Eşim eski sevgilisi ve ailesi tatil yapmışlar?

Yahu sizi tavlamak için söylemiş bir şey işte, evet yalan ama “nişanlanmadım” diyip nişanlansa bu sorun olurdu mesela. Olmuş bitmiş, doğumunuza az kalmış ne gerek var gerginlik yapmaya?
Belki de hamilelikten bilmiyorum duyunca çok sinirlendim bana yalan söylediğini düşündüm

Haksizsiniz.

Evet kuzenim var 16 yaşında bazen boş boş konuşuyor

Valla o yaşta benimde ağzımdan kaçırdığım bir şey olmuştu ama yengem benden laf almak için didikliyordu, öyle çıkmıştı ağzımdan. Bir sorun da olmadı yani, güldü geçti hatta ben panik olunca. Geçenlerde kuzenimle konuşuyorduk, yıllar önce ağzımdan kaçırdığım şeyi söyledim, yengem ona söylememiş bile

Çocuk anlatmasa iyiymiş yaşı büyük sayılmaz akıl edememiş sizin hassas bir dönemde olduğunuzu,ama geçmiş gitmiş bence eşiniz anlatmaya değer görmemiş anlatmamış yani geçmişe dair herşey her ayrıntı anlatılacak diye birşey yokki bence büyütmeyin

Belki de hamilelikten bilmiyorum duyunca çok sinirlendim bana yalan söylediğini düşündüm

Yok yahu, hamilelikten tamamen. Bazen çıkıveriyor ağzımızdan bir şey, art niyet yok ki söylediğinde. Eski sevgilisiyle tatile gittiğini bilseniz evlenmeyecek miydiniz? Size özel hissettirmek için demiş bi laf işte. Stres yapmayın boşuna

İnsanların geçmisini didiklemeyi bırakın. Biraz empati yap. Çok önemli birşey olmadığı sürece aranıza soğukluk sokacak birşeyleri anlatmak istememiş olabilir. Olmuş bitmiş. Şuan sana karşı iyiyse bi problem yoksa buna takılıp kendini mutsuz etme.

Konusu acilmamıstır anlatmamıstır bu evlenip boşanmak gibi bir sey degil ki illa söylensin
Lafa gelince ailemiz soyle muhafazakar demeyi biliyo ailem kabul etmez vs demeyi de ama elim kızıyla tatil yapılıyor

Yani olması gereken bu zaten. Ha belki yanlış söylemesi kızın onu da eşi uyarabilir onun yeğeniymiş. Bu kadar gerilmeye gerek yok bence

Aksine ailesi ile aramız çokiyidir bi sorunumuz olmadı bende sadece ona tek ciddi ilişkimden bahsettim o kadar bilmesi gereken sadece oydu

Bana karşı evet iyi ama sizde empati yapın gelip böyle konuşsa yegen kişisi canınız sıkılmaz mi benim karşımda karnım burnumda iken söylemez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…