- 28 Şubat 2011
- 13.802
- 15.495
- 498
- Konu Sahibi birgaripask35
-
- #1.021
Bu konu neden bu kadar uzamis anlamadim.Yorumlarida okumadim acikcasi.Ama konu icergine bakacak olursak bana eltinize asik degilde sadece bir hayranlik duyuyor gibi geldi.
Tabiki hos degil ona gosterdigi ilgiyi sizden esirgemesi..daha dogrusu ilgi degilde ozen gostermeyi diyelim.
Ama dedigim gibi yinede bosuna kuruntu yapiyorsunuz.Esiniz sadece hayranlik duyuyor o kadar.
Bi erkek neden beğendiği kadın modelini anlatır ki eşine ?
Beğendiği kadın modeli eşidir.
Kadın kalkıp dese ki şu erkek modelini beğeniyorum, (ki kolay kolay demez aklı başında bir bayan) kocası ona neler der, burnundan getirir.
Bence kendine guvenmelisin. Hiç bir zaman kendini ezdirme ve güçlü ol.
Eltini kıskanmak yerine, sen bakımlı ol güzel giyin eşin seni kıskansın. Taviz de verme.. Ayrıca mesafe koy eltinle kayınvalidene karşı.
Evet asosyal ve sosyal iki aile .
Aile yapıları da farklı olunca muhtemelen Sevda'nın ailesiyle daha uyumlular hep ondan oluyor tüm bunlar . Kendilerine daha yakın buluyorlar .
Aile terapisine gitmeyi kabul ettiyse düzelmesi için umut var benceAslına bakarsan aynen öyle canım. Bazı farklılıklar olsa da aile yapıları benziyor...
kesinlikle katılıyorum hayranlık ne bırak eltime başka bir kadına hayranlık duyması hayranlık duyucaksa bizim annemlerimize duysunlar sonuçta onlara okumuş iş sahibi iyi terbiyeli kız yetiştirmişler. valla bir oğlum var nasıl kaynana olmamam gerektiğini kaynanamdan öğrendiğimi düşünüyorum Allah şaşırtıp benzetmesin inşallahHayranlık duyması bile çok kötü bence. Hoş değil yani... Hayranlık duyacaksa bana duysun, ona değil... Hayranlık kelimesine bile tahammülüm yok
Bu sitem sizin yorumunuza değil, eşime. Yanlış anlamayın lütfen...
:) Aynen canım. Ben de nasıl kv olmamam gerektiğini kv.den öğrendim :) Oğlumun huzuru için, mutluluğu için elimden geleni yapacağım...kesinlikle katılıyorum hayranlık ne bırak eltime başka bir kadına hayranlık duyması hayranlık duyucaksa bizim annemlerimize duysunlar sonuçta onlara okumuş iş sahibi iyi terbiyeli kız yetiştirmişler. valla bir oğlum var nasıl kaynana olmamam gerektiğini kaynanamdan öğrendiğimi düşünüyorum Allah şaşırtıp benzetmesin inşallah
Aile terapisine gitmeyi kabul ettiyse düzelmesi için umut var bence
Konuyu mesajları baştan sona okumadım tabi bu mümkün değil de, sinirlendim vallahi, eşinizin bu kadar ilgili olması tuhaf cidden, abla, kızkardeş, anne, hala, teyze deği bu kadın, abinin eşi... mesafen belli tavrın belli olmalı. Doğum günü anneler günü bu ne saçmalık... hamile eşini es geç yengeye jest yap.. eşinizle açık açık konuşun, bu durumun sizi rahatsız ettiğini söyleyin, yoksa işi çirkinliğe dökün, baksın ki ağzının tadı bozuluyor kendine çeki düzen verir herhalde
Merhaba arkadaşım..
Ben sana yüzde yüz katılıyorum.. bencede eşin eltine aşık değil.. ama bu ilgi alaka hangi kadını rahatsız etmezki.. acaba aynı şeyi sen eşine yapsaydın eşin ne yapardı acaba, eşine bunu söyle, sende atıyorum enişteni fazla önemsesen, ilgilensen eşin ne yapardı acaba.. sonuna kadar haklısın.. ama bencede arkadaşların dediği gibi senin yapman gereken kendine özgüvenli olman ve eşinede bu özgüvenini hissettirmen, çünkü fazlası ile bu donelere sahipsin anladığım kadarıyla sen fazlası ile naif davranmışsın. bence hepsine hadlerini bildir.
Mutlu olman dileğiyle..
Bu konu sizde kompleks yarattı mı sizce?samimiyetle soruyorum eltinizle kendinizi kıyaslıyormusunuz ?
Anladım ,çok sabırlısınız;o çiçekleri yedirirdim salata niyetine!çok ciddiyim....Kıyaslama yapmıyorum. Her insan farklıdır ne de olsa... Ama şöyle düşünüyorum; o benim kadar yardımcı olmuyor kv, o benim gibi düşünceli davranmıyor kv,kp.e, o benim gibi iyi yemek yapamıyor ama neden bu poh pohlanma ve bu ilgi alaka diye düşünüyorum tabii... Dış görünüş olarak hiç kıyaslamam ama. Çünkü çok farklı vücut yapılarına sahibiz.
Kariyer olarak kıyaslama yapamam, ev hanımı eltim ünv mezunu olmasına rağmen. Ama kadınlık öz güvenimi kaybettim tabii kiSadece zeka, kariyer, beceri öz güvenlerim yerinde...
Siz bence o aileye fazla gelmişsinizKıyaslama yapmıyorum. Her insan farklıdır ne de olsa... Ama şöyle düşünüyorum; o benim kadar yardımcı olmuyor kv, o benim gibi düşünceli davranmıyor kv,kp.e, o benim gibi iyi yemek yapamıyor ama neden bu poh pohlanma ve bu ilgi alaka diye düşünüyorum tabii... Dış görünüş olarak hiç kıyaslamam ama. Çünkü çok farklı vücut yapılarına sahibiz.
Kariyer olarak kıyaslama yapamam, ev hanımı eltim ünv mezunu olmasına rağmen. Ama kadınlık öz güvenimi kaybettim tabii kiSadece zeka, kariyer, beceri öz güvenlerim yerinde...
Koparsın. Sen de eltisine olan gereksiz samimiyetinden rahatsız olduğunu, annesine değil ama eltisine mesafe koymasını istediğini söyle..Mesafe koymama izin vermiyor maalesef eşim2-3 saat daha az oturacak bile olsak kıyametleri koparıyor. Ben senin derdini biliyorum, sen beni ailemden koparmaya çalışıyorsun diyor psikopat herif... Kv nasıl yıkadıysa beynini... Keşke bu mümkün olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?