geç gitsin, eve gitmesin karısı evde yalnız kalsın çocuğu yalnız kalsın bunlar pek umrunda olmayan ben bekarım o toplara girmem yanımdaki de bana uysun evlendiyse evlendi bana ayak uydursun benim yanımda eski bekar günlerdeki gibi takılalım diyen tipler.

Sence :işsiz: buranın bilinen üyelerindenim bir sorun mu var ?
Sizi tanıyor muyuz? Nasıl bilinen üyesiniz :KK70:

B berasnegatif eşinizin haftada 1-2 defa dışarı çıkması ve arkadaşlarıyla vakit geçirmesi normal, 7-8 gibi evden çıkıyor gece 1'de geliyor demişsiniz, gitmesi gelmesi 1 saat desek kalan 4-5 saat sohbet muhabbet derken su gibi geçen bir zaman dilimi, sabaha kadar gelmese haklısınız derim lakin gece 1'de dönmesi makul karşılanabilir bir vakit bence.

Eğer eşiniz her akşam gitse bu aranızda bir sorun yaratabilir fakat haftada 1-2 kere ve hep gece 1 gibi dönüyorsa sorun etmeyin, sizinle olduğu vakitler gece 12'de yatıyorsa ve sizi asıl kıran mesele buysa onun da keyif alacağı sohbetler edin, siz de onunla oyun oynayın.

Eğleniyorsan gece 1 normal bir saat bence, zaten zaman arkadaşlarla çabuk geçiyor. Haftada 1 kez çıkıyorsa darlamayın bence. Anladığım kadarıyla sizin adam her gün sokaklarda gezen sorumsuz bir tip değil, bırakın 1 gün de arkadaşlarıyla takılsın ne olacak .. bu kadar kontrol delisi olmayın ilişkinizi yıpratmayın.
Tespitiniz doğru. Bende biraz kontrolcüyüm. Hayatımda her şey önceden planlanmış olmalı süprizleri pek sevmem. Ailemin yeri arkadaşlarımın yeri görüşme sıklığım sürem bellidir ve herkesin bu çizgide olmasını beklerim. Aslında bu beni yıpratıyor ve karşıdakini de o şekilde. Ama bunu değiştirmekte zorlanıyorum

B berasnegatif eşinizin haftada 1-2 defa dışarı çıkması ve arkadaşlarıyla vakit geçirmesi normal, 7-8 gibi evden çıkıyor gece 1'de geliyor demişsiniz, gitmesi gelmesi 1 saat desek kalan 4-5 saat sohbet muhabbet derken su gibi geçen bir zaman dilimi, sabaha kadar gelmese haklısınız derim lakin gece 1'de dönmesi makul karşılanabilir bir vakit bence.

Eğer eşiniz her akşam gitse bu aranızda bir sorun yaratabilir fakat haftada 1-2 kere ve hep gece 1 gibi dönüyorsa sorun etmeyin, sizinle olduğu vakitler gece 12'de yatıyorsa ve sizi asıl kıran mesele buysa onun da keyif alacağı sohbetler edin, siz de onunla oyun oynayın.
Teşekkür ederim fikriniz için.

Ayy abla ya erkek sandı konu sahibi o yuzden bılınen bir üyeyim erkek değilim babında dedim niye durumu çaktırdın şimdi aşk olsun :110:o_O

Tespitiniz doğru. Bende biraz kontrolcüyüm. Hayatımda her şey önceden planlanmış olmalı süprizleri pek sevmem. Ailemin yeri arkadaşlarımın yeri görüşme sıklığım sürem bellidir ve herkesin bu çizgide olmasını beklerim. Aslında bu beni yıpratıyor ve karşıdakini de o şekilde. Ama bunu değiştirmekte zorlanıyorum
Hiç kimse sizin istediğiniz gibi yaşamak zorunda değil bu kişi kocanızda çocuğunuzda dahil herkesin kendine ayrıldığı zamanı olmalı evlilikte. Umarım birgün bu takıntılarınızdan vazgeçersiniz.

Bilemedim ki benimde eşim arkadaşlarıyla maça gidiyor mesela haftalık.
Yedide çıkıyor on ikide geliyor mesafe var çünkü oturduğum yere maç alanından

yada ben cikiyorum öğlen 1 de mesela

Gece onbire kadar gelmiyorum eve

Bazen karşı komşuma geçerim 4 saat gelmem telefona da bakmam kızlarla içeriz karşı dairede.

Ne var ki bunda

Bakın ben size söylemediğim bir söz olduğunu belirttim söylediğinizden yalnızca bunu çıkarttım demedim. İçki içen arkadaşları var dedim içkili mekan demedim. Yani arkadaşları halden anlamayan diyorum. Geç gitsin, eve gitmesin karısı evde yalnız kalsın çocuğu yalnız kalsın bunlar pek umrunda olmayan ben bekarım o toplara girmem yanımdaki de bana uysun evlendiyse evlendi bana ayak uydursun benim yanımda eski bekar günlerdeki gibi takılalım diyen tipler.
Burda sorun arkadaslarda değil zaten eşinizde. Elin adami sizi neden dusunsun. Esiniz dusunecek evde karim çocuğum bekliyor bir haber vereyim ya da erken döneyim diye

yol uzun değil 10 dklık mesafe. Dışarı çıktığı gün hiç görüşemiyoruz. En azından erken gelsin yarım saat konuşalım görelim birbirimizi. Ben bu saatin benim için geç olduğunu karşımdakine nasıl anlatabilim onun için bi öneri istiyorum.

Teşekkür ederim fikriniz için.
Rica ederim, eşiniz size ve evladına karşı sorumsuz bir adam olsa her akşam çıkar gider sabaha kadar da dönmez, olmadık şeylerden de kavga çıkartır öyle tuhaf adamlarda var fakat eşiniz haftada bir dışarı çıkıyor ve gece 1 eve dönmek için çok makul bir saat, ben ki altı üstü çarşıya alışverişe gidiyorum tek başına, gidip gelmem 3 saati buluyor, yeri geliyor mağaza mağaza geziyorum, bir yerde oturup keyif yapıyorum, yanımda bir de arkadaşım olsa sohbet ederken zaman nasıl geçti anlamam eve de 5 saatten önce dönmem, yaptığımda sadece patlıcan biber almak lakin evli de olsa her insanın kafa dağıtmak istediği zamanlar olur, kimi benim gibi alışveriş yapacağım diye çıkar yürüyüş yapar, biraz orada biraz burada zaman geçirir, kimi arkadaşlarıyla buluşur, eşinizinde işiydi, sorumluluklarıydı derken haftada 1 kafa dağıtmak için arkadaşlarıyla buluşması normal.

Aile hayatinda bazen nefes almak iki tarafa da iyi gelir
Mesela esim dışarı cikarsa ya oncesinde ya sonrasinda cocuklarla ilgilenir evle ilgilenir bana bir rahatlama payi birakir. Yada sevdigim bir yiyecek vs alir. Sabaha karsi gelmedigine gore sorun cikarmayin. Ama dedigim gibi en azindan mesaj atarsaniz belki o da kizmaz

yol uzun değil 10 dklık mesafe. Dışarı çıktığı gün hiç görüşemiyoruz. En azından erken gelsin yarım saat konuşalım görelim birbirimizi. Ben bu saatin benim için geç olduğunu karşımdakine nasıl anlatabilim onun için bi öneri istiyorum.
İsten direkt oraya gitmesin. Once gorusun evde yemeğinizi yiyin

Rica ederim, eşiniz size ve evladına karşı sorumsuz bir adam olsa her akşam çıkar gider sabaha kadar da dönmez, olmadık şeylerden de kavga çıkartır öyle tuhaf adamlarda var fakat eşiniz haftada bir dışarı çıkıyor ve gece 1 eve dönmek için çok makul bir saat, ben ki altı üstü çarşıya alışverişe gidiyorum tek başına, gidip gelmem 3 saati buluyor, yeri geliyor mağaza mağaza geziyorum, bir yerde oturup keyif yapıyorum, yanımda bir de arkadaşım olsa sohbet ederken zaman nasıl geçti anlamam eve de 5 saatten önce dönmem, yaptığımda sadece patlıcan biber almak lakin evli de olsa her insanın kafa dağıtmak istediği zamanlar olur, kimi benim gibi alışveriş yapacağım diye çıkar yürüyüş yapar, biraz orada biraz burada zaman geçirir, kimi arkadaşlarıyla buluşur, eşinizinde işiydi, sorumluluklarıydı derken haftada 1 kafa dağıtmak için arkadaşlarıyla buluşması normal.
Korona bitse bende fellik fellik gezmek istiyorum :KK70: cok ozledim gercekten arkadasla edilen sohbeti

Biz ne desek kızlar gerçektende konu sahibi anlamamak için ısrar ediyor. En iyisi sen git kavga et tatlım kocanla böyle kavga etmeyede devam et yoksa rahat etmicek senin için. Sen aslında doğal olan şeyleri sırf kendin istemiyorsun diye bize burada evet yanlış bişey asla çıkmamalı dememizi bekliyorsun ama bu kadar insan doğal diyorsa dönüp kendine bi bakmalısın bence acaba nerde hata yapıyorum diye.

Bakın o zaman bende şunu derım koca 6 gun değilde niye ılla haftada bır olan o gün bunu ıstıyorsunuz? Diğer günler işten sonra evde bu adam dimi. Ee 12 de yatıyor. Öncesinde istediğiniz gibi film izleyip konuşabilirsiniz. Geldiği saat geç değil. Siz bence sırf o arkadaşlarından ötürü çıkmasını bile istemiyorsunuz. Ama kötü olmadıkları sürece üzgünüm bunlara karışamazsınız. Eşinizde olsa sınırınız var. Tasma takcak haliniz yok

X