- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
- Konu Sahibi kucukbulutt
-
Ay olay nerelere gelmiş bayılazaaamAksine onlara hiç bi zararım yoktur açıp sorsan hepsini uyumlu sakın diyecekler eşimin ailesine bi sözüm yok zaten hepsi aradı anlattı durumu.Kaynanam sen üzülme diye yalan söylemiş ben o kızı kovmustum zaten dedi ben buna takılmıyorum dedim anlattım derdimi kadın bile bana hak verdi yahu kimseye anlatamıyorum
Ben ironi olduğundan pek emin olamadım ama ciddi ciddi yaziyorum şu anda,geçmişi eşelemekten vazgeçin.Hele ki 16 yaşında,ergen bir çocuğun laflarına bakarak hiç yapmayın bunu.Bu sadece evliliginize zarar verir,üstelik hamilesiniz.Sadece ironi bir cevaptı
Evet hır gür olmadan yaşayamam yaşam felsefemdir çok severim duramam
Hamileliği riskliyse bir şey diyemem de hamile diye bu kadar nazlananlar daha kıymetli onu anladım.Size yardıma gelen kıza mı bağırıyor kocanız? O da çok meraklı sanki.
Yeni evlenecek kizlar böyle olsunlar valla bak nasıl kıymetli herkes arayıp tek tek durumu anlatmış özür dilemişAy olay nerelere gelmiş bayılazaaam
Vallahi keşke naz niyaz olsa ama maalesef hiç nazlanacak durumda olmadım aylardır hep hastanedelerdeyim keşke naz yapsam da rahatim yerinde olsaydiHamileliği riskliyse bir şey diyemem de hamile diye bu kadar nazlananlar daha kıymetli onu anladım.
Evet örnek alın böyle olun kıymetli olun kamu spotuYeni evlenecek kizlar böyle olsunlar valla bak nasıl kıymetli herkes arayıp tek tek durumu anlatmış özür dilemiş
Evet kurtuldu mazallah üzerine benzin döküp yakardik belki
Zorunluyu etiketlemek lazım konuyaEvet örnek alın böyle olun kıymetli olun kamu spotu
Valla 16 yaş küçük bence hesap yapamaz o kadar ama size bakmaya yardıma gelmesi de gereksiz. Başka kimse yok mu ?Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Birde bayıl istersen FerihaAy olay nerelere gelmiş bayılazaaam
O zaman bu enerjinizi karninizdaki çocuğa ve kendinize yöneltiniz.Yoo çekmek zorunda değil dediğim gbi kimseye gelin bana bakın demedim zorlamadım naz falanda yapmadım hastanede yattım 4 kez riskli olduğu naz yaptığım için içeri almadilar kendi ailem dahil kimseye gelin bakın demedim aksine tek kalmak istedim müsaade etmediler
Bizden geçti beni artık yeni evlenecek olanlara sesleniyorum bu ablayı örnek alın geçmişteki 5 yılın hesabını sorup hepsini sıraya dizin hamile kalınca ben yapamıyorum diyip yanınıza yardımcı isteyin. Helali hoş olsunVallahi keşke naz niyaz olsa ama maalesef hiç nazlanacak durumda olmadım aylardır hep hastanedelerdeyim keşke naz yapsam da rahatim yerinde olsaydi
Tamam canımSurdaki tavrinizdan belli hala anlamadiysaniz ne diyelim. Bilek gücü gerekmiyor insanların korkması için cahillik ve cahilliği getirdigi çene gücü yetiyor. Bu kadar önemsiz bir konuda tüm aileyi birbirine katmissiniz. O kadar çok zorunuza gittiyse size yalan söyleyen ve eski sevgilisi olan eşinizi bosayin, milleti de bı salın.
Tamamıyla kalple alakalı bir durum psikolojik değilO zaman bu enerjinizi karninizdaki çocuğa ve kendinize yöneltiniz.
ay bende öyle sandım:)Haksızsınız. Geçmişimizi evlendik diye kimseye didik didik anlatmak zorunda değiliz, olmuş bitmiş. Başlığı okuyunca siz evde, onlar exle tatilde sandım. Olan yeğene olmuş
Kaynana fena. Niye kovmuş kızı?Aksine onlara hiç bi zararım yoktur açıp sorsan hepsini uyumlu sakın diyecekler eşimin ailesine bi sözüm yok zaten hepsi aradı anlattı durumu.Kaynanam sen üzülme diye yalan söylemiş ben o kızı kovmustum zaten dedi ben buna takılmıyorum dedim anlattım derdimi kadın bile bana hak verdi yahu kimseye anlatamıyorum
Bizden geçti beni artık yeni evlenecek olanlara sesleniyorum bu ablayı örnek alın geçmişteki 5 yılın hesabını sorup hepsini sıraya dizin hamile kalınca ben yapamıyorum diyip yanınıza yardımcı isteyin. Helali hoş olsun
Bunu size söylemek lazımBirde bayıl istersen Feriha
Evet ben değilsiniz. Benim prensibime göre kocam bana yalan söylemişse cezayı ona keserim, çocuk - ergen incitmem. Asla yapmam dediği şeyi yapmış üstelik size de farklı anlatmış. Ne verdiniz gereken cevap olarak? Aşkım bidaha olmasın mı dediniz? Bu kadar ortalık ayağa kalkmış eş ailesi akrabaları seferber edilmiş, kayınvalide torununa saydırmış... Demek ki kocanız size göre büyük suç işlemiş, niye yalancı kocayı barındırıyorsunuz evde?Siz etmezsiniz olur biter ben siz değilim sizde ben evet eşime de gereken cevabı verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?