- 16 Şubat 2015
- 78
- 40
- 88
- 38
- Konu Sahibi cansucanim
-
Eski eşiyle kadının ilgisizliği.pasaklılığı yüzünden ayrılmışlar. Eşimle ilk evlendiğimizde ipini koparmış gibi yemek yerdi. Evliiği süresinde bir kap sıcak yemek görmemiş. Ütülü bir gömlek giymemiş. Eşimin anne ve babası yok. çok olmuş vefat edeli. o yüzden sıcak bir yuva hasreti duymuş. Ama olmamış. Birde eşim boşanma davası açtıkça kadın intihar etmiş.kıskanma kıskanma tabı aslında haklısın pekı ya ne sebebten ayrılmıslar?
cok berbat bısıler varmı mesela ?
ve esının aılesıyle ne kadar yakın oturuyorlar ben yazma seklınızden anladıgım kadarıyla esınızı yalnız gondermekten zıyade bıraz akrabalarlada gıdıs gelıs yapmak ıstıyorsunuz
yanı ne alaka bılemedım ama esınız acaba sızın kızınızı ıstemıyor olabılırmı? yanı baska turlu bı mantıgı yok bu ısın ve geneldede erkekler kadınları pek dınlemez hele hele eskı kadınları
Çanakkale boğazı gel bize bazı bazı şeklinde bi yorum olmuş bu ama :)
Bazı üyeler var böyle.hayatını kendi hayatıma benzettiğim. pek yorum yazmasamda siteye girmediğim bir gün yoktur sanırım. bende seni öperim arkadaşım.sağol varol :)ay buarada tesekkur ederım kopuk kopuk yazılarımı sevıyormussun tesekkur ederım operım
hayır tanışmıyorduk.iş vasıtasıyla tanıştık. her şey usulüne uygun oldu. aileler onayladı. sözlendik.nişanlandık. ve nikahımızı yaptık.Esinizle nasil tanistiniz merak ettim yano onlsr evliyken tanisiyor muydunuz?
Ay çok teşekkür ederim bu mantıklı yorumunuz için. Çok güzel anlamışsınız beni ve içinde bulunduğum durumu. Sırf çirkeflik olsun diye kendi çocuğuyla tehtid eden bir kadına ne yapabilirimki ben.Gitmemek dediğiniz gibi en mantıklısı. Gizli gitmeyide ben kendime yediremiyorum.Dediğiniz gibi ben resmi nikahlı eşiyim bu adamın. Kimden neden saklanayım. Eşimide kendimide üzmekten başka işe yaramıyor düşüncelerim. Tekrar teşekkür ederim.
sen benim eşimi istemiyorsan ve çocuklardan sende olanını göstermemekle tehdit ediyorsan bende sana bendekini göstermem dese eşiniz acaba ne diyecek eski eşi ..
boşanırken ,hakime 2 kızını da babası alsın demiş,ama hakim kabul etmemiş..bu yüzden sanmıyorum ki sorun etsin..benimde aklıma aynısı geldi
Eski eşiyle kadının ilgisizliği.pasaklılığı yüzünden ayrılmışlar. Eşimle ilk evlendiğimizde ipini koparmış gibi yemek yerdi. Evliiği süresinde bir kap sıcak yemek görmemiş. Ütülü bir gömlek giymemiş. Eşimin anne ve babası yok. çok olmuş vefat edeli. o yüzden sıcak bir yuva hasreti duymuş. Ama olmamış. Birde eşim boşanma davası açtıkça kadın intihar etmiş.
Ben oraya giderken zaten kızımı götürmeyeceğim. Yaz tatili olduğu için kızım babasına gidecek.
Eşimin onu dinlemesinin tek sebebi kızını göstermemekle tehtid etmesi.
Ben de hayatımı kendim şekillendirmek isterim elbet. Akrabalarla görüşmek, yıllık izinlerimi eşimin memleketinde geçirmek isterim. Zaten mevzuu çocuk olmasa asla taviz vermezdim. ama eşimede çocuklarada kıyamıyorum. ama bu engellemeyide kendime yediremiyorum.
hatta kadın ortak tanıdıklara diyormuş. Ben bu ilçede yaşadıkça göreceksiniz cansucanım bu şehir sınırlarına bile giremeyecek. İşte bunu haz-me-de-mi-yo-rumm
konu kıskançlık değil bana göre..yani nikahlı kocamın eski karısı istedi diye,memleket gitmekten vazgeçmem...kim ki o ne hakla bir de herkeslere o bu sınırlara giremez falan der...hiç ağzını açan yok mu bu kadına,,sen de evlendin ne işin olur kadınlar diye???
Önemli olan sizin gezmeniz mi
çocuk mu anlamadım
çocuğa değer veriyorum demişsin ama zerre kadar dusunsen çocuk zarar görmesin diye keyfinden vazgecerdin
eşinde bunun farkında ki seni goturmuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?