- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Canim Sağol ama evimden nasıl uzak tutarım onu dusunuyom şu ankaldi2sene , güncellemeni yeni gördüm canım çok sevindim senin adına odana girip ağlayacağına yap kahveni uzat ayaklarını ohh kurtuldum de, eşin gelince de öp sarıl hayatınıza şükredin
Nerde bende öyle ana babaEşin haklı oldugu kadar annen ve baban tıpkı bir ergen gibi davranmislar. Kardesin senin evinde kalmak istediginde once anne ve babanın "hayir olmaz" diye ağırlıklarini koymasi lazimdi.
Uzak dur mesafeni koy , eşim boşanacak benden de ki bence gerçekten boşanır, eşinin yerinde ben olsam başlarım Aşkın'a der terk ederdim evi aklını başına al senin ki KARDEŞ değil asalak ne Demiş ünlü düşünür Serdar Ortaç ^ hayatından mikropları at^Canim Sağol ama evimden nasıl uzak tutarım onu dusunuyom şu an
Bide bu yuzsuz 2 ay sonra çıkar gelir kalacam diye gözünü para bürümüş
Ne yapıcam onu düşünüyorum acindirir kendini
Yok doğru yazmış yanine yalan söyleyeyim içimden geçti de yazmamıştım; zaten üzgünsün diye
Slim yazmış ben de altına bence de yazayım
Şu an benimle konuşmuyolar dedim ya kalsın dese idim benden iyisi yoktu onlarane çıkarcı ailen var eşin istememekte sonuna kadar haklı
aynen ne kıymetli oğulları varmış oğullarının mutluluğu için seni hiçe sayanlara sende ona göre davran bundan sonraŞu an benimle konuşmuyolar dedim ya kalsın dese idim benden iyisi yoktu onlara
Ne tuhaf insablar ya
Bi oğlu rahat edecek diye kızının huzurunu kaçırmak ta hiçbi sakinca görmüyorlar
Nerde bende öyle ana baba
Bende kiler pehhhh bi nane olmaz
Oğulları atlayın köprüden dese atarlar kendilerini yani o derece
Bi sogukluk cikar eve geldiginde kapiyi acma mesela denk gelmemeye calis bu ailenin sana faydasi yok canim ..Canim Sağol ama evimden nasıl uzak tutarım onu dusunuyom şu an
Bide bu yuzsuz 2 ay sonra çıkar gelir kalacam diye gözünü para bürümüş
Ne yapıcam onu düşünüyorum acindirir kendini
Inan benimde sabahtan beri mideme kramp girdi ya. Açtım teyzemë anlattım o bile dedi ki " sana böyle bişeyi teklif etmeleri dahi çirkin, hayır yani senin kal demen , onun da yok abla rahatsız etmeyeyim demesi gerek " dedi...
Inan hastayım ama hastalığımi unuttum ya.
Şimdi eşyalarını topluyorlar pek kıymetli ogluslarinin. Beni mecbur kabul edecek diye düşünüyorlar di ama umduklari gibi olmadı. Kotu olan ben oldum tabiki kalsın demiş olsaydım benden iyisi yoktu şimdi. .
Ama ne olursa olsun Anne baba olarak bana yaziklar olsun demek yerine " kızım istemeyebilirsin sonuçta eşin de var yani ama siz kardessiniz bu böyle olmaz kardeşin arada gidip gelsin kusmeyin " demeleri gerekmez miydi? Şimdi çıkarken annem bi laf daha vurur eminim.
Ama diyorum ya umrumda değiller bunlar zerre kadar beni dusunmuyorlar ya tek dertleri ogluslari. Benim yuvammi yıkılmış esimle aram mi bozulmuş hiiiiicc umurlarinda değil. .
Bende olmaz dedim ya. Şimdi gururlu aile oldular . Yuzune dahi bakmadiklari esimden nasıl böyle biseu isteyebiliyolar hayret ya.
Şimdi benimde yüzüme bakmiyolar.
Inan başkası anlatsa bende inanmam yuh derim ama var böyle insanlar . Öyle cimri ler ki. Annem ne yapmış biliyor musun
Hani patates yemeği olur ya hani yenmez kalır mesela. Hah işte onun patatesini 2 gün önce akşamdan kalan salata ile karıştırmis kahvaltı masasına koymuş yiyin diye
O derece kötü bi görüntü.
Eşimin midesi kalktı masadan kalkip gitti aynen bende öyle .
Düşün bunu yapanlar para ixin neler yapmaz.
Neyse şimdi ev tuttular ogullarina eşyalarını tasiyolar gidiyorlar ben yine yalnızlığa mahkum ama dedim ya lazım değil böyle ana baba
Ay çok şukur canım vallahi ben çıldırdım burda....O kadar güzel yazmışsın ki. Aynen suç anne ve babam da. Sus diyemiyorlar. o ne dese tamam oğlum olur oğlum. Benden de aynısını soylememi bekliyorlar. Ben Hayır deyince de benden kötüsü olmuyor. Inan bugüne kadar onun için yapmadığım şey kalmadı. Kaç kişiye ağız egdim sırf o rahat etsin diye. Yapmadığım kalmadı. 40 yil sırtında tasi ama 1 gün indir senden kotusu olmaz yazmış bi arkadas aynen öyle ya.
Beyefendi patron mus kendisine patron gibi davranilsin istiyormuş . Annem de diyor ki onu da öyle kabul edeceksin o öyle bir çocuk. Gel de delirmë .
Bu çocuğu evimden uZak tutmam lazım çok Açıkgöz çok uyanik. Kardesim olmasa tiksinirim o derece. Bu karakterde insandan.
Zaten anne babamı gözden çıkardım onu da çıkarırım çok ta mesele değil. . Sırf erkek çocuk olduğu için hayatım boyunca bu bana Ya satılan sacmaliklar
Umarim bi gün bi dirsek yer de görürüm onları
Aynen öyle valla az daha büyüsünanlayacaktır annenle baban. inşallah. ama anlamazlarsa da hiç sallama. kimseyi ezme kimseye de kendini ezdirme. hak yeme hakkını da yedirme. bu kadar. kardeşin konusunda asla geri atma. yardım bile etme. çok ayıp etmiş sana. senden yemek bekler temizlik iş bekler. bence sana taşınamasa bile( ki deneyecektir yine) umudunu kesince sana yakınlık gösterip senden çıkarları olacaktır. yüz verme. gerektiğinde sen bana çok ayıp ettin üzdünüz beni annemleri doldurdun bu zamana kadar sırf erkeksin dıye ayrıldın ailede ben sana o kadar iyilik ettim sen nankörsün artık yapmayacagım az ye kendine hizmetçi tut kardeşim deyiverin.
sakın saçma vicdan yapmayın. bıraz acımasız olun bu tiplere. her zaman. yeni evlisiniz. eşinizle muhabbetinizi bozmayın eskitmeyin. sanırım iyi bi eşiniz var. yogun da çalışıyor. eşinizle ilgilenin. asla ama asla eşiniz dahil kendinizi bu kadar ezdirmeyin hakkınızı yedirmeyin. her şey karşılıklıdır. arkadaşlık aşk kardeşlik. tek taraflı olmaz. sevgi anlayış verilir alınır.tek karşılıksız sevgı evlat sevgısı derler. ama annenizin terazisi şaşmış. umarım düzelir. şehzade yetiştirdiklerini sanıyo bazı anneler. adam olsun tahta oturtacak mübarek. çok sinirleniyorum. ya annecim sen kadınsın ya kadın. ne bu erkek sevdası. kendini de küçük görmek aşagıda görmek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?