• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eşcinsel olduğunu itiraf etti :(

sen şimdi orada dur.
gayler iktidarsız olsa, neyse konuşturma beni. araştır azıcık.hatta pelini örnek vereyim sana

hahhahha aman ha onu örnek verme hatta deki okypete bütün kk gördü bu durumlarda iktidarsız olunmaz..

konu sahibi bilmeli yada saçmalamasın çünkü ne alakası var ...bende konuşmayım töbe töbe

pelin-orçun

ebru-erhan

acaba bunlar aynı kişiler mi diye şüpheleniyorum valla

Heee tabi sorma hepimiz seninle ayni dertteyz ne sacmaliyon Allah askna kalmis soru sordugunu mu zannedion bnmle ayni durumda olan varmiymiyms he var anam var töbe ya oyuncak ettinz iyice siteyi ya :KK62:

kendi içinde tutarlı şeyler yazın bari,feyk meyk :):)
ilk hafta elbiselerini denedi ama birşey demediniz çakmadınız da durumu,birkaç ay sonra ebru olduğunu itiraf etti hmmmm ilginçç...

hahhahha aman ha onu örnek verme hatta deki okypete bütün kk gördü bu durumlarda iktidarsız olunmaz..

konu sahibi bilmeli yada saçmalamasın çünkü ne alakası var ...bende konuşmayım töbe töbe

pelin-orçun

ebru-erhan

acaba bunlar aynı kişiler mi diye şüpheleniyorum valla

Matmazel :))))

Bu konular sayesinde kk ya orçun ve erhan diye iki güzide isim kazandirdim gururluyum hahahaha :)

Bu arada mune konunun sahte olup olmadigindan emin olamadığı için Kazen e bildirmiş. Bilginiz olsun.

yaa bazı arkadaşlar şaka yapıp dalgaya almış konuyu sürekli yok sen fakesin felan bayanlar öyle görüyorsanız yazmayın.. olay gerçekse bayanı ne kadar üzdüğünüzü farkındamısınız? empati kurun biraz okurken kendimi onun yerine koydum resmen ne kadar zor bir durum farkındamısınız? sizinde eşiniz bunları dese? hayat bu binbir çeşit her an herşey olabilir ve yaşayabilirsiniz.. amacım size sitem etmek burda laf kalabalığı yapmak değil ama yorumları okurken resmen ben üzüldüm vicdanım sızladı sadece bayanın duygularını anlamaya çalışmanız için yazdım bunu bu hesap fake felan diyorsanız yorum yapmayın arkadaşlar öyle alaycı. sen fakesin de geç bu arada konu sahibi Allah size sabır versin ben eşinizle beraber konuşup bir evlilik terapisine veya ikinizinde bir psikoloğa gidip ne yapabilceğiniz konusunda konuşmasınızı tavsie ederim ama eşinizi bir ikna etmeniz gerek ona bu yaşadığınız olayı nasıl kaldırabileceğini sizin için sağlıklı olanın ne olacağını bir uzman ile konuşmanız gerektiğini söyleyin bence.. Allah yardımcınız olsun canınızın sıkmayın..

Kocam evliliğimizin ilk haftasında gardrobumda bulunan etek ve elbiselerimi kontrol edip şu etek çok güzelmiş deneyebilirmiyim dediğinde beynimden kaynar sular boşaldı, likralı olan etek ve elbiselerimi ayırıp üzerine giymeye başladı o an nefesim daraldı onun kırılmasını istemiyorum gördüklerime inanmak istemiyorum bunları yanlış anlamış olayım diye düşünüyorum ve o surat şeklimi görünce hızla eteği çıkardı aradan bir kaç ay geçti ve işten çıktım eve geldim üzerinde benim likralı olan elbisemle beni bekliyordu gördüğümde hemen sordum neden elbiselerimi giymek hoşuna gidiyor dedim oda o an fantazi dedi ama hiç bir erkeğin fantazi için elbise giyeceğini düşünemiyordum yinede inanmak istemediğim için umursamadım ve birgün ona tercihi ne olursa olsun onu bırakmayacağımı söyledim (bana evlenmeden önce durumundan hiç bahsetmemişti ve artık gördüklerimin ne derece doğru olduğunu onun ağzından duymak istiyordum) gecenin bir yarısı ilk kez o bana bir arkadaş kadar yakın ve samimi bir şekilde karşıma geçip oturdu ve sana hayatımın itirafını yapacağım dedi, ben karşı cinse karşı şimdiye kadar hiç ilgi duymadım dedi (gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu o an bana sen hariç cümlesini kurduğunu hatırlıyorum) başıma çok ağır şeyler geldi dedi, peki hemcinslerine ilgi duydunmu dedim 2 kişiden hoşlandım dedi utanıyorum diyerek yüzünü kapattı, sonra bir çok elbisesinin olduğunu ve ben işe gittiğimde onları sürekli giydiğini söyleyerek isminin Ebru olduğunu söyleyerek içerden koca bir poşet dolusu kıyafetle geldi bunlarda Ebrunun kıyafetleri dedi :KK43: , nefesim tamamen kesilmek üzereydi birde elbiseleri çıkardı mini mini elbiseler taytlar pavyon kıyafetleri gibi kıyafetler ve hatta göz maskesi vardı üzeri tüylü maskelerden, Allah'ım bütün bunlar şaka olsun diye dua ediyordum içimden ve bayılmamak için derin derin nefes alıyordum ve bir teklifte bulundu sen işten gelirken ben Ebru olarak sana kapıyı açayım arada dedi :KK43: hala inanmıyorum inanamıyorum, ona bu durumu kaldıramayacağımı evlenmeden önce bana neden söylemedin dedim en büyük hatam bu diyerek o kadar basitmiş gibiydiki onun için :KK43:, bu durumda olan başka arkadaşlar varmı aramızda acaba yardım edin yalvarırım...
Eşiniz size sadece eşcinsel olduğunu değil aynı zamanda crossdresser (karşı cinsin kıyafetlerini giymekten hoşlanan) olduğunu, bir de üstüne üstlük kendini kadın olarak tanımladığını itiraf etmiş olmuş. Bu üçü aynı şey demek değildir. İşiniz zor hanımefendi.

Yoavv ebrunun dürüst olması iyıdır hojdır ema benana. Anlıyorsıın?
Sen de onun gomleklerini pantolonlarını giy ödeşin. Hatta evde o senin kiyafetlerinle sen onunkilerle dolasirsaniz belki cinsellik olabilir tatlı kıss :KK14:
(Yalniz benim kiyafetlerim benim icin cok degerlidir takintim var kardesim bile giyse huzursuz oluyorum kocam giyse sumsuğu yapistiririm :D :D )

Bir de crossdresser. Trifecta!

Adam kiz ile paravan diye evlenecek, sonrada ilk günde kiz'in kiyafetlerini giyecek :KK70:

Bunun neresi paravan kaliyor?? :KK70:

Harbiden hit bir konu olsun diye millet neler yapiyor , ki suracikta vikipedi dururken:KK12:

Back