- 2 Nisan 2012
- 7.894
- 4.823
-
- Konu Sahibi blacklady11
Eşimde bazen gece mehmet der bana iş yerinde en yakın arkadaşının adı.akşama kadar sürekli çağırdığı için.bide isimlerimiz benziyo.eşimde onu unutamıyo sanırım
Kim ne derse desin bana da oluyor bazen.
Bir kez hiç unutmam bayan bir profesörümüze "aşkım" demiştim
Yerin dibine girseydim
Ya ben babamla konusurken oldu bi ara tam çıkıyodu ağzımdan "aşkam ne yapıyosunuz babacım?" Diyip cevirmustim
Yok canım onu demedi hiç.normaldede lan demez arkadaşlarına belki ondandır.ay diyorum iyiki ismime benzer bi bayanla çalışmıyosun olay çıkardı gece gece
"naber lan" da diyor mu
hayal ettim de
Bende eşime kaç kere murat dedimarkadaşlar merhaba
benim uzun zamandır beynimi kemiren yiyen çıldırtan bir problemim var.
Öncelikle 2 yıllık evliyim ve eşimin ikinci evliliği (karısı) oluyorum.
Bu arada Türkçemi lütfen maruz görün almanya'da doğdum ve 29 yaşıma kadar orada yaşadım ve evlilik sebebiyle Türkiye'ye İstanbul'a yerleştim.
evliligimiz bir nevi görüçü usulü sayılabilir zira bir akraba dolayısıyla tanıştık ve birbirimizi telefon ve internet üzerinden tanıdık ve evlendik.
dediğim gibi eşim daha önce evliydi ve bu 1,5 yıl sürmüş. ayrıldıktan 1 yıl sonra benle görüşmeye başladı ve ondan bir yıl sonrada evlendik. evlenmemiz hızlı bir şekilde oldu çünkü birbirimizi seneler öncesinden tanıyorduk ve çok beklemek istemedik.
yalnız başlıkta da yazdığım gibi hala unutamadigim bir olay oldu..
evlenmemizin ilk haftasiydi belkide 3. günü falan.. alkol almıştı.. yatağa yatırdım kendi kendine konuşup benle sakalasiyordu bende ilk defa onu böyle gördüğüm için şaşkınlık içinde onu seyrediyordum.
bi an eski karısının adını sayikladi ama baya bildiğiniz yüksek sesle.. tabi hemen toparlamaya çalıştı özur diledi ağız alışkanlığı fln dedi..
ya sizce böyle bir ağız alışkanlığı olabilirmi? ben anlayamıyorum. bu olaya iki yıl oldu ama hala unutamıyorum içimi büyük bir öfke sarıyor şuan bunları yazarken bile kayniyorum resmen
artık tabi başka problemlerimizde var ve benim her aklıma geldiğinde diyorum olmaz ben unutamıyorum.
kendime yediremiyorum artık.. bosanicam
Hahaha buna çok guldumEşimde bazen gece mehmet der bana iş yerinde en yakın arkadaşının adı.akşama kadar sürekli çağırdığı için.bide isimlerimiz benziyo.eşimde onu unutamıyo sanırım
Bende eşime kaç kere murat dedimama hiç murat adında eski sevgilim olmadi cok kafam dolu zamanlarımdi..sağolsun bana güvendiği için hiç sorun etmedi güldük geçtik. Demek ki siz eşinizin sevgisine güvenmiyorsunuz....yada başka problemleriniz var bunu kafanda kurup bahane olarak sunacaksın. Bir insan boşanmak istiyorsa bahaneye gerek yok bence direk bosayin gitsin..kafanıza takipta böyle şeyleri kendinize dert etmeyin.
Bende bilmiyorum valla abimin adı murat fakat hep abi didim ben onaYa peki neden murat, anlatsanıza biraz?
Eski eşiyle saç baş nasıl girdiniz birbirinize?yorumlar değişik tabi bazı arkadaşlar olayı çaktı.. ben ara ara oluyorum boyle yani tamamen unutamıyorum olay bu ve bunun devam etmesi halinde sanırım kendimi kaybedicem ondan korkuyorum birçok başka sorunlarımiz oldu ben vaginismusum eşimle bir yil beraber olamadık hala sorunumu asamadim lakin eşime bu konuda çok minnettarım anlayışla karşıladı elinden geldiği kadar ama çok büyük kavgalarımız da oldu bundan dolayı.
ben hep sustum bağıran kızan o oldu..
ilginç dir bu eski eşi her ne hikmetse beni evlendigimden beri sosyal medyadan rahatsız etti buda kavia nedenlerimizden di.. benimde dediğim gibi aklıma bin türlü soru işaretleri oluştu... derkenolay öyle bi yere geldikı o eski eşiyle saç başa birbirimize girdik
..ve beni asıl rahatsız eden konu ben bu değilim ya kurutulu supheci kavgacı iğrenç biri oldum ve tüm bunlar eşimle aramızdaki saygıyı yok etti.