Eşim eski sevgilisi ve ailesi tatil yapmışlar?

Ay olay nerelere gelmiş bayılazaaam

Sadece ironi bir cevaptı

Evet hır gür olmadan yaşayamam yaşam felsefemdir çok severim duramam
Ben ironi olduğundan pek emin olamadım ama ciddi ciddi yaziyorum şu anda,geçmişi eşelemekten vazgeçin.Hele ki 16 yaşında,ergen bir çocuğun laflarına bakarak hiç yapmayın bunu.Bu sadece evliliginize zarar verir,üstelik hamilesiniz.

Hamileliği riskliyse bir şey diyemem de hamile diye bu kadar nazlananlar daha kıymetli onu anladım.
Vallahi keşke naz niyaz olsa ama maalesef hiç nazlanacak durumda olmadım aylardır hep hastanedelerdeyim keşke naz yapsam da rahatim yerinde olsaydi

Valla 16 yaş küçük bence hesap yapamaz o kadar ama size bakmaya yardıma gelmesi de gereksiz. Başka kimse yok mu ?

O zaman bu enerjinizi karninizdaki çocuğa ve kendinize yöneltiniz.

Vallahi keşke naz niyaz olsa ama maalesef hiç nazlanacak durumda olmadım aylardır hep hastanedelerdeyim keşke naz yapsam da rahatim yerinde olsaydi
Bizden geçti beni artık yeni evlenecek olanlara sesleniyorum bu ablayı örnek alın geçmişteki 5 yılın hesabını sorup hepsini sıraya dizin hamile kalınca ben yapamıyorum diyip yanınıza yardımcı isteyin. Helali hoş olsun

Tamam canım

Kaynana fena. Niye kovmuş kızı?

evet akıl veririm buyurun gelin yegenler nasıl ıslah edilir aile nasil kaosa sürüklenir hepsi bende tüm kötülükler bende

Siz etmezsiniz olur biter ben siz değilim sizde ben evet eşime de gereken cevabı verdim
Evet ben değilsiniz. Benim prensibime göre kocam bana yalan söylemişse cezayı ona keserim, çocuk - ergen incitmem. Asla yapmam dediği şeyi yapmış üstelik size de farklı anlatmış. Ne verdiniz gereken cevap olarak? Aşkım bidaha olmasın mı dediniz? Bu kadar ortalık ayağa kalkmış eş ailesi akrabaları seferber edilmiş, kayınvalide torununa saydırmış... Demek ki kocanız size göre büyük suç işlemiş, niye yalancı kocayı barındırıyorsunuz evde?

Yazık çocuğa tüm sülale seferber olmuş lanet okunacak neredeyse arkasından. Kaynananız "kovmuştum zaten onu" dediğinde hiç rahatsız olmadınız mı çocuk için? Kadın bile beni haklı görüyor dediniz aferin size. Eşiniz çocuğa bağırıp çağırırken kolundan tutup eve götürürken oturup seyir mi ettiniz? Utanmaz adam bir de karımla aramı bozuyorsun diyor. Sanki adam bayıla bayıla eski sevgilisinin ailesiyle tatillerde eğlenmemiş de çocuk onu göndermiş.

Bu sefer cezayı çocuğa kestiniz de bir sonraki yalanında kime kesilecek ceza? Adam belli ki fırıldak bir yalancı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…