Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

Vallahi bu sicakta cekilmiyor,fake konular neden hep cinsellik oluyor ki?arada degistirin de baska seyler dinleyelim ebrunun karisi bacim

Konu tamamen fake...eger gercekse hayatinin travmasini yasiyosun .buraya konu acmak yerine gdip bosanma dilekcesi vermekle mesgul olman lazim.ayrica biz sana ne diyebilirz ki adam ben ebruyum demiss bohcaci gbi elbiselerini ortaya dokmus..olayi ti ye alip seni ebru olarak karsilayim bile demis yani..szde roller dgismis zaten sen calisiyosun ev gecindiriyosun adam evde seni bekliyo bde senn elbiselerini giymek istedgnde nasi anlamadin bu da tartisilr..bi adam durduk yere karisinn giysilerini giymek istermi ya...yeni uyelik ilk konu...biz bu sekil ne konular gorduk cnm artik kolay kolay inanmiyrz.ama umarim fake dir cidden. Gonulden diliyrm yoksa kaldirilir gbi bi durum degil..

Ne zamandir evlisiniz?
Hic beraberliginiz olmadimi?
Elbise giyene kadar davranislarindan anlamadinizmi hic ?

crazy_girl_ ebru

crazy_girl_ ebru

Cift uyeligin var. Konu fake. Butun hikayeyi gectim,basina boyle bir durum gelmis aci icindeki kadin,diger uyelere uyup nick turetip,komik smiley ile pekistiriyor.

İsin kotusu,bu tip seyler basina gelen insanlar var. Ve buraya gercekten,bu konudaki dertlerini paylasmak icin yazdiklarinda,sen ve senin gibiler yuzunden kimse inanmiyor ve inanmayacak...

Ne zevk aliyorsunuz,isiniz gucunuz mu yok. Nedir yani!!!

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Biraz daha betimleme yaparsanız siz de bir yazar olabilirsiniz. Ben sizin kitabınızı alırım be

Hayırlısı be gülüm.

Bana çok inandırıcı gelmedi
Hikaye gibi sanki.
Türk filmi cekiyorsun buda senaryosu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…