- Konu Sahibi birgaripask35
- #1.241
Google da kadinlar kulübü diye aratinca "eşim eltime mi aşık" basligi cikiyor. O kadar butunlesmisHer ay bir kere hortluyor şu konu.3-4 kişi banlanıyor yine arşive gidiyor,hop yine geliyor bumerang gibi mübarek![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Google da kadinlar kulübü diye aratinca "eşim eltime mi aşık" basligi cikiyor. O kadar butunlesmisHer ay bir kere hortluyor şu konu.3-4 kişi banlanıyor yine arşive gidiyor,hop yine geliyor bumerang gibi mübarek![]()
Fenomen oldu desenizeGoogle da kadinlar kulübü diye aratinca "eşim eltime mi aşık" basligi cikiyor. O kadar butunlesmis![]()
klasik oldu artik.
Google da kadinlar kulübü diye aratinca "eşim eltime mi aşık" basligi cikiyor. O kadar butunlesmis![]()
klasik oldu artik.
Bir kisi yüklenince digerleride devam eder zaten B birgaripask35 onemli olan terapistin nasil bir metod uyguladigi degil size davranislari degistimi ailesini bosverin eltin ile bir araya gelince ona karsi davranislari degistimi ona bi bakisini yakalarsinz anlarim yada bi sozunu bunlari anlatin bnce kac sene olmus cozume kavuşmuştr diye dusunmtum ama gec olsun guc olmasin
Narsizm tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır, böyle tedavi olmaz olmayacağını bilmek için psikiyatri okumaya da gerek yok doktor da değilim ama kan tahlili yapmadan antibiyotik yazan doktora da itibar etmiyorum
Eltiyi gömerek tabir-i caizse narsistlik falan aşılayamaz hem eltiyi de mi gördü tanıdı da sen ondan üstünsün diyo ama pardon resmini gösterdiysen ondan da karakter analizi yapmıştır
Eltiyi görmedi, resmini gördü. Dış görünüş olarak biliyor yani... Üstünlük olarak da sosyal ve fiziksel üstünlükten bahsediyor... Kişilikle alakalı herhangi bir şey söyleyemez tabii ki de...
Ne gbi ???? Peki bahsediyor flnmi sizin yannzda ondanAçıkçası son zamanlarda bir araya gelemediğimiz için eltiyle o yüzden gözlemleyemedim tavırlarını tabii.. O sebeple mesajınıza cevap yazamadım...
Bir de bu aralar başka başka dertler de var başımda offf....
Ne gbi ???? Peki bahsediyor flnmi sizin yannzda ondan
Ne gibi dertler var B birgaripask35 bahsetmek ister misin
Senin eşin el iyisi canım mesela sevdayı beğenmesi değil . Benim eniştemde aynı senin eşin gibi mesela hep yengesini över hatta çocukları bile annelerini yengesi ile kıyaslar çok sinir bozucu ama böyle malesef sizde de durum buCumartesi günü uzun zamandır ilk defa onunla ilgili bir konu hakkında konuştum. Aslında acaba bu konuda bir gelişme var mı diye sorgulamak için yaptım bunu... Yok anacım hiç bir gelişme yok. Hala aynı hamam aynı tas adam!!! Ne söylersem söyleyeyim Sevda ile alakalı hemen savunma modunda. Hatta bilerek kendisinin daha önce eleştirdiği konuları açtım, ben söyleyince hemen bir savunmada yine. Dedim sen söylerken iyi de ben söylerken neden savunmaya geçiyorsun. Savunmuyorum diyor... Savunduğunun bile farkında değil adam!!!
Senin eşin el iyisi canım mesela sevdayı beğenmesi değil . Benim eniştemde aynı senin eşin gibi mesela hep yengesini över hatta çocukları bile annelerini yengesi ile kıyaslar çok sinir bozucu ama böyle malesef sizde de durum bu
Çok iyi anne oğul ilişkileriniz olursa kıyas yapmaz . Teyzemin çocukları biraz babadan etkileniyor bi de anne ile ilişkileri normal değil o Yüzden .Ama işte ben buna tahammül edebilecek birisi değilim. Düşünsene oğlumun da büyüyüp beni yengesi ile kıyasladığını... Düşünmesi bile beni mahvetti...