- 3 Temmuz 2023
- 59
- -261
- 1
- 29
- Konu Sahibi kucukbulutt
-
Ben eşe değil de yeğene kızdı sandım.Haksızsınız. Geçmişimizi evlendik diye kimseye didik didik anlatmak zorunda değiliz, olmuş bitmiş. Başlığı okuyunca siz evde, onlar exle tatilde sandım. Olan yeğene olmuş
Ama bana kimseyle tanistirmadim ailemi dedi burda bi yalan yok mu ?Haksızsınız. Geçmişimizi evlendik diye kimseye didik didik anlatmak zorunda değiliz, olmuş bitmiş. Başlığı okuyunca siz evde, onlar exle tatilde sandım. Olan yeğene olmuş
Ben eşe değil de yeğene kızdı sandım.
Aynen ben deÖyle bir yazmışsın ki ben de seni karnın burnunda bırakıp eski sevgilisinin ailesiyle tatile gitti zannettim
Evet riskli bu kızdan bahsetmişti ama bu kısmı söylemedi niye söylemedi?Haksızsın nokta net. Hamileliğiniz riskli mi neden yanınızda birileri kalıyor. Ayrıca fi tarihindeki olay bu kadar gerilmeye gerek var mı? Adam huyunuzu bilerek anlatmamış.
Evet kuzenim var 16 yaşında bazen boş boş konuşuyorKonu nereden açıldı acaba, durduk yere söylemediyse bence bir şey yok söylediğinde lale’m ya. 16 yaş çok da büyük değil, ağzından kaçırmış olabilir sanki :/
Hala neden söylemedi diyorsunuz söylese ne olacak yaşanıp bitmiş.Evet riskli bu kızdan bahsetmişti ama bu kısmı söylemedi niye söylemedi?
Eşim mahvetti zaten sen karımla aramk bozuyorsun dedi evine götürdüKızın densizliği yüzünden eşini niye darlıyorsun? Kızı rezil etseydin.
Ama bana kimseyle tanistirmadim ailemi dedi burda bi yalan yok mu ?
Anlamıyorsun başka konularda anlatıp kızı anlatıp bunu neden saklıyor?Hala neden söylemedi diyorsunuz söylese ne olacak yaşanıp bitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?