- Konu Sahibi kucukbulutt
-
Ee sonuç ne? Kız azarı işitti, amcası tuttu kolundan götürdü evine, bir daha da gelmez ya da ailesi göndermez. Kocanız nerede? Söyleyene cezayı kestiniz de, size göre büyük kabahatse yapana yok mu ceza? Eşinizi kovdunuz mu evden? Boşanmayı düşünüyor musunuz söylediği yalan yüzünden? Eğer hiç bir aksiyon almayacaksanız kocam deyip bağrınıza basacaksanız kızcağızın kovulmasına niye engel olmadınız?Böyle olacağıma öylesi daha iyi en azından
Bir de ben böyle deyince kızıyorlar ama hamilelik hastalık demek değildir. Riskli hamilelik vs dışında tabi. Ben de anneyim bu arada.Aynen öyle bir tek doğuran kendileri ya kocalarına naz yapma derdindeler. Baba evinde prensesleri çünkü, tüm sülale bir hamilenin nazını çekmek zorunda mı? Doguruyorsa kendine doğuruyor.
Ee sonuç ne? Kız azarı işitti, amcası tuttu kolundan götürdü evine, bir daha da gelmez ya da ailesi göndermez. Kocanız nerede? Söyleyene cezayı kestiniz de, size göre büyük kabahatse yapana yok mu ceza? Eşinizi kovdunuz mu evden? Boşanmayı düşünüyor musunuz söylediği yalan yüzünden? Eğer hiç bir aksiyon almayacaksanız kocam deyip bağrınıza basacaksanız kızcağızın kovulmasına niye engel olmadınız?
Öyle bir yazmışsınız ki sanki sizi 8,5 aylık hamile halinizle evde bırakıp sevgiliyle tatile gitmiş. Benim de 16 yaşında kızım var dünyadan bi haber. Bazen çocuk gibi düşünüyor bazı şeyleri. Yengesi kızacak sinirlenecek amcası da bağırıp çağırıp eve getirecek kızımı. Bırak beni, çocuğumu bir daha muhatap etmem böyle s
Ya inandın mi adamın ailesi illallah etmiştir yeter ki sussun diye evet kızım sen haklısın diyorlardir, arkadan yaka silkiyorlardir.Kayınvalideniz dahil hiç mi aklı başında kimse yok o ailede ama ya? Yardıma gelirken oh ne ala, en ufacık bir patavatsızlığında “o kız” ı kovmuştum zaten. İyi oldu olacak İstiklal mahkemeleri kurup yargılayın 16 yaşındaki çocuğu ailecek.
Yaparsın sende o potansiyeli görüyorumAkşama daha da abartirim
Yaka silkecek bisey yok ki bi kez konuştuk saatlerce günlerce kritik mi yaptık ayrıca benden korkuyorlar mi evet haklısın desinler konu kapansın diye benden ne cekinceleri varYa inandın mi adamın ailesi illallah etmiştir yeter ki sussun diye evet kızım sen haklısın diyorlardir, arkadan yaka silkiyorlardir.
Abartsanız ne olacak?Hamile halinizle kendinize zarar vereceksiniz ve evliliğinizi zedeleyeceksiniz.Geçmiş geçmişte kalmıştır hanımefendi,kapatın konuyu gitsin.Sizden önce olan hiçbir sey için kimseyi sorumlu tutamazsınız.Bu tavirlariniz sadece karşınızdaki insanı bezdirir,o kadar.Akşama daha da abartirim
Yaparım detayları veririm istersen evi falan yakarım güzel aksiyon olurYaparsın sende o potansiyeli görüyorum
Sadece ironi bir cevaptıAbartsanız ne olacak?Hamile halinizle kendinize zarar vereceksiniz ve evliliğinizi zedeleyeceksiniz.Geçmiş geçmişte kalmıştır hanımefendi,kapatın konuyu gitsin.Sizden önce olan hiçbir sey ivin kimseyi sorumlu tutamazsınız.Bu tavirlariniz sadece karşınızdaki insanı bezdirir,o kadar.
Evet hır gür olmadan yaşayamam yaşam felsefemdir çok severim duramamAy kadına bir şey olur başımıza kalmasın diye millet alttan aliyor he deyip geçiyor kadın da bana hak veriyorlar sanıyor. Millet sizden illallah etmiş ya. Evine gelip destek olan küçük kıza dediklerinden de utanmıyor. Yarın bir gün kendi çocuğu da doğacak hala neler peşinde. Hır gür mü istiyorsun ya?
Eh orası senin bileceğin iş. Şey yap hatta 16 yaşındaki çocuğu da bi güzel döv falan. Yakışır yani yadırgamamYaparım detayları veririm istersen evi falan yakarım güzel aksiyon olur
Yoo çekmek zorunda değil dediğim gbi kimseye gelin bana bakın demedim zorlamadım naz falanda yapmadım hastanede yattım 4 kez riskli olduğu naz yaptığım için içeri almadilar kendi ailem dahil kimseye gelin bakın demedim aksine tek kalmak istedim müsaade etmedilerAynen öyle bir tek doğuran kendileri ya kocalarına naz yapma derdindeler. Baba evinde prensesleri çünkü, tüm sülale bir hamilenin nazını çekmek zorunda mı? Doguruyorsa kendine doğuruyor.
Size yardıma gelen kıza mı bağırıyor kocanız? O da çok meraklı sanki.Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Güzel fikir ıslak sopayla döverimEh orası senin bileceğin iş. Şey yap hatta 16 yaşındaki çocuğu da bi güzel döv falan. Yakışır yani yadırgamam
Hamile kadına anlatılmaz ama eski hayatı için de kavga edilmez. O an ona aşıktı gelecek düşünmüş tanistirmis. Siz takıntılı birisiniz belli o yüzden de söylememiş. Geçmişi kafaya takip da hamileliğini zehir etmenin anlamı ne ?Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Evet kurtuldu mazallah üzerine benzin döküp yakardik belkiKendi evinizde giydiğiniz sorta karışan kocanın yaptıklarına karşılık vereceksiniz diye 16 yaşındaki yeğeni harcamışsınız olay sadece bu.
Elinize eşinizle ilgili koz geçmiş, sonuna kadar kullanın tabi.
Olan yeğene olmuş ama neyse sizin yanınızda olmaktan kurtulmuş en azından.
Surdaki tavrinizdan belli hala anlamadiysaniz ne diyelim. Bilek gücü gerekmiyor insanların korkması için cahillik ve cahilliği getirdigi çene gücü yetiyor. Bu kadar önemsiz bir konuda tüm aileyi birbirine katmissiniz. O kadar çok zorunuza gittiyse size yalan söyleyen ve eski sevgilisi olan eşinizi bosayin, milleti de bı salın.Yaka silkecek bisey yok ki bi kez konuştuk saatlerce günlerce kritik mi yaptık ayrıca benden korkuyorlar mi evet haklısın desinler konu kapansın diye benden ne cekinceleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?