eşim eski karısının adını sayıkladı..

senin aklina şeytan iyice girmiş iki sene onceki olayi niye abartiyorsun ya anlamadim???
adam karisini sevseydi senle evlenmezdi..

Eski eşiyle saç baş nasıl girdiniz birbirinize?

dedimya sosyal medyadan birbirimizi stalkliyorduk sonra oradan atistik ve ertesi gün eşimin kuaför salonu na geldi bende oradaydım.. konuscaz diye tenha bir köşeye gittik orada oldu
anlatırken bile migdem bulanıyor ya ben böyle biri değilim sanırım beni bu denli hircinlastiranda bu artık kendimi tanıyamaz oldum eşime bile zarar vericem bu gidisle

Babam da yeni eşine annemin adıyla seslenmisti hep birlikte güldük geçtik. Ağız alışkanlığı çok normal.

zaten şuan yine evde yok karşıya Anadolu yakasına gitti.. oradan bi ayrılmadı gitti acaba kimle görüşüyor şuan
eski karısıyla olmasin.. bak yine şeytan giriyo koltuk altına

Hmm. Tek o olay olmamış ki, 2 yıl boyunca üstü kapanmamış hiç.
Bence eşiniz güveninizi de kazanamamış gibi görünüyor.
Sordunuz mu hiç peki, unutamadın mı vs, diye? Niye ayrılmışlar?

2 yıl geçmiş aradan
Ben 2 yılda 2 çocuk dogurmustum
Çok kafana takma...
O zaman kafana takmaliydin

Birde yeni evli o sırada
Ağız alışkanlığı da olabilir tabii..

Hoş benim adamla Allah korusun öyle birşey olsa...
Benim adam hayatta adımı söylemez ki ; birak adımi sayiklasin.

Demek bayagi resmilermis ki adını sayiklamis :) de kafana takma...

Evlilik çocuk oyuncaği değil, en ufak şeyde boşanacam demeyin.. Tabiki agiz alişkanliği olacak dili sürçmüş soylemiştir.zaten kafasi guzelmiş..adamdan başka şikayetin varsa o başka.. Ama bu tek başina bir sebep değil..

En başından cevap vermeyecektiniz aslında siz daha güzelsiniz felan diye kıskanmıştır.ben de eşimin eski eşiyle geçen aylarda aynı davette ilk kez bulundum ve kıskandığını farkettim.

kendinize gelin oncelikle..
kiskanclikla enerjinizi tuketip eski esle sac basa gireceginize cinsel probleminizi ne yapin edin cozun.
2 yildir evlisiniz,anlayisli diyorsunuz esiniz icin ama tas olsa catlar.
genc adam,sizinde en verimli zamanlariniz,yazik degil mi size de esinize de.

çözemiyorum bu kafayla hiç çözemiyorum..
sanırım piskolojik yardıma ihtiyacım var.
haklısınız tabi ama gerçekten bu durumun içinde olmak lzm anlamak için.. ama haklısınız faydası yok böyle davranmanın.. ama elimde degil

sizle ilk evlilik gunlerinde eski esini aratmis olabilirsiniz..kotu bir durum soz konusu olmasa bile yeni bir hayat yeni bir ten ..baska birine alismak kolay degil..mutlaka esini hatirlamistir...uzucu bir durum aslinda ya

ben sizi anliyorum,bende kiskanc biriyim ama nasil soylenir bilmiyorum ki..
belki cinsel anlamda tatmin edici bi iliski yasasaniz esinizi bu kadar kiskanmicaksiniz cunku evliligin en onemli kismi cinsellik ve belkide bunun eksiliginden dolayi eski karisini daha da bi tehlike olarak algiliyorsunuz.
cinsel probleminizi biran once cozun inanin kendinize olan guveniniz artacak,esinizi bunaltmayin.
inanin oyle aci maci yok.
Allah kadin vucudunu erkek vucuduna denk yaratmis,milyarlarca insan bundan zevk alip soyunu ilerletiyor,emin olun bi kere o tabunuzu yiksaniz arkasi gelir.
hem cinsellik yasamadigi hemde surekli tartistigi bi kadinla adam omur gecirmek ister mi bi dusunun?

Evet ağız alışkanlığı diye bi şey var; benim de ikinci evliliğim. İlk evlendiğimiz hafta bi sabah uyku sersemi eski eşimin adını söyledim. Hemen kendşme gelip özür diledim ve çok mahcup oldum, çok utandım. Çünkü bahsi geçen kişiyi özlediğim yada unutamadığım için değildi. İlk evliliğimdi ve yıllarca sabahları onun yanında uyanmıştım. Daha önce hiç başka erkeğin yanında uyumamıştım ki. Beynim öyle kodlamış bi şekilde; sabah mahmurluğu uyku sersemliği ne derseniz artık ağzımdan kaçıverdi. Eşime durumu anlattım, özür diledim. Bi daha da öyle bi şey olmadı. Sizin eşinize de öyle olmuş muhtemelen. Bunda büyütecek bi şey yok, eğer bir defalığına mahsus olmuşsa. Ama devamlı eski eşin adını sayıklıyorsa bilemem.

Dert etmeye yer aramissiniz bariz ayikken bile sana seslense altinda bisey aramamalisin dil surcer insaniz eski alışkanlıklar var illa hala onu dusunuyor degil ki. Benimde 2. Evliligim esime deli gibi asigim ama ilk zamanlar ben bile tedirgindim es kaza dalginlikla eskisinkn ismiyle seslenirmiyim diye. 2 sene gecmis cikart artik aklindan huzur bul.

abartma ıstersen agız alışkanlıgı bellı bu dıl surcmesı sayılır sayıklama baska bırsey

Şu boşanicamıda sonuna ekleyince bi tuhaf olmuş.zaten ciddi bi durum degil takinti yapmissiniz.agiz aliskanligidir tabiki 1 bucuk yil az degil ayni yatakta yatmis kari kocalardi ayni evde yasiyolardi bunun farkindamisinz.gereksiz bence takmaniz bu kadar.

Durum can sıkıcı ama abartilmamali boşanma sebebi kesinlikle değil. Evlilik kurumu ciddi bir müessesedır, oyuncak etmeyin. Bosanmayacaksan iz sürekli dillendirmeyin bosayacam diye bi bakarsın hiç uğruna gerçek oluvermiş. Geçmiş geçmişte kaldı sen önüne bak yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…