- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
-
- Konu Sahibi blacklady11
senin aklina şeytan iyice girmiş iki sene onceki olayi niye abartiyorsun ya anlamadim???arkadaşlar merhaba
benim uzun zamandır beynimi kemiren yiyen çıldırtan bir problemim var.
Öncelikle 2 yıllık evliyim ve eşimin ikinci evliliği (karısı) oluyorum.
Bu arada Türkçemi lütfen maruz görün almanya'da doğdum ve 29 yaşıma kadar orada yaşadım ve evlilik sebebiyle Türkiye'ye İstanbul'a yerleştim.
evliligimiz bir nevi görüçü usulü sayılabilir zira bir akraba dolayısıyla tanıştık ve birbirimizi telefon ve internet üzerinden tanıdık ve evlendik.
dediğim gibi eşim daha önce evliydi ve bu 1,5 yıl sürmüş. ayrıldıktan 1 yıl sonra benle görüşmeye başladı ve ondan bir yıl sonrada evlendik. evlenmemiz hızlı bir şekilde oldu çünkü birbirimizi seneler öncesinden tanıyorduk ve çok beklemek istemedik.
yalnız başlıkta da yazdığım gibi hala unutamadigim bir olay oldu..
evlenmemizin ilk haftasiydi belkide 3. günü falan.. alkol almıştı.. yatağa yatırdım kendi kendine konuşup benle sakalasiyordu bende ilk defa onu böyle gördüğüm için şaşkınlık içinde onu seyrediyordum.
bi an eski karısının adını sayikladi ama baya bildiğiniz yüksek sesle.. tabi hemen toparlamaya çalıştı özur diledi ağız alışkanlığı fln dedi..
ya sizce böyle bir ağız alışkanlığı olabilirmi? ben anlayamıyorum. bu olaya iki yıl oldu ama hala unutamıyorum içimi büyük bir öfke sarıyor şuan bunları yazarken bile kayniyorum resmen
artık tabi başka problemlerimizde var ve benim her aklıma geldiğinde diyorum olmaz ben unutamıyorum.
kendime yediremiyorum artık.. bosanicam
Eski eşiyle saç baş nasıl girdiniz birbirinize?
yorumlar değişik tabi bazı arkadaşlar olayı çaktı.. ben ara ara oluyorum boyle yani tamamen unutamıyorum olay bu ve bunun devam etmesi halinde sanırım kendimi kaybedicem ondan korkuyorum birçok başka sorunlarımiz oldu ben vaginismusum eşimle bir yil beraber olamadık hala sorunumu asamadim lakin eşime bu konuda çok minnettarım anlayışla karşıladı elinden geldiği kadar ama çok büyük kavgalarımız da oldu bundan dolayı.
ben hep sustum bağıran kızan o oldu..
ilginç dir bu eski eşi her ne hikmetse beni evlendigimden beri sosyal medyadan rahatsız etti buda kavia nedenlerimizden di.. benimde dediğim gibi aklıma bin türlü soru işaretleri oluştu... derkenolay öyle bi yere geldikı o eski eşiyle saç başa birbirimize girdik
..ve beni asıl rahatsız eden konu ben bu değilim ya kurutulu supheci kavgacı iğrenç biri oldum ve tüm bunlar eşimle aramızdaki saygıyı yok etti.
zaten şuan yine evde yok karşıya Anadolu yakasına gitti.. oradan bi ayrılmadı gitti acaba kimle görüşüyor şuan
eski karısıyla olmasin.. bak yine şeytan giriyo koltuk altına
En başından cevap vermeyecektiniz aslında siz daha güzelsiniz felan diye kıskanmıştır.ben de eşimin eski eşiyle geçen aylarda aynı davette ilk kez bulundum ve kıskandığını farkettim.dedimya sosyal medyadan birbirimizi stalkliyorduk sonra oradan atistik ve ertesi gün eşimin kuaför salonu na geldi bende oradaydım.. konuscaz diye tenha bir köşeye gittik orada oldu
anlatırken bile migdem bulanıyor ya ben böyle biri değilim sanırım beni bu denli hircinlastiranda bu artık kendimi tanıyamaz oldum eşime bile zarar vericem bu gidisle
yorumlar değişik tabi bazı arkadaşlar olayı çaktı.. ben ara ara oluyorum boyle yani tamamen unutamıyorum olay bu ve bunun devam etmesi halinde sanırım kendimi kaybedicem ondan korkuyorum birçok başka sorunlarımiz oldu ben vaginismusum eşimle bir yil beraber olamadık hala sorunumu asamadim lakin eşime bu konuda çok minnettarım anlayışla karşıladı elinden geldiği kadar ama çok büyük kavgalarımız da oldu bundan dolayı.
ben hep sustum bağıran kızan o oldu..
ilginç dir bu eski eşi her ne hikmetse beni evlendigimden beri sosyal medyadan rahatsız etti buda kavia nedenlerimizden di.. benimde dediğim gibi aklıma bin türlü soru işaretleri oluştu... derkenolay öyle bi yere geldikı o eski eşiyle saç başa birbirimize girdik
..ve beni asıl rahatsız eden konu ben bu değilim ya kurutulu supheci kavgacı iğrenç biri oldum ve tüm bunlar eşimle aramızdaki saygıyı yok etti.
kendinize gelin oncelikle..
kiskanclikla enerjinizi tuketip eski esle sac basa gireceginize cinsel probleminizi ne yapin edin cozun.
2 yildir evlisiniz,anlayisli diyorsunuz esiniz icin ama tas olsa catlar.
genc adam,sizinde en verimli zamanlariniz,yazik degil mi size de esinize de.
çözemiyorum bu kafayla hiç çözemiyorum..
sanırım piskolojik yardıma ihtiyacım var.
haklısınız tabi ama gerçekten bu durumun içinde olmak lzm anlamak için.. ama haklısınız faydası yok böyle davranmanın.. ama elimde degil
Evet ağız alışkanlığı diye bi şey var; benim de ikinci evliliğim. İlk evlendiğimiz hafta bi sabah uyku sersemi eski eşimin adını söyledim. Hemen kendşme gelip özür diledim ve çok mahcup oldum, çok utandım. Çünkü bahsi geçen kişiyi özlediğim yada unutamadığım için değildi. İlk evliliğimdi ve yıllarca sabahları onun yanında uyanmıştım. Daha önce hiç başka erkeğin yanında uyumamıştım ki. Beynim öyle kodlamış bi şekilde; sabah mahmurluğu uyku sersemliği ne derseniz artık ağzımdan kaçıverdi. Eşime durumu anlattım, özür diledim. Bi daha da öyle bi şey olmadı. Sizin eşinize de öyle olmuş muhtemelen. Bunda büyütecek bi şey yok, eğer bir defalığına mahsus olmuşsa. Ama devamlı eski eşin adını sayıklıyorsa bilemem.arkadaşlar merhaba
Bu arada Türkçemi lütfen maruz görün almanya'da doğdum ve 29 yaşıma kadar orada yaşadım ve evlilik sebebiyle Türkiye'ye İstanbul'a yerleştim.
evliligimiz bir nevi görüçü usulü sayılabilir zira bir akraba dolayısıyla tanıştık ve birbirimizi telefon ve internet üzerinden tanıdık ve evlendik.
dediğim gibi eşim daha önce evliydi ve bu 1,5 yıl sürmüş. ayrıldıktan 1 yıl sonra benle görüşmeye başladı ve ondan bir yıl sonrada evlendik. evlenmemiz hızlı bir şekilde oldu çünkü birbirimizi seneler öncesinden tanıyorduk ve çok beklemek istemedik.
evlenmemizin ilk haftasiydi belkide 3. günü falan.. alkol almıştı.. yatağa yatırdım kendi kendine konuşup benle sakalasiyordu bende ilk defa onu böyle gördüğüm için şaşkınlık içinde onu seyrediyordum.
bi an eski karısının adını sayikladi ama baya bildiğiniz yüksek sesle.. tabi hemen toparlamaya çalıştı özur diledi ağız alışkanlığı fln dedi..
ya sizce böyle bir ağız alışkanlığı olabilirmi? ben anlayamıyorum. bu olaya iki yıl oldu ama hala unutamıyorum içimi büyük bir öfke sarıyor şuan bunları yazarken bile kayniyorum resmen
artık tabi başka problemlerimizde var ve benim her aklıma geldiğinde diyorum olmaz ben unutamıyorum.
Murat ismine ben de takigim alakasız kişilere murat diyorum. Ama murat yakın tanıdığım yok öle dil. Alışkanlığı olabilecekBende bilmiyorum valla abimin adı murat fakat hep abi didim ben ona
Şu boşanicamıda sonuna ekleyince bi tuhaf olmuş.zaten ciddi bi durum degil takinti yapmissiniz.agiz aliskanligidir tabiki 1 bucuk yil az degil ayni yatakta yatmis kari kocalardi ayni evde yasiyolardi bunun farkindamisinz.gereksiz bence takmaniz bu kadar.arkadaşlar merhaba
Evet garip bir durum artık olmuyor bende eşimi ilk tanıdığım yıllarda olmuştu.Murat ismine ben de takigim alakasız kişilere murat diyorum. Ama murat yakın tanıdığım yok öle dil. Alışkanlığı olabilecek