eşim eski karısının adını sayıkladı..

Fazla üzerinde durmayın.Tamamen bilinçaltıyla alakalı.Zaman kavramını da kaybetmiş olabilir.Mezun olup hala sınav kabusu görmek gibi düşünün.

Ben ayik kafayla yeni sevgilim telefonla aradığında efendim ...cim demistim (eskisinin adi) yani olabilir dil sürçmesi çok seyapmamak lazim

Bende eşime kaç kere murat dedimama hiç murat adında eski sevgilim olmadi cok kafam dolu zamanlarımdi..sağolsun bana güvendiği için hiç sorun etmedi güldük geçtik. Demek ki siz eşinizin sevgisine güvenmiyorsunuz....yada başka problemleriniz var bunu kafanda kurup bahane olarak sunacaksın. Bir insan boşanmak istiyorsa bahaneye gerek yok bence direk bosayin gitsin..kafanıza takipta böyle şeyleri kendinize dert etmeyin.

yorumlar değişik tabi bazı arkadaşlar olayı çaktı.. ben ara ara oluyorum boyle yani tamamen unutamıyorum olay bu ve bunun devam etmesi halinde sanırım kendimi kaybedicem ondan korkuyorum birçok başka sorunlarımiz oldu ben vaginismusum eşimle bir yil beraber olamadık hala sorunumu asamadim lakin eşime bu konuda çok minnettarım anlayışla karşıladı elinden geldiği kadar ama çok büyük kavgalarımız da oldu bundan dolayı.
ben hep sustum bağıran kızan o oldu..
ilginç dir bu eski eşi her ne hikmetse beni evlendigimden beri sosyal medyadan rahatsız etti buda kavia nedenlerimizden di.. benimde dediğim gibi aklıma bin türlü soru işaretleri oluştu... derkenolay öyle bi yere geldikı o eski eşiyle saç başa birbirimize girdik
..ve beni asıl rahatsız eden konu ben bu değilim ya kurutulu supheci kavgacı iğrenç biri oldum ve tüm bunlar eşimle aramızdaki saygıyı yok etti.

zaten şuan yine evde yok karşıya Anadolu yakasına gitti.. oradan bi ayrılmadı gitti acaba kimle görüşüyor şuan
eski karısıyla olmasin.. bak yine şeytan giriyo koltuk altına

Ya peki neden murat, anlatsanıza biraz?

Eski eşiyle saç baş nasıl girdiniz birbirinize?

Olay olalı 2 yıl olmuş. Gelmişsin boşancam edicem diyorsun. İyi boşan ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…