- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Eger bu cocuk benden buyuk ve ayni yasta olsak eyvallah derimde 15 yasindaki cocuk bu neyin art niyetini ariycam altinda
Nerden biliyosunuz soylemedigimi Allah askina ya sizin art niyet seviyeniz tavan yapmis ben size 4 yasinda desem acaba ne diyceksiniz merak ettim dogrusuHele ergenlik döneminde, çocuk safi hormonlarıyla beyni arasında mücadele ederken söylemesi...
Hadi o çocuk öyle saçma sapan konuştu sizin kötü evlilik ve kötü kocadan bağımsız düşünmeniz ve düzeltmeniz lazım.
Ben de seviyorum seni ama eş sevgsi apayrı sen öyle söyleme xciğim, inşallah çok seveceğin eşin olur beni ikiniz de abla olarak sevin demeniz lazım.
Sevgili B birgaripask35 nasılsınız şu saçma salak yorum yapanalrı görmezden gelin ve cvp yazmayın lütfen son durum nedir aile terapistine başladınızmı.[/QUOTE
Nerden biliyosunuz soylemedigimi Allah askina ya sizin art niyet seviyeniz tavan yapmis ben size 4 yasinda desem acaba ne diyceksiniz merak ettim dogrusu
yaşı küçükmüş gerçekten.Eger bu cocuk benden buyuk ve ayni yasta olsak eyvallah derimde 15 yasindaki cocuk bu neyin art niyetini ariycam altinda
Burada mest olmuş bir şekilde karısından çok sevecek beni diyorsunuz, uyarmadığınızı mutlu gururlu söylemenizden çıkardım.
Kötü evliliğinizin kocanızın olması bir ergenin yengesine teselli olsun diye de olsa saçma sapan konuşmasını hoş gördürmüyor.
Kaç yaşında deseniz de çirkin. Bunu bir algılayın bence önce[/QUOTEhe canim he tamam
Helesukur anlayan biri cikti tebrik ediyorumyaşı küçükmüş gerçekten.
ilk yorumunda bu detayı vermemişssin ama:))
konuya emsal teşkil edebilecek bir yanı yok ama malesef.
15 yaşında bir ergenin sözleri bunlar,çocukca velhasıl...
Derken?
Derken?
Eger bu cocuk benden buyuk ve ayni yasta olsak eyvallah derimde 15 yasindaki cocuk bu neyin art niyetini ariycam altinda
Daha başlamadık canım. Terapist araştırması aşamasındayım. Bir de bu aralar baya yoğunum iş yerinde, çalışmaktan zaman da bulamadım. Doğum sonrası işe yeni başladığım için işleri toparlama aşamasındayım. Şu 2016'ya ait toplantılarımı yapayım, işleri bir düzene koyayım ondan sonra gideceğiz inşallah...Sevgili B birgaripask35 nasılsınız şu saçma salak yorum yapanalrı görmezden gelin ve cvp yazmayın lütfen son durum nedir aile terapistine başladınızmı.
Daha başlamadık canım. Terapist araştırması aşamasındayım. Bir de bu aralar baya yoğunum iş yerinde, çalışmaktan zaman da bulamadım. Doğum sonrası işe yeni başladığım için işleri toparlama aşamasındayım. Şu 2016'ya ait toplantılarımı yapayım, işleri bir düzene koyayım ondan sonra gideceğiz inşallah...
Ayrı kalmak eşime de iyi geldi sanırım. Şimdilik davranışları tam olması gerektiği gibi. İnanılmaz şefkatli hem bana hem oğlumuza karşı. Annesine gidelim de gidelim diye de tutturmuyor şimdilik. Bakalım...
Aslinda bunu soyleme amacim senin icini rahatlatmakti bu dusunceyle nasil mutlu olucaksinki hem eltine hem esine karsi icinde kinle yasamak zor olsa gerekCanım işte senin kaynın daha çocuk. O sebeple benim konumla kıyaslayamazsın kendi durumunu. Benim eşim 33 yaşında eltim 27 yaşında. Sence aynı şey mi? Aralarında sizin gibi abla kardeş ilişkisi yok yani...
Yanlislikla olduBir üstte msj mı alıntıladınız o yüzden hayırdır dedim.
Hı hı öyledirYahu herseyin altinda birsry aramak adet haline gelmis sizde cocuk bekar diyorum daha evliligin ne demek oldugunu bile bilmiyor ben aptalmiyim bu sekilde dusunmesi gayet normal evlenince tabiki degisicek dusunce tavirlari he cok hosuma gitti oyleyse hic evlenme beni al dedim tovbe estagfurullah ya
Öyle ...!Hı hı öyledir
Öyle ...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?