- 16 Şubat 2015
- 78
- 40
- 88
- 38
- Konu Sahibi cansucanim
-
yok gerilmedim neden gerileyim.ben burda herkese hanımefendi diye hitap ederim.alışkanlık.sana mahsus değil yani. problem yok yani :)neden bu kadar gerildinki şimdihanımefendi sadece düşüncemi yazdım herkes gibi
Evet ben olsam bende ayrılmalarını istemezdim.ama öyle karar verilmiş. bana uymak düştü.Maddi olarak anneye olanak sağlanabilirdi, nafaka artırılabilirdi. Ya da anne baba kendi aralarında anlaşmalıydılar. Empati kurdum, kardeşler adına üzüldüm. Tabi bu sizin konunuzu ilgilendiren bir konu değil , duygularımı ifade etmek istedim.
daha çok küçükmüş annedeki..sizde kalan çoğu şeyin farkındadır ama siz ne kadar iyi olsanız da çocuğun kendi annesinden etkilenmesi normal tabii..ama 4 yaşındaki ile kardeşlik ilişkisi kurmaları çok öenmli..eşiniz de gidince 1-2 gün kalacakmış sadece ..yazık babasını da çok az görüyor..kanuni olarak eşinizin alma hakkı ne kadar? tatillerde uzun süre alması lazım diye biliyorum..bence eski eşi ile konuşsun bu durumu gerekirse biraz üstüne gitsin..Bizde kalan kızımız 10 yaşında annede kalan 4 yaşında.1 yaşında değilmiş daha boşandıklarında. biz kendi halimizde çok iyiyiz aslında. ama ne zaman eski eş arıyor.kızımız da değişiyor. eşimde değişiyor. moralleri bozuluyor hemen. ne diyor ne yapıyorsa.dediklerinizi dikkate alacağım.çok teşekkür ederim..
Maddi olarak anneye olanak sağlanabilirdi, nafaka artırılabilirdi. Ya da anne baba kendi aralarında anlaşmalıydılar. Empati kurdum, kardeşler adına üzüldüm. Tabi bu sizin konunuzu ilgilendiren bir konu değil , duygularımı ifade etmek istedim.
Evet 1 ay bizde kalması lazım normalde ama vermiyor anne.Bende dedimki yaz tatili sonunda en azından 15 gün erken alalım ikisinide bizde kalsınlar.bakalım ona ısrar edicek eşim.daha çok küçükmüş annedeki..sizde kalan çoğu şeyin farkındadır ama siz ne kadar iyi olsanız da çocuğun kendi annesinden etkilenmesi normal tabii..ama 4 yaşındaki ile kardeşlik ilişkisi kurmaları çok öenmli..eşiniz de gidince 1-2 gün kalacakmış sadece ..yazık babasını da çok az görüyor..kanuni olarak eşinizin alma hakkı ne kadar? tatillerde uzun süre alması lazım diye biliyorum..bence eski eşi ile konuşsun bu durumu gerekirse biraz üstüne gitsin..
sanırım eşiniz de çirkeflik yapılmasından korktuğu için üstüne gitmek istemiyor kadının..
umarım kadın evlendiğinde yeni kocasına sarar ve sizi biraz rahat bırakır..
oda öyle diyor. almaya söz beraber gidicez beni uğraştırma şunla diyo.
Bilmiyorumki sanmıyorum.biz kızlarla çok iyi bir iletişim içindeyiz.aynı yaşta kızım olduğu için anlayabiliyorum onu. ama buakşam eşime üstün körü soracağım bakalım belkide olabilir.Aklıma takıldı. 10 yaşındaki kızın isteği olabilir mi bu , arada kimse olmadan anne babasıyla görüşmek istemesi mesela.
bence de ısrarcı olmalı..hatta mahkeme kanalı ile uygulamak istemiyorum senin isteğinle olsun falan desin..Evet 1 ay bizde kalması lazım normalde ama vermiyor anne.Bende dedimki yaz tatili sonunda en azından 15 gün erken alalım ikisinide bizde kalsınlar.bakalım ona ısrar edicek eşim.
evet sonrada neden gerildin diyorlar. kimse yaşamadığı durumu bilemez sadece yorum yapabilir. ben elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum içinde bulunduğum durumu. kadında eşimden çok sevdiği için değil gidecek başka yeri olmadığı için ayrılmak istememiş.eşim zaten uzun süredir aralarında karı koca ilişkisinin bittiğini ama çocuklar için devam ettiğini söyledi. ayrılırkende her türlü maddi manevi yardımı yapmış kendisine.cansu hnm ,bazı arkadaşlar ısrarla demek istiyor ki,onların ayrılma sebebi sizsiniz ve kadın bu yüzden kin duyuyor size karşı..mutsuzluk sevgi bitmesi anlaşamam huzursuzluk vs gibi nedenler boşanma sebebi olamazmış gibi..ya da boşanan insnlar yeniden hayat kuramazlarmış gibi...
Asıl hakarete vuran sizsiniz.biraz empati yapmak çok mu zor. sonuçta evlenmişler boşanmışlar. bende öyle. ne yapalım kadın barışmak istiyor diye evlenmeyelimmi. kendinizde böyle büyük konuşma hakkını nereden buluyorsunuz anlamıyorumki.burada anlatamayacağım sebeplerde varmış boşanırlarken. anlaşamamışlar dedim geçtim ben.eşime kalsa çok daha önceden boşanacakmış dediğim gibi.ama intihar ettiği için boşananamışlar. bu kadın beni duyduğu gün, nişanlandığımız gün ve nikah yaptığımız gün intihar etti. böyle saplantılı biri ile evlendi diye ölsünmü eşim. çocuk olmadan önce karar vermişler zaten ve çocuğun doğmasını beklemişler sadece.
asıl siz yazmazsanız sevinirim. çünkü bana derken siz başkalarının hayatını böyle acımasızca eleştiriyorsunuz. sevgiler...
bakın bunları açıklamak zorunda da değilsiniz aslında kimseye..her evlilik kendi içinde farklı..o evde neler yaşandı kimse bilemez..siz ssebep değilsiniz boşanmalarına..bitti gitti...burda neler okuyoruz,adam dövüyor sövüyor pembe dizi kıvamında evlilikler ama kadın ısrarla çocuk yapmaya devam ediyor..yani sadece güllükgülistanlık evlilklerde olmuyor çocuklar onu demek istedim..herkes diyor ya o akdar sene evli kalıp çocuk yaptığına göre diye..evet sonrada neden gerildin diyorlar. kimse yaşamadığı durumu bilemez sadece yorum yapabilir. ben elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum içinde bulunduğum durumu. kadında eşimden çok sevdiği için değil gidecek başka yeri olmadığı için ayrılmak istememiş.eşim zaten uzun süredir aralarında karı koca ilişkisinin bittiğini ama çocuklar için devam ettiğini söyledi. ayrılırkende her türlü maddi manevi yardımı yapmış kendisine.
Herkesin hayat görüşü farklıdır sanırım.Ben ne size ne kimseye SALDIRMAM. tarzım değil. evet ortada bitmiş bir evlilik var. eşimle benim bütün kriterlerimiz uyuyor. sadece barışmayı bekleyen bir kadın var diye mi vazgeçmeliydim ben eşimden.ben zaten sorumluluğu alarak evlenmiştim eşimle. ama saçma kaprislerinide kaldıramadım kusura bakmayın. siz direk beni suçladınız. belki evlenmeseydiniz barışırlardı diye. ne saçma bir yaklaşım.o yuva dediğiniz yer zaten aylar önce dağılmıştı ben eşimi tanıdığımda.zira yine belli bir süre bekleyerek ölçüp biçerek evlendim.Nerede buyuk konusmusum nerede hakaretlik bir cumle kurmusum alintilayip gosterebilirmisiniz zira ben sizin hakaretinizi gosterebilirim..
Ben dusuncelerimi aktariyorum sadece ve esinizin bazi seyleri tutarsiz geldi..
Ki aslina bakarsaniz esiniz uzerinden yorum yaptim size hic deginmedim bile ama ne hikmetse hemen saldirdiniz..
Bu arada "barismak istiyorsa ne yapalim yani evlenmeyelim mi" tarzindaki dusuncenizi kendi hayat gorusum olarak onaylayabilecegim bir sey degil ne yazik ki.
Baska bir kadin yuvasinin dagilmamasini istemezken ben gidip evlenemezdim..
Ha pek tabi erkek yok ben barismam artik zaten hersey bitti diyebilir, ama ben boyle bir hikayenin icinde yer almak istemezdim.
zaten boşanmış ve 2 çocuklu bir adamı sevmek, evlenmek,hele ki onun çocuğuna da annelik etmek her kadının harcı değildir..Nerede buyuk konusmusum nerede hakaretlik bir cumle kurmusum alintilayip gosterebilirmisiniz zira ben sizin hakaretinizi gosterebilirim..
Ben dusuncelerimi aktariyorum sadece ve esinizin bazi seyleri tutarsiz geldi..
Ki aslina bakarsaniz esiniz uzerinden yorum yaptim size hic deginmedim bile ama ne hikmetse hemen saldirdiniz..
Bu arada "barismak istiyorsa ne yapalim yani evlenmeyelim mi" tarzindaki dusuncenizi kendi hayat gorusum olarak onaylayabilecegim bir sey degil ne yazik ki.
Baska bir kadin yuvasinin dagilmamasini istemezken ben gidip evlenemezdim..
Ha pek tabi erkek yok ben barismam artik zaten hersey bitti diyebilir, ama ben boyle bir hikayenin icinde yer almak istemezdim.
sizin gibi hanımların yorumları olmasa hayattan soğuyacağım yemin ederim. yaklaşımınız ve güzel dünya görüşünüz için çok teşekkür ederim.zaten boşanmış ve 2 çocuklu bir adamı sevmek, evlenmek,hele ki onun çocuğuna da annelik etmek her kadının harcı değildir..
bu şartları göze alan kadın da benzer hikayeleri göze almak durumundadır..ne güzel bir hayat kurmuşlar kendilerine cansu hnm ve eşi..ben onları tebrik ederim,umarım kardeşler de biribirlerini görmeye başlarsa hiç sorun kalmaz:)
evet sonrada neden gerildin diyorlar. kimse yaşamadığı durumu bilemez sadece yorum yapabilir. ben elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum içinde bulunduğum durumu. kadında eşimden çok sevdiği için değil gidecek başka yeri olmadığı için ayrılmak istememiş.eşim zaten uzun süredir aralarında karı koca ilişkisinin bittiğini ama çocuklar için devam ettiğini söyledi. ayrılırkende her türlü maddi manevi yardımı yapmış kendisine.
yok yine gerildim demedimki. gerilmedim rahat olun lütfen.genel konuştum ben öyle. ben bu platformda kimseyle tartışmam.gerek yok. kırmaya değmez birbirimizi.bu laf bana mı? ben demiştim size neden gerildin diye sizde gerilmediğinizi söylemiştiniz
ama görünen o ki baya bi germişim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?