Eşim Eltime mi Aşık?

Benim kaynimda ayni benim icin canini verir bekar suan sen kendi karimdan bile daha degerli olucaksin der esim kotu oldugu icin benindusundugunden ne yani oda banami asik bence kuruntu yapmissin

Karısından bile değerli olacaksanız bence hiç evlendiremeyin de kızın vebalini almayın.

Benim kaynimda ayni benim icin canini verir bekar suan sen kendi karimdan bile daha degerli olucaksin der esim kotu oldugu icin benindusundugunden ne yani oda banami asik bence kuruntu yapmissin
Bana bunu söyleyen kaynımı kocamla bile görüştürmem
Benimde bi kaynım var ve kendisi gayet sıradan bi insan benim için iyiki de sıradan
Bu ne saçmalık

eşinizin kötü bir niyeti yok sadece tatlı bir dille eltine olan ilgisini sor böyle davranman beni üzüyor bizarda bana ilgi gösterirmisin de ama bunu söylerken kesinlikle eşinin sakin olduğu zamanda söyle elini tutarak masum birşekilde gözlerinin içine bakarak anlat. birde eltini takip et yani takip et derken gözlemle mutlaka eşinize büyük bir yardımı dokunmuştur. fazla karamsar olmayın pozitif düşünün eşinizde saflık var aşık olduğunu düşünmüyorum.

Karımdan bile değerli olacaksın ne demek ya !Nasıl haalstalıklı bir düşünce bu! Sizin de hoşunuza gitti öyle mi bu söz pes!

Canım evet ben belki kuruntu yapmışımdır ama bence bu kuruntuyu senin de yapman lazım.Ne demek sen benim karımdan bile değerli olacaksın!!! Hiç normal bir cümle değil ve sizin bu cümle karşısında da tepki göstermemeniz ve bunu övünerek anlatmanız da normal bir davranış değil. Eşinizle aranızdaki problem ikinizi ilgilendirir. Eşinin açıklarını kaynın mı kapatacak yaniii??? Ne münasebet!!!

Yine kocasından boşanmadı diye saldırgan yorumlar gelmiş, ne meraklılar var ara bozmaya! Kadın burda geldi derdini paylaştı, yorumlar doğrultusunda çözüm buldu bir şekilde. Kocasını akladığı yok, kocisim kocisim dediği yok!
Aile terapistine gidip çözüm bulmaya çalışacak, en mantıklı çözüm yolu bu.
Kv nin hiç mi suçu yok da konu yine kv te geldi kocasının suçu yok dedi konu sahibi diye suçlama yapıyorsunuz.

Esinin eksiklerini fazla kapatmaya calismasin tovbe estagfurullah

Aynı şeyi eşin yapsa eltine 'karımdan bile değerlisin' dese normal karşılarmısın acaba

Ben biraz geç mi kaldım bilmiyorum ama eltinin eşine karşı davranışları nasıl ?

size gore elti esinize gore kardesinin eşi yani ben dusunuyorum abimin esi benim kardesim gibi esimle gelinimizin dogum gunleri 2 hafta arayla esime bazen hediye alamiyorum ama gelinimize almak durumunda kalabiliyorum esimi sevmedigimdenmi hayir esime olan sevgim hediyeyle deger bicilemez alsam daha iyi olur tabi ama esim dert ortagim ona almadigimda gonul koymaz koymadida cogu zaman ama eve gelen gelin oyle olmuyor gelinler bekliyor bende bekliyorum esim almayinca gucume gitmiyo ama ailesi almayinca azda olsa uzuluyorum belki bunu dusunerek yapiyodur boyle seyleri aşık falan bunlar kötü düşünceler olmayan seyler degil ama kendinize bir sorunnsiz abisinin karisina asik olabilecek bir insanlami evlendiniz ?

acarsa essegin aklina karpuz kabugu dusmez bosar bence adam direk lohusalik ne yasamadim bilemiyorum yalniz bayanin dusuncesi agir bi itham herkes bu dusunceyi kabul edip anlayisla karsilamaz

Bizim durumumuz farkli ama bilmediginiz icin bu sekilde dusunmenix gayet normal kaynim bekar oldugu icin bu sekilde dusunuyor tabiki evlendikten sonra onun icin karisindan degerli kimse olmuycak kusura bakmayin ama biz kardes gibiyiz bu sekilde art niyet aramam mumkun degil he eger bana davranislarinda bi farklilik olsaydi tamam derdim ama o ben evde yanlizken eve girmez benimle tokalasmaz dindar bir insandir

Karımdan bile değerli olacaksın ne demek ya !Nasıl haalstalıklı bir düşünce bu! Sizin de hoşunuza gitti öyle mi bu söz pes!
Yahu herseyin altinda birsry aramak adet haline gelmis sizde cocuk bekar diyorum daha evliligin ne demek oldugunu bile bilmiyor ben aptalmiyim bu sekilde dusunmesi gayet normal evlenince tabiki degisicek dusunce tavirlari he cok hosuma gitti oyleyse hic evlenme beni al dedim tovbe estagfurullah ya

O zaman karısıyla değil abisiyle kıyaslasın.
Kardeşim gibisin yenge, abim gibi seviyorum desin. Kardeş gibi görse söylese art niyet aranmaz zaten ama karısıyla kıyaslaması bekar dahi olsa çok çirkin bir şey. Çok çok çirkin.
Bu kadar insan rahatsız olduysa farkına varın, dönün bir bakın.

Kaynimin yasi kucuk ve beni ablasi biliyor evliligin ne demek oldugunu bilmiyor elbetteki evlendigi zaman degisecek

Eger bu cocuk benden buyuk ve ayni yasta olsak eyvallah derimde 15 yasindaki cocuk bu neyin art niyetini ariycam altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…