Eşim Eltime mi Aşık?

Eltimle ilk basta iyiydik. Kendisi rahat bi insan. Sonra baktim ki kullaniliyorum cektim kendimi. Esimle eltim abla kardes gibi degil zaten bi yas var aralarında kanka gibiler.
Ne desek yanlış olur. şıp diye bir şey yakıştırılamayacak bir konu. Sadece zihninizi ve niyetinizi temiz tutmaya çalışın derim. Eşinizin de davranışlarını değiştirmeye niyeti yok gibi. zamana bırakmalı en güzeli... Çocuk konusundaki sözlerine de çok takılmayın derim. Benim eltim ilkokul mezunu.bana üniversite mezunu olmama rağmen, onun çocuklarını daha iyi eğittiğini söylerler. bu derece sözlere dahi cidden takılmam. sizin sorununuz eltinizle...

Konu kapanmasın başkasının konusundan devam etmek yasak. Yeni konu olarak açın. Hem daha rahat anlaşılır
Konu acmayi cok dusundum ama acmadim. Kendi icimde yasadim bunu. Eşimle konustum hicbisey değişmedi huzurumuz bozuldu sadece. Beni fesat kiskanc ahlaksiz gördü. Keske beni bu kadar onemseseydin dedim. Bosanmanin esigine bile geldik. Annesi babasina degil de nedense eltime/abisine cok duskun.

Eltimle degil. Ikimiz farkli karakterlerdeyiz. Onun yaptiklarina saygı duyarim. Ama esim benden onun gibi olmami istediğinde patladım artik. Esime gore tek dogru onun yaptigi hersey.

Onu demiyorum buraya yeni konu açın başkasının konusu üstüne yazıyoruz hem konu kapanmasın hem banlanmayalım..

Herkes değişik işte.. babam dışardan melek görünür evin içinde çok huysuzdur. Eşim ailesine düşkün düşkünlükten ziyade yalakanın ta kendisi. Ben hasta da olsam ağlasam da numaradır inanmaz ama başkasına nasıl yardım etcek bilemez. Ters bi durum olsa kaynınız da farkederdi. Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum eşinizin sadece düşüncesiz davranıyor.

Bencede okadar samimiyet gereksiz... eşimin erkek kuzeni var. Beni eşimle tanıştıran kendisidir.. biz evlenincede hergün bize yemeğe geldi abi kardeş gibi olduk bana yemek yapmayı o öğretti.. hergün akşam ben eşim ve kuzeni üçümüz mutfakta yemek yapardık... eşimle kavga yaptığımız zamanlarda eşime sormazdı ne oldu diye ben mutfakta yalnızken gelir bana sorardı hep beni desteklerdi... hatta biz evlenmeden önce sevgiliyken eşimin kuzeni "bana bi kız bul ciddi düşünüyorum ama senin gibi biri olsun" demişti..
Ben kendi ardaşımı onunla tanıştırdım.. eşimin kuzeni bir gün yine bize geldi yemeğe kendisi bana yemeğe yardım ettiği için kıskanıyormuş bunları anlattı bana... onlar evlenince ben uzak durdum artık hiç bir şekilde samimi konuşmuyorum çünkü eşi yanlış anlar diye... onlar evlenmeden önce her derdimi sıkıntımı onunla paylaşırdım evlendikten sonra hiç arayıp sormam.. hiç fısır fısır konuşmam saçma olur. Onlara gittiğimizde yada onlar bize geldiğinde ben eşiyle samimi sohbet ederim eşlerimizde birbiriyle...

Şu kısmı anlamadım eltinizin doğum gününde, annesi ile neden köşede fısır fısır plan yapıyor. Açık açık konuşsun sizde ordasınız.
Eşinin doğum gününde ne yapalım die karısına sorup, erkek kardeşinin eşi için plan yapmasına bende bozulurum.

Temizlik olayına gelince, eşinizin eltiniz için aaa gelmesin, sen yardım ettin mi demesi çok çok çok yanlış. Erkeğin karışacağı konu mu bu allah aşkına.

Bu düşüncesi hayatın her alanında varsa eyvallah, fakat yoksa... Ben olsam ağır arıza çıkarırım.
Bence rahatsızlığınızı dile getirin.
Her hafta sonu kaynananıza gitmeye mecburmusunuz?

İyy gicik eltiler hic hoslanmam. Esinizde art niyet gormedim ama tabiki size yapmadigini ona yapmasi akıl karı degil. Benimki de eltilerimin cocuklarina pek duskundur, gerci hoc tum yigenlerine duskun ama. Ben de gicik oluyorum. Cocuklar babalarindan cok amcalarini seviyor. Esinizle konusabilirsiniz bence kavga etmeden. Burda art niyet gormuyorum dedim ama benim basima gelse ben de çıldırırdım sinirden asla sineye cekemezdim. Universitedeyken en yakin arkadasimla arasini bozmustum buna benzer sebepler yuzunden

Okurken nefesim daraldı resmen.
Eşim eltimle fısıltılı bişeyler konuşacak ben de izliyicem
Kıskanç bi insanımdır zaten ikisini de vururum heralde

Merhaba arkadaşlar,
Eşim gelen maillerimi kurcalarken konumu okumuş ve arada da siz yazdıkça mail geldiği için girip bakıyor diye yazamadım son durumları. Ama bir erkek arkadaşın yorumunu görünce dayanamadım ve yazmak istedim...

Çift terapisti için randevu aldık. Haftaya gidiyoruz kısmetse...
Sonunda ikna oldu terapiste gitmemiz gerektiğine. Yaklaşık 2 ay önce kadar tekrar kavga ettik bu sebeple ve ben kavga etmeden güzel güzel konuştum. Artık dayanamıyorum bu duruma, kendimi değersiz hissediyorum ve kendime olan güvenimi kaybetmeye başladım dedim. Ben seninle yapamıyorum boşanalım dedim. İnanman için ne yapmam gerek dedi? Kur'an-ı Kerim'i getirip üzerine elini basıp yemin etti öyle bir hissiyatım yok diye. Sonra da sen benden ayrılmak için bahane arıyorsun asıl sen başkasına aşıksın, hayatında başkası var deyip üste çıkmaya çalıştı... Ben de saf gibi yok aşkım öyle bir şey deyip sarıldım...

Ama ondan sonra da değişmedi hiç bir şey. Bir araya geldiğimizde pür dikkat onun muhabbetlerini dinlemeler, her konusuna katılmalar, komik olmayan esprilerine bile gülmeler ve bu esnada benim söylediklerimi bile duymamalar...

Dedim sen bana değer vermiyorsun bizim kök problemimiz bu. Ben hariç herkese değer veriyorsun, önemsiyorsun ailende (anne, babası ve eltimden bahsediyorum) Ben bu şekilde devam ettiremeyeceğim bu evliliği, ikimiz olmuyor yürütemiyoruz destek almamız lazım dedim. Kabul etti, bul birini gidelim dedi. Haftaya randevu aldım. Bakalım değişecek mi bir şeyler...

Düşünceli olan adam herkese düşüncelidir.Eltinizi düşünmesi gereken kişi kaynınız eşiniz değil.Olabildiğince az görüşün derim ben daha fazla mideniz bulunmadan eminim ki basit bir kıskançlık değil sizdeki anlatmadığınız niceleri var.Eşinize iyi bakın bakışı onunla konuşması bir başka mı yoksa sıradan mı hertürlü uzak durmaları şart.

+1000

+1000

Aşık vs iğrenç bi şüphe bence. Kurabiye yaptı demiş pasta almış vs korkunclu bi yakıştırma bence. Elti diyince akan sular duruyor bile denemez bu anlattığınız olaylar ailesine aşırı düşkün koca olarak tanımlanabilir bence.
Aklıma geldi. Benim de eşim vakti zamanında bi ark arkadasının bebeği oldugunda doğum görmesine çiçek götürmüş. Ben bunu öğrenince ağladım çünkü ben doğurdun cicek gelmemişti. Bakınca x e yapmış karısına yapmamış gibi duruyor de mi. Neyse dedim ki
Sen madem böyle inceydi de ben neden görmedim dedim. Bu kadar. Bu kaftan sonra eve arada çiçekle geldi. Ben alma yeter diyene kadar. Eşiniz ince bi insan. İnceliği kendinize çevirin bence. Kadın işine karışmadı hos değil ama klasik ailesini savunan erkek o kadar.

İşte bak canım benim ne güzel demişsin sen tepki verince eşin hatasını anlamış ve senin gönlünü almak için jest üstüne jest yapmış. Ama benim eşim öyle değil ki... Hatasını da kabullenmiyor. Üstüne haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bu düşünceliliklerini eltime göstereceğine bana göstermeli. Eşi bazı durumlarda annesinden bile önce gelmeli, eltiden sonra değil...

Böyle bir durumla karşı karşıya kalsanız sizin düşünceniz ne olurdu merak ediyorum. Bir defalık bir olay değil yapılan, sürekli bir durum. Ben konuyu anlatırken sadece 3 olayı anlattım...

Eşin çok Kırıcı davranmış . Kaç senelik evlisiniz ?

Abisine de aynı şekilde düşkünse pek takılacak bşy olmaz

Inşallah değişir . Ama yemin ettiyse o kadar demek ki yok öyle bir hissiyatı

Çok sinir olurdum herhalde o eltiyi parçalamak gelirdi içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…