- 3 Mart 2017
- 151
- 48
- 98
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Bos ver canim yaa takma sen hani gun oturmasina giden yada cekirdegini alip mahalle onune cikip dedikodu yapan senin arkan dan atan bir grup insan gibi dusun bu yazanlari bu ne yaa konuyu hemen ask a bagladilar. Olmayan karisina sahiplendiler. Vayy bee ben bu tarz insanlari hic sevmem bence bunlara cevap dahi yazma aciklamada yapmaYorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz ya herkes isine baksin herkesin hayati kendine tamam hadee
Valla arkadaşlar tüm sayfaları okumadım ama göz gezdirdim son bir kaç sayfada.. Ve şöyle ki eltim yok farazi konuşuyorum.. Benim eşim eltime hediye alamaz bu bir.. Ne münasebet yani? Kocası alsın dimi ama? Ailecek bir kutlama yapılır o zaman giderim eşimle ben alırım ona hediye.. Yoksa eşime ne banane yani..İkincisi ise kaynım da yok haliyle ve diyelim ki var.. O da bana sen benim eşimden kıymetli olacaksın diyemez dedirtmem bu da iki.. Ona vereceğim cevap aynen şı olur.. " ablacım sen bana değer veriyosun ben de sana.. Kardeş gibi olduk tabi.. Ama ilerde eşin olduğunda böyle şeyler söylememelisin.. Buna eşin çok üzülür.. Sen en çok karını sev benden sana abla tavsiyesi" der kapatırdım konuyu.. Evet yaşı küçük ergen falan tamam belli abla gibi sevdiği ama bu düşüncesini kırmak gerekir.. Diye düşünüyorum ben..[/QUOT ben olayin baska bir tarafina bakiyorum. Bu ulkede kadinlarimiz dayak yiyor hor goruluyor. Kullaniliyor. Benim takildigim nokta bu koca bu kadina neler yapiyor da bu cocuk boyle konusuyor nelere sahit oldu kim bilir. Kadin da ne kadar caresiz ve mutsuzki ilerideki sahiplenmeyi benimsiyor. Malesef hayat insanlar cok acimasiz yargilarken genis dusunmek lazim..
Bende zaten sana kaynin la mutluluklar falan diyen kisilere dokundurdum lafi..malesf cok acimasiz yargiliyoruz insanlari yasanmisligin arkasinda ki hikayeyi tam algilayamiyoruz. Benim de gecmis konular da yazmis oldugum taniklik ta bebekligin den beri kaynina bakmis sahip cikmis annelik yapmis kadinin kayni evlendik ten sonra hic gorusmemesi ornegi vardir. Ben bu tarz olaylara kotu niyetli bakmiyorum . konu sahibin deki ask bilmem ne gibi yazilari da elestirdim. Bir insan boyle dusunuyorsa ya sapkindir yada,Sapiktir. Diye dusunurum tabiki onlara bakis acim degisiktir. Toplum da bu tarz insanlar da var. Yargi ve elestiri yaparken kapsamli dusunulmesi ve zedeleyici olunmamasi kanisindayim.Haklısınız ben asla kaynı konusunda paylaşımda bulunan arkadaşı kötğ niyetli görmedim ya da kaynını da kötü niyetli görmedim çocuk çünkü.. Ama işte ileriki hayatında bunun böyle olma ihtimali çocuğun kendi evliliğini sarsabilir öyle değil mi? Tamam şu an küçük ama ilerde de böyle düşünebilir.. Benim alt komşumun eşi mesela.. Yengesinin yanında kalmış evlenene kadar..evkendikten sonra daha 1 senelik evliyken eşi haklı olduğu halde sen benim yengeme ne diyorsun diyip gözüne yumruk atmıştı.. Kızcağız mosmor bir gözle gezdi günlerce.. İşin bir de bu tarafı var.. Bu da bir şiddet öyle değil mi?
Konuyu hortlatmis sinizNe alaka canim Esinin eltiyi savunmasi benimki yapsa kudururum Ben senin hayat arkadasinim Ben durmusken eltimi bana savunursa tepkimi koyarim bide Dogum günüyle o kadar ilgilenmesi cok sacma kocasi durmusken onami kaldi eltimin dogum günü organizasyonu valla sizi uzmek istemem ama artik etrafda oyle seyler duyup goruyoruzki hic kimseye guven olmuyo yakin gecmiste Ünlülerden amca yigen iliskisinide gorduk duyduk kimseye güvenmem ben cok yakinim haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?