Eşim Eltime mi Aşık?

Ah arkadaşım sadece tek bir paragrafı okuyarak buna karar vermemelisin bence... 98 sayfayı tabii ki de okuyamazsın ama en azından son 15-20 mesajı okusaydın bu yorumu yapmazdın... :)
Aslında sizin verdiğiniz cvplarin bazılarını okudum.çıkmazda gorunuyorsnz kv deden sikayetcisnz eşiniz sizi anlamıyor bu durumda.hadiste şöyle gecer kayın ölümdür zira yengede öyledir çünkü nikah düşer bir şey var yada yok uzak durmak lazım ama bunu da yapamiyorsunuz bu yüzden dedim kendi kendinize düşüp durup kendinizi hirpalayip daha mutsuz olursunuz dedim ama hakkınızda hayirlisi

Valla canım ne diyeyim bilemedim umarim bunlar hüsnükuruntun çikar bir evlilik böyle uzun sürmez bence yapici olmaya calış Allah yardımcin olsun

bana garip gelen bir şey yok
Ortada da aşkta yok , kimseye.
Hmmmm. Eşimin hamile karısının anneler gününü kutlamayıp, kardeşinin eşinin anneler gününü kutlamak için koca bir buket çiçek yaptırmasını normal buluyorsunuz yani :) aynı şeyi eşiniz size yapsaydı ne hissederdiniz? Aaa bu olay çok normal, çok doğal deyip hiç sesinizi cikarmazdiniz yani :) O da güzel

Değer veriyor işte tam olması gerektiği gibi . Keşke eşinde biraz kardeşin gibi ...

Normal değil tabi ki de ... Hiç aramamaları çok tuhaf hatta sanki bunu bekliyorduk zaten der gibi

Aynı babaannemde babama böyle yapardı o günleri hatırladım şimdi .

Sende bir sefer daha gidişinizde hiç sorma bakalım ne zaman döneceğiz falan diye gayet sevecen git bir de öyle dene

Ayrımcılık var yani

Ben seni HAKLI buldum konu sahibi sen aslında eltinden değil eşinin sana yeterince değer vermemesinden şikayet ediyorsun .

Ben olsam Ag........... ederdim. Kafasini suratini parcalardim. Evi ocagi yikar dagitirdm en degerli esyalarini yok ederdim.

Bu konu hala açık mı ya :))
Bence siz yaşadığınız sıkıntıya mantıklı bir çözüm de bulamadınız bu kadar yazılana rağmen. 1000 mesaj var :) kimisi çok normal karşılamış, kimisi aşık demiş, kimisi konudan sapmış.. Siz de sanırım cevap verip kendinizi yormuşsunuz bu 1000 mesajdır. Çünkü son mesajınız hala "Bu sana göre normal mi? Tamam o zaman bir şey demiyorum" şeklinde.

Aslında siz neyin doğru neyin yanlış hareket olduğınu biliyorsunuz. Yapmanız gereken şey çok açık. Eşinize durumun abesliğini uygun bir dille açıklamak. Sizi kıran hareket eltiyi düşünmesi değil, sizi daha az düşündüğünü hissettirmesi. Bu şekilde anlatın.

Ve nacizane tavsiyem konuyu kapatın gitsin. Yormayın kendinizi

Çok sinir olurdum herhalde o eltiyi parçalamak gelirdi içinden
Herkes mesafesini korusa sıkıntı kalmayacak. Ben esimin arkadaslarina kardeşlerine akrabalarina karsi belirli bi çizgide davranırim kimse benle laubali olmaz. Evli bi erkekle arkadaşlık derecesinde bi sohbet etmem, esimden baskasini onemsemem ama her kadin ya da erkek bu dusuncede değil ne yazik ki

Konunuzu da işgal ettim hakkınızı helal edin. Sorun ortak olunca yorum yazmadan tutamadim kendimi..

Olması gereken de bu zaten , Herşeyin bir Sınırı var .

Olması gereken de bu zaten , Herşeyin bir Sınırı var .
Artik oyle degil mesela az once uniden cok samimi bi kiz arkadasim bi fotoğraf atmis instagrama. Kiz evli ve esini cok seviyor. Sürekli erkek bi is arkadaşıyla beraber selfie cekilip atiyor. İste baya bi samimiler belli ama evli bi bayan icin normal seyler mi bunlar?

Içindw art niyet yoksa bi arkadaşıyla selfie çekmesi çok Abes değil bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…