Eşim Eltime mi Aşık?

Bakışları yüzünden de bir gün kavga etmiştik. Ayrıca aynı ortamdayken benim açtığım muhabbetlere çok katılmaz ama eltimin her muhabbetine söyleyecek bir kelimesi vardır...

Aileden görmüyorum demek ne demek? İşi biraz karıştırdı bu laf. Orda hesabını sormadınız mı?

Peki aynı ilgiyi ve düşünceyi neden bana göstermiyor? Bana karşı o kadar düşüncesizken onu düşünmesi beni çıldırtıyor...
Bence sizede ilgi gosteriyordur siz farkinda degilsiniz dogurmadan anneler gununu kutlamak pek dusunulen birsey degil mesela.
Dogum gununuz icinde aileyle kutlamak supriz degil bence kayinvalidemle yiyecegim pilav nohut yerine guzel bir restaurantta esimle basbasa sık bir yemegi tercih ederim ve asla bana aile icinde telaslanmadi pasta almadi demem.

Bakışları yüzünden de bir gün kavga etmiştik. Ayrıca aynı ortamdayken benim açtığım muhabbetlere çok katılmaz ama eltimin her muhabbetine söyleyecek bir kelimesi vardır...
bi şey söyleyeyim mi .
bence eşin eltine aşık falan değil.
sanıyorum eltin de eşinden oldukça büyük
seninkisi sadece ona değer vermesinden kaynaklanan bi durum.
eşin haklı değil tabi.
sana da aynı şeyleri yapmalı eş olarak.
doğum günü planlaması vs

böyle zamanlarda mutlu oluyorsundur eminim.

ama eşinin eltine çiçek yaptırması. doğum günü organizasyonu yapması vs . bu eltinin suçu değil . gerçi bu konuda sen de bi şey dememişsin.
ona kızgınlığın yok . eşine kızıyorsun . düzelir umarım eşin .

İşte eltim bana sadece hediye ben de aynı şekilde karşılık verecektim, organizasyon yapmak nedir? Ayrıca benim anneler günümü kutlamayıp ona çiçek yaptırmak nedir?

ama ben şimdi eşimin kardeşinin doğum günlerini
es geçmedim bugune kadar.. aynı yaştayız.
onlar bu özel günlere özen göstermeyi benim aileye girişimle öğrendiler
dersem inan abartmış olmam.
bu sebeple eşimin kardeşi de benim doğum günlerimde mutlaka
pasta alır, aileyi organize eder.
ne bilim, gösterdiğim değerin karşılığını veriyor diye
düşünüyoruz biz.
şuan nişanlı, nişanlısının bu tarz duygulara kapılarak
sen neden organizasyon yapıyorsun
sana mı kaldı demesi beni dehşete düşürür.
Eşim zaten özel olarak başbaşa kutladığı için aileyi
organize etmekte ona kalıyor gibi bir durum oluyor.

Ben sizi anlayamıyorum, üzgünüm.

Aşık demek çok ağır olur.
Düşünceli adam belliki.
Kardeşine ve hanımına karşı da koruyucu bir tavrı var gibi geldi.

Siz kıskançlık yapıyor olabilirsiniz.
Çiçek olayı çok ince bir düşünce.Evde yeni anne olmuş bir kadın daha var, düşünmüş işte ne güzel.

Eşim beni istemeye geldiğinde ufak bir buket de evdeki bekar kızkardeşime yaptırmıştı,çok sever kardeşimi. Bu incelik hepimizin hoşuna gitmişti mesela.

Doğum günü ve mevlütte de büyütecek birşey yok. Gelsin temizliği yapsın dese ayıp olurdu zaten.
Ne yani "Sevda temizlik yapmasın, yorulmasın, kıyamam, çünkü aşığım" bu mudur?
Hiç sanmam.. Siz de sanmayın, sıyrılın bu düşüncelerden.
Daha somut, laubali, samimi hareketler filan olmadıkça böyle şeyler düşünmeyin.

Eltinin evine gidiyorsun kadın Doğum yapmış anne olmuş şimdi kv alıp ona çiçek almamak ayıp olur benim de hamileyken eşim almadı sen anne degil adayısın dedi bunda alınganlık yapacak birşey yok kendi kendini doldurma

Ne aşık , ne de düşünceli. Tamamen sizin inadiniza yapıyor gibi geldi bana. Zayıf noktanizdan vuruyor.

Bir şekilde göz ardı etmelisiniz.

yanlis dusunuyosun bence..ilk hamileligiyse insan kendini dahada ozel hissediyor ve gercekten anne hissediyor. esinin bunun dusunmesi gerekiyordu. simdi bende anneyim simdi kutlamasa kimse umrumda olmaz belki, ama hamileyken basit bir cumle bile yterli olur.

Esin gereksiz düşünceli ki bunu annesine ve kardeşine hoş görünmek için yaptığını düşünüyorum .vardır ya aileye sonsuz aşık , esini umursamayan oduncuklar, onlardan işte ...bu aşık olduğunu göstermez ama irite eder . Sende hormonların gazına gelip fazlaca kurmuş ,üzmüşsün kendini ..

Eltinin eşi sana karşı nasıl senin eşinin ona yaptıklarını eltinin eşi de sana yapiyormu mesela oda seni dusunuyormu böyle çok rahatsizsan açık açık dile getir ve aynı ortama çok girmemeye çalışabilirsin.

Eşin eltiyi aileden biri görmediğini söyluyor
Yaptığı incelikler ortada
Ayrıca bakışları da rahatsız etmiş seni

Ne diyim?

Bence de yanlış düşünmüşsün aynı şeyleri benim eşim demeden ben yapardım sanırım ne var ki bunlar güzel şeyler yaw senin yanında alalım demiş fikrini almış

Kutlamasin yada kutlamasi sacma demedim pek dusunulen birsey degil dedim akil edememis olabilir bunu.

Yani aynı şeyleri size de yapsa hiçbir problem yok ama neden eltiye yapıyor bi düşünmek lazım. . Bence bi konuda yem at ortaya eşinin tepkisini gözlemle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…