Eşim eski sevgilisi ve ailesi tatil yapmışlar?

Böyle olacağıma öylesi daha iyi en azından
Ee sonuç ne? Kız azarı işitti, amcası tuttu kolundan götürdü evine, bir daha da gelmez ya da ailesi göndermez. Kocanız nerede? Söyleyene cezayı kestiniz de, size göre büyük kabahatse yapana yok mu ceza? Eşinizi kovdunuz mu evden? Boşanmayı düşünüyor musunuz söylediği yalan yüzünden? Eğer hiç bir aksiyon almayacaksanız kocam deyip bağrınıza basacaksanız kızcağızın kovulmasına niye engel olmadınız?

Öyle bir yazmışsınız ki sanki sizi 8,5 aylık hamile halinizle evde bırakıp sevgiliyle tatile gitmiş. Benim de 16 yaşında kızım var dünyadan bi haber. Bazen çocuk gibi düşünüyor bazı şeyleri. Yengesi kızacak sinirlenecek amcası da bağırıp çağırıp eve getirecek kızımı. Bırak beni, çocuğumu bir daha muhatap etmem böyle tiplerle.

Aynen öyle bir tek doğuran kendileri ya kocalarına naz yapma derdindeler. Baba evinde prensesleri çünkü, tüm sülale bir hamilenin nazını çekmek zorunda mı? Doguruyorsa kendine doğuruyor.
Bir de ben böyle deyince kızıyorlar ama hamilelik hastalık demek değildir. Riskli hamilelik vs dışında tabi. Ben de anneyim bu arada.

Ya inandın mi adamın ailesi illallah etmiştir yeter ki sussun diye evet kızım sen haklısın diyorlardir, arkadan yaka silkiyorlardir.

Ya inandın mi adamın ailesi illallah etmiştir yeter ki sussun diye evet kızım sen haklısın diyorlardir, arkadan yaka silkiyorlardir.
Yaka silkecek bisey yok ki bi kez konuştuk saatlerce günlerce kritik mi yaptık ayrıca benden korkuyorlar mi evet haklısın desinler konu kapansın diye benden ne cekinceleri var

Akşama daha da abartirim
Abartsanız ne olacak?Hamile halinizle kendinize zarar vereceksiniz ve evliliğinizi zedeleyeceksiniz.Geçmiş geçmişte kalmıştır hanımefendi,kapatın konuyu gitsin.Sizden önce olan hiçbir sey için kimseyi sorumlu tutamazsınız.Bu tavirlariniz sadece karşınızdaki insanı bezdirir,o kadar.

Ay kadına bir şey olur başımıza kalmasın diye millet alttan aliyor he deyip geçiyor kadın da bana hak veriyorlar sanıyor. Millet sizden illallah etmiş ya. Evine gelip destek olan küçük kıza dediklerinden de utanmıyor. Yarın bir gün kendi çocuğu da doğacak hala neler peşinde. Hır gür mü istiyorsun ya?

Sadece ironi bir cevaptı
Evet hır gür olmadan yaşayamam yaşam felsefemdir çok severim duramam

Kızın bı suçu yok gerçekten. Politik olup şu doğum geçince eşinize bu konuyu sorabilirdiniz.

Benim en nefret ettiğim şey herhangi bir kazanım için yalanı köprü yapmak.

Sizi tavlamak için yalan söylemiş." Demiş birisi...ee buna hakkı var mı ? Bence yok. Karaktersiz bir durum gerçekten. Bunun dışında boşanmayacaksiniz sonuçta çokta zorlamaya gerek yok

Aynen öyle bir tek doğuran kendileri ya kocalarına naz yapma derdindeler. Baba evinde prensesleri çünkü, tüm sülale bir hamilenin nazını çekmek zorunda mı? Doguruyorsa kendine doğuruyor.
Yoo çekmek zorunda değil dediğim gbi kimseye gelin bana bakın demedim zorlamadım naz falanda yapmadım hastanede yattım 4 kez riskli olduğu naz yaptığım için içeri almadilar kendi ailem dahil kimseye gelin bakın demedim aksine tek kalmak istedim müsaade etmediler

Size yardıma gelen kıza mı bağırıyor kocanız? O da çok meraklı sanki.

Hamile kadına anlatılmaz ama eski hayatı için de kavga edilmez. O an ona aşıktı gelecek düşünmüş tanistirmis. Siz takıntılı birisiniz belli o yüzden de söylememiş. Geçmişi kafaya takip da hamileliğini zehir etmenin anlamı ne ?

Evet kurtuldu mazallah üzerine benzin döküp yakardik belki

Yaka silkecek bisey yok ki bi kez konuştuk saatlerce günlerce kritik mi yaptık ayrıca benden korkuyorlar mi evet haklısın desinler konu kapansın diye benden ne cekinceleri var
Surdaki tavrinizdan belli hala anlamadiysaniz ne diyelim. Bilek gücü gerekmiyor insanların korkması için cahillik ve cahilliği getirdigi çene gücü yetiyor. Bu kadar önemsiz bir konuda tüm aileyi birbirine katmissiniz. O kadar çok zorunuza gittiyse size yalan söyleyen ve eski sevgilisi olan eşinizi bosayin, milleti de bı salın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…