eşim eski karısının adını sayıkladı..

şimdi oncelikle bosanma kısmına kadar sonuna kadar haklısın herkes ne var ki bunda falan demis de kendi kocişleri yapsa yüzüne kezzap atarlar. eski eşten geçtim eski sevgili konuları burada top 3te yani. neyse. bosanma kısmına katılmıyorum bosansan iki yıl icinde zaten bosanırdın bence daha da dusunup kendi kendini gaza getirme unutmaya calıs. tabii tekrar aynı hareketi yapmadıysa.

valla bende tv ızlerken esıme kazayla tv dekı adamın ısmıyle seslendım o an
olabılıyor oyle seyler...

Işte tam da bu sebeple sevgililere,eşlere "aşkım sevgilim hayatım" vs diye hitap edilmeli. Isimle hitap,cısss

Konu sahibi arkadaşım, ben sorun edilecek bir durum görmedim olayınızda..

Bence soylenilenlerin tam tersi asıl sarhoş kafayla ne söylediğine bakmak lazım. Adını da ağzından kacirmistir doğal olarak düşündüyse. Ayik kafayla dil sürcmesi farkli.

Sarhoşken söylemiş rüya olur o anlık bi hayal gibi herhangi biri de olabilirdi.. 2 yıl bi şüpheli durum olmadıkça neden buna takildiniz..

2 yıl olmuş , bunun için boşanılır mı , sonuçta bu 2 yıl içinde tekrar etmemiş
Bence tekrar düşünün

Canım hiç takma kafana bnde eski sevgilimin adını söylemiştim bi kere 2 yıldır flört ediyoduk dha evli değildik ama o gerizekalının ismini nasıl söyledm hala bilmiyorum

Alkoldendir. Ben anesteziden uyanırken Şükrü! Şükrü! diye sayıklamışım baya, hayatımda Şükrü isminde birini tanımadım. Evli olsam kocam boşardı herhalde. :)

Bende sımdıkı esıme, o zaman sevgılıydık eskı esımın adıyla seslenmıstım :)
Sonra bı da olmadı
Alışkanlık herhalde yoksa hıc benzemıyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…