Eşim Eltime mi Aşık?

Narsizm tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır, böyle tedavi olmaz olmayacağını bilmek için psikiyatri okumaya da gerek yok doktor da değilim ama kan tahlili yapmadan antibiyotik yazan doktora da itibar etmiyorum

Eltiyi gömerek tabir-i caizse narsistlik falan aşılayamaz hem eltiyi de mi gördü tanıdı da sen ondan üstünsün diyo ama pardon resmini gösterdiysen ondan da karakter analizi yapmıştır

Bir kisi yüklenince digerleride devam eder zaten B birgaripask35 onemli olan terapistin nasil bir metod uyguladigi degil size davranislari degistimi ailesini bosverin eltin ile bir araya gelince ona karsi davranislari degistimi ona bi bakisini yakalarsinz anlarim yada bi sozunu bunlari anlatin bnce kac sene olmus cozume kavuşmuştr diye dusunmtum ama gec olsun guc olmasin

Açıkçası son zamanlarda bir araya gelemediğimiz için eltiyle o yüzden gözlemleyemedim tavırlarını tabii.. O sebeple mesajınıza cevap yazamadım...

Bir de bu aralar başka başka dertler de var başımda offf....

Narsizm tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır, böyle tedavi olmaz olmayacağını bilmek için psikiyatri okumaya da gerek yok doktor da değilim ama kan tahlili yapmadan antibiyotik yazan doktora da itibar etmiyorum

Eltiyi gömerek tabir-i caizse narsistlik falan aşılayamaz hem eltiyi de mi gördü tanıdı da sen ondan üstünsün diyo ama pardon resmini gösterdiysen ondan da karakter analizi yapmıştır

Eltiyi görmedi, resmini gördü. Dış görünüş olarak biliyor yani... Üstünlük olarak da sosyal ve fiziksel üstünlükten bahsediyor... Kişilikle alakalı herhangi bir şey söyleyemez tabii ki de...

Eltiyi görmedi, resmini gördü. Dış görünüş olarak biliyor yani... Üstünlük olarak da sosyal ve fiziksel üstünlükten bahsediyor... Kişilikle alakalı herhangi bir şey söyleyemez tabii ki de...

Dış görünüş olarak bisey söylemesi de etik değil yani sanki doktor değilde mahalle arkadaşı,zaten göreceli değil mi dış görünüş, feraye tanyolaç hülya avşara tercih edildi yani, şimdi biri çıkar der ki ay hülya avşar güzel mi ki,göreceli yani

Bu konu hala devammi ediyor ya hayret valla..ee son durumlar nasil peki?Sorunun cevabi ne cikti..es eltiye asikmiymis?
Fenomen olmus konu..kadinlar klubu yazinda google'a hemen altinda bu konu var))

Bence kendi icinde abartiyorsun. Sana karsi ilgisiz soguk umursamazsa eger ve surekli onlara gitmek istiyorsa onunla kisisel olarak ayri ilgileniyorsa dedigin belki olabilir. Bağzı erkekler de komsunun tavugu komsuya horoz görünür misali kıymetli olurlar. Kendinde fazla dert etmsssin unut gitsin.

QUOTE="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 54656329, member: 503612"]Dış görünüş olarak bisey söylemesi de etik değil yani sanki doktor değilde mahalle arkadaşı,zaten göreceli değil mi dış görünüş, feraye tanyolaç hülya avşara tercih edildi yani, şimdi biri çıkar der ki ay hülya avşar güzel mi ki,göreceli yani[/QUOTE]

Bu konuda çok haklısın. Dış görünüş kesinlikle göreceli bir kavram. Ama şöyle de bir durum var. Mesela Hülya Avşar güzel bir bayan mı diye sorduğunuzda bu soruya cevap verenlerin %90'ı güzel diye cevap verecektir. Aynı şekilde Feraye'nin güzelliğini sorguladığınızda bu oran %25'i bile geçmeyecektir...

Ben kendimi hayatımın her döneminde aynaya baktığımda hiç güzel bulmadım ama evlenene kadar etrafımda o kadar çok erkek vardı ki bana ilgi duyan. Lise'nin en popüler kızıydım mesela. Üniversite hayatımda da aynı şekilde popüler bir kızdım. Ama ona rağmen aynaya baktığımda kendimi güzel bulduğum an çok nadirdir... Bu durumu terapistim kendimi sevmememe bağladı...

Belkide sırf bu yüzden ben kuruntu yapıyorumdur. Belkide yaşadığımız şeyleri abartıyorumdur... Aslında acaba öyle mi diye buraya bu konuyu açmıştım ama görüyorum ki yaşadığım şeylere kadınların %90ı benim gibi tepki verirmiş...

Ne gbi ???? Peki bahsediyor flnmi sizin yannzda ondan

Cumartesi günü uzun zamandır ilk defa onunla ilgili bir konu hakkında konuştum. Aslında acaba bu konuda bir gelişme var mı diye sorgulamak için yaptım bunu... Yok anacım hiç bir gelişme yok. Hala aynı hamam aynı tas adam!!! Ne söylersem söyleyeyim Sevda ile alakalı hemen savunma modunda. Hatta bilerek kendisinin daha önce eleştirdiği konuları açtım, ben söyleyince hemen bir savunmada yine. Dedim sen söylerken iyi de ben söylerken neden savunmaya geçiyorsun. Savunmuyorum diyor... Savunduğunun bile farkında değil adam!!!

Cumartesi günü uzun zamandır ilk defa onunla ilgili bir konu hakkında konuştum. Aslında acaba bu konuda bir gelişme var mı diye sorgulamak için yaptım bunu... Yok anacım hiç bir gelişme yok. Hala aynı hamam aynı tas adam!!! Ne söylersem söyleyeyim Sevda ile alakalı hemen savunma modunda. Hatta bilerek kendisinin daha önce eleştirdiği konuları açtım, ben söyleyince hemen bir savunmada yine. Dedim sen söylerken iyi de ben söylerken neden savunmaya geçiyorsun. Savunmuyorum diyor... Savunduğunun bile farkında değil adam!!!
Senin eşin el iyisi canım mesela sevdayı beğenmesi değil . Benim eniştemde aynı senin eşin gibi mesela hep yengesini över hatta çocukları bile annelerini yengesi ile kıyaslar çok sinir bozucu ama böyle malesef sizde de durum bu

Senin eşin el iyisi canım mesela sevdayı beğenmesi değil . Benim eniştemde aynı senin eşin gibi mesela hep yengesini över hatta çocukları bile annelerini yengesi ile kıyaslar çok sinir bozucu ama böyle malesef sizde de durum bu

Ama işte ben buna tahammül edebilecek birisi değilim. Düşünsene oğlumun da büyüyüp beni yengesi ile kıyasladığını... Düşünmesi bile beni mahvetti...

Ama işte ben buna tahammül edebilecek birisi değilim. Düşünsene oğlumun da büyüyüp beni yengesi ile kıyasladığını... Düşünmesi bile beni mahvetti...
Çok iyi anne oğul ilişkileriniz olursa kıyas yapmaz . Teyzemin çocukları biraz babadan etkileniyor bi de anne ile ilişkileri normal değil o Yüzden .

X