Günaydın kızlar,
Hafta sonu ikinci seansımıza gittik. Bu seansta terapistim ayrı ayrı aldı bizi. Seansın ilk yarısını benimle görüştü, ikinci yarısını eşimle görüştü.
Bana şunları söyledi;
Sen her şeyi çözmüşsün, her şeyin farkındasın bu sebeple ailesi seni istemiyor ve sindirmeye çalışıyor. Eşinin annesinin eşin üzerinde büyük bir baskısı var, adam bu yükün altında eziyor resmen. Ne kadar tartışsanız da bir tarafı seninle kalmak istiyor, yoksa çekip giderdi ve terapiyi de kabul etmezdi dedi. Bu sebeple ben Sevda'ya aşık olduğunu düşünmüyorum dedi. Ama sen de haklısın, bu davranışları da normal değil ona karşı dedi. Onun altında da başka bir sebep yattığını düşünüyorum, bunu da çözeceğiz dedi.
Bir de sen çok akıllı, zeki, olgun ve kariyer sahibi birisin. Ama kendini o kadar çok 2.plana atmışsın ki, o kadar verici, o kadar kendinden fazla başkalarını düşünüyorsun ki bu seni inanılmaz yoruyor hem evlilik hayatında, hem kendi aile hayatında hem de iş hayatında dedi. Sana narsistlik aşılayacağız biraz dedi :) Önce kendini sev, önce kendini düşün dedi... O zaman bak her şey nasıl rayına oturuyor dedi... İnsanlara biraz üstten bakmayı öğren dedi. (Ben kariyerim ne olursa olsun asla ve asla kendimi üstün görmem diğer insanlardan, bu yüzden böyle diyor...)
Eşimin daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu sebeple onunla daha fazla çalışacak. Normalde 15 te 1 di seanslarımız ama eşimi haftaya tek başına çağırdı. Bakalım, düzelecek inşallah her şey... Bu kadın düzeltemezse zaten, kimse düzeltemez... Hakkımızda hayırlısı...