Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

ebrudan boşan. net

Eşinizin toplum yargısına karsı sizi paravan olarak kullandığı ortada.. Eşinizin sadece karşı cinse ilgi duyuyorsa eşcinsel değildir. Size ilgi duyduğu yalan! Boşanın..

Baştan dürüst davranmış olsaydı belki derdim ama ...

İyi de toplum baskısından korkup farklı cinsel tercihi olan insanlar kendilerine paravan olsunlar diye evlilik yapıyorlar. Artık çok duyuyoruz.
Neden toplum ahlakına aykırı her konuya 'fake' diye damga yapistiriyorsunuz.
Gerçekten fake olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın.
Ve bir de şu taraftan düşünün;
Eger konu cidden gerçekte konu sahibinin psikolojisini düşünün ve bir de bunun üzerine geçtiğiniz dalgaların konu sahibini ne hale getireceğini sadece 1 dakikalık empati ile düşünün.

'Umarım fake tir' 'kesin fake' ve 'iyyy midem bulandı' tarzı yorumlar buram buram 13 yaş kokuyor...

sizin evliliğinizde haliyle cinsellik yoktur diye düşünüyorum
adamın da tercihleri değişmeyeceğine göre boşanma vakti gelmiş
ben olsam kandırıldığım için tazminat isterdim

HESAP SAHİBİNİN:
homoseksüel bir travesti olduğunu düşünüyorum
o kadarki sırf kendini kadın gibi hiisetmek için
platformumuzada üye olmuş

Bence orijinal değil ama sansasyonel olmuş çok bi hayal gücü gerektirmiyor elbiselerimi paylasmayı sevmiyorum ama cicis de ve saçını çek

insanlarin arasina karisamayan bir Ebru'nun itiraflarini dinliyoruz bence.. Acimasiz olmayin kizlar..

Reactions: tse
Serin hikaye kardeş.

Edit: Konu gerçek olmasa bile buna benzer şeyler yaşayan başka kadınlar görür belki diye yorum yapacağım. Yaşadığınız şey zor evet fakat sanırım eşinizin yaşadığı şey de en az sizinki kadar zordur. Toplum baskısı yüzünden eşcinsel olduğunu gizlemek zorunda kalmış olabilir. Yapabileceğiniz şey boşanmak ve eşi olarak değil de bir arkadaşı olarak ona destek olmak. Sizden böyle bir şeyi gizlediği için de onu affetmemek.

bak sevgili kardeşim .belliki hikayedeki ebru sensin.hatta hikaye de yalan sen direk ebrusun ve hayalindeki hayata inanmak istiyorsun.tercihin farklı olabilir ama bunu bu tarz bir kadın platformunda yalanlar söyleyerek ego tatmini yapma .psikolojin için iyi olmaz.ya seçtiğin yolda devam et yada tedavi ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…