- Konu Sahibi birgaripask35
-
Bence daha fazla uzatmayin siz kendinize gore ben kendime gore hakliyim
Bence daha fazla uzatmayin siz kendinize gore ben kendime gore hakliyim
Amma şaşırtıcı değil mi?ille haklıyım diyosun yani, halaya devam o zaman
Yorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz ya herkes isine baksin herkesin hayati kendine tamam hadeeAmma şaşırtıcı değil mi?
Onbeş yaşında kayınbiraderin sevgisi amma da değerliymişkocasının aşkı için bu kadar diretmeyen üyeler varken, hadi çocuk ergen de koca kadın da hangi sevgiye muhtaç kalmış böyle ölümüne savunuyor
Yorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz ya herkes isine baksin herkesin hayati kendine tamam hadee
Saolasin hadi bbtamam sana kaynınla mutluluklar
Benim kaynimda ayni benim icin canini verir bekar suan sen kendi karimdan bile daha degerli olucaksin der esim kotu oldugu icin benindusundugunden ne yani oda banami asik bence kuruntu yapmissin
Allah razi olsunKonuya döner misiniz lütfen?
CümlemizdenAllah razi olsun
Aynen oyleBende sahidim, boyle bir duruma yan komsum kayinvalidesi ve kayniyla kaliyorlardi. kadinin esi hovarda sorumsuz ,vurdum duymaz birde kadina dayak atan bir tipti kadinin kayni da bu yuzden ona hem acima hemde elinde buyumuslugun etkisiyle cok duskundu. fakatt gel gelelim tabiki evlendi kayni sahip cikmasi soyle dursun arayip sormuyor bile demisti komsum...bu dunya boyle iste... Ona resmen annelik yapmisti. sizin durumunuzda bahsettigim hovarda ve cani es gibi zannedersem.. @Renafessu
sosyal medyadan onunla yazışıyor bencePeki aynı ilgiyi ve düşünceyi neden bana göstermiyor? Bana karşı o kadar düşüncesizken onu düşünmesi beni çıldırtıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?