Eşim Eltime mi Aşık?

Telefonun azizligine ugradim cevapla derken birkac sohbeti alintiladim benim soylemek istedigim su aslinda bazen oyle akil almaz sacma sapan seyleri kafaya takiyoruzki gun geliyor cok agir bir imtihanla karsikarsiya kaldigimizda bu taktiklarimiz nekadar da sacma ve gereksizmis diyoruz lutfen akliselim davranin kayinvalidem sunu dedi bunu yapti cok cektim ya birakin relax olun yasamin kiymetini bilin kolunuzu bacaginizi yuzunuzu sevin herseyden once siz onemlisiniz yasam cok acimasiz bu arada genel yazdim fakat sizide ayni katogoriye koyuyorum hala kizssanizda bana konu sahibi iyiaksamlar

valla bal gibi de ilgisi var, ama aşık bilemeyeceğim, bir erkek kendi karısı hakkında bile bu kadar detay düşünmez be, doğum yaptı çiçek alsam acaba doğum gününde ne alsak

yani buraya milyon tane, eşim bana çiçek almıyordan tutta doğum günü mü unuttuya kadar tonla konu açılıyor

valla hayat tecrubelerime göre erkekler genel olarak kardeşlerinin ya da abilerinin karılarını çok tutuyor, sebebini asla anlamış değilim, elti gemisinin yürümemesinin sebeplerinden biri de bu, ve bence bu yengeye aşık olma olayı göründüğünden çok çok fazla...
benim eltim yok, sizin yüzünüzden eltiden şimdiden korkuyorum yaw siz derken bdv yani

Yahuu allah aşkınıza kadın kocam eltime aşık demedi ki eltisinin davranışlarının normal olduğunu hep savundu zaten
bende dahil çoğu aşk değil ama bir hayranlık var dedik evet varr normal bir koca eşinden çok yengesini düşünemez böyle bir şey yok.
Konu sahibi bu adamdan ne sana koca neden çocuğuna baba olmaz adam iki gündür evladını nasıl arayıp sormaz evliliğinizde gerçekten ciddi sıkıntılar var umarım en az zararla atlatırsınız.

Belki dışarıya karşı fazla iyi gözükmeye çalışıyor olabilir. Bazı insanlar da oluyor bu en yakınını kırıp başkasına ayıp olmasın diyebiliyorlar..

Son yorumlari da okudum ve inanamadim kadin derdini yazmis ve hala elestiriliyor.Yok esinin basinin etini yemişin yok fesat dusunuyosun.Nasreddin Hoca deyimiyle hirsizin hic mi sucu yok ? Konu sahibi esimin eltime hayran oldugunu dusunerek ama hem ask boyutundan emin olmadigim hem de sizlerin de fikrini almak icin konu actim diyor.Neyini anlamamakta israr ediyorsunuz ? Kv faktoru de esimin bu yöneliminin sebeplerinden bir tanesi diyor.Bunu nasil bu kadar polemik yapabildiniz hayret.

Kadin kadinin dusmanidir sozunden nefret ederim ama kk da bazi durumlara hele de su duruma o kadar uyuyor ki...Konu sahibinin derdi kendine yeter bir de siz uzerine gidiyorsunuz

Siz bu kadını anlamamak için bence yemin etmişsiniz, kadın diyor ki "sen hiçbir zaman eşin eltine hayran demedin, senin konunun başından beri tek dediğin fazla düşünceli vs vs." Ben dedim demiyor, kadın dediklerinin hala arkasında, sen dedin diyor. Siz sırf konuda ben haklıyım diyebilmek için ara ara yazıyorsunuz işinize gelen bir kısım bulursanız.
Hadi bu kadın kuruntu yapıyor adam gayet normal hareket ediyor diyelim sizin gibi, peki kardeşi neden rahatsız oluyor bu adamın hareketlerinden? Bunu ben dahil başkaları da demiş size; ama her ne hikmetse bunu özellikle cevaplamıyorsunuz, bu da sizin kendinizi haklı çıkarabilmek için işinize gelen kısımda yorum yaptığınızın kanıtı.
Madem normal biri, yengeyi düşünüyor; ama ateşli evladını neden hiç düşünmüyor? Evlilik sorunlu olunca çocuk da mı umarsanmıyor?
Bi de demişsiniz ki "eşine göstermediği ilgiyi birine gösterme ihtiyacı gibi bir şey bence" bu tarz bir cümleydi şimdi bulamayacağım, ben ömrü hayatımca böyle bir ihtiyaç duymadım. Yok da zaten böyle bir ihtiyaç türü. Konuda haklı çıkmak için böyle mantıksız argümanlarınız bile var yani pes.
Ister kv yönlendirmesi sonucu olsun ister evlilikteki problemlerden ötürü olsun, bu adamın davranışları en nihayetinde anormal mi? anormal. Kadın da bunu sorguluyor.
Burda bütün dertleri anlatmaması, diğer sorunlarını düşünmediği veya çözüm aramadığı anlamına gelmez.
Ha bi de telefon konuşma-görüşme olması, böyle şeyler yakalayabilmesi ve bu tarz kanıt toplayabilmesi için eltide de hisler olmalı ve bir ilişki olmalı arada, yani yasak aşk, bu kadın ben böyle bir şey hiç demedim diyor. Kadın eltim eşime mesafeli diyor yani olsa bile tek taraflı, platonik diyor. Platonik olarak yengesine aşık olan biri varsa ve karşıdan hiçbir ışık alamıyorsa hayatın olağan akışına göre en fazla ne yapabilir? Hediye, süpriz, ilgi ve alakadan başka. Kadın bu yüzden tüm mesajları okuyun diye kızıyor, "elti adama mesafeli" ve kadının kocası adamın tutumundan rahatsız.
Konu sahibesi de aynı şeyleri anlatmış; ama ben de tane tane bi anlatayım, belki anlarsınız dedim.

"eşine göstermediği ilgiyi birine gösterme ihtiyacı gibi bir şey bence"

Yalnız sanki bana aitmiş gibi tırnak içine alarak açıkladığınız, mantıksız argümanlarınız var diyerek pes ettiğiniz şu cümle bana ait değil, benim böyle tek bir cümlem dahi yok. Bir de "Ömrü hayatımda duymadım böyle bir ihtiyaç, yok da zaten böyle bir ihtiyaç türü " diyerek uzun uzun açıklamışsınız cümleyi de hangi ihtiyaçtan bahsediyorsunuz ?! Benim böyle bir cümlem yok. Nereden buldunuz bunu?!

2. "Kardeşi neden rahatsız oluyor bu adamın hareketlerinden bunu özellikle cevaplamıyorsunuz" dediğiniz şeyin sebebini, zaten geçmiş sayfalarda açıkladım, yazdıklarımı aynen tekrar kopyalıyorum :" Konuyla ilgili yorumum ise aynı, kesinlikle aşk meşk muhabbeti olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi konuda detay olarak " Yengesinin Anneler Günü'nü kutladı, doğum gününü kutladı" örneklerine dayanarak eşinin eltisine aşık olduğunu düşündüğünü belirtmiş ve soru sormuş. Sunduğu örneklere dayanarak böyle çirkin düşüncelerde olduğu için haliyle tepki çekti. Üyelerden tepki alınca da ilerleyen sayfalarda "Eltime bakışlarını da yakalamıştım" demeye başladı. Madem bakışlarını yakaladın, konu içeriğinde neden belirtmedin? Zira Anneler Günü kutlama örneğinden çok daha geçerli bir kanıt bu. Açıkçası ilerleyen sayfalardaki "Bakışlarını da yakalamıştım" örneğini, üyelerden tepki çektiği için sunduğunu düşünüyorum."

Şeklinde bir açıklamam var. Konu sahibinin sonradan "Kaynım da bu durumdan rahatsız" olarak attığı iddiayı yine aynı sebeplerden dolayı-üstteki açıklamam- hiç değinmedim bile. Ne hikmetse kayın şüpheleniyor, konu sahibi şüpheleniyor ama kimse boşanmıyor! Konu sahibinin yetiştirilme tarzına göre eltiye bu derece ilgi alaka düşünce fazla ama ne ilginçtir ki eltisine aşık olabileceğini düşündüğü adamla evli kalabiliyor hatta evi terk eden kocasından özür mesajı bekleyebiliyor!

Diğer yazdıklarınızı cevaplamıyorum, zira aynı şeyleri defalarca yazıp durdum. Çok merak ediyorsunuz geçmiş sayfaları okuyun!

Son olarak: Kendi doğrunuzu başkasına kabul ettirme baskısından vazgeçin. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, ben yorumumu yapar giderim, katılır ya da katılmazsınız; bir yorumunuz varsa gidersiniz konuya konu sahibine yaparsınız!

Ben sizin tek tek yorumlarınızı okudum var öyle bir yorumunuz, bir arkadaşla alıntılayarak sohbet ederken yazdınız, cümle aynen o değil ona benzer diye de özellikle belirttim, konu sahibisine yazmadınız direkt.
Demek kaynın yüzü düştüğüne inanmıyorsunuz, konu sahibinin yalan söylediğini iddia ediyorsunuz öyle mi? Konu sahibi iftiracı, yalancı biri demek. Kadın tepki çekince yazmadı bunları, kaynın bu duruma hiç tepki göstermedi mi diye sorulunca yazdı yani durup dururken yazmadı. Sizin bu kadının yalan söylediğine dair en ufacık kanıtınız dahi yokken bu söylemleriniz neye giriyor?
Ve doğru kabul ederek bu kaynın yüz düşme olayı için yorumunuz nedir bir açıklayın.
Insanlar boşanır boşanmaz sizi ilgilendirmez, kaldı ki elti mesafeliymiş kaynı karısında bir durum yokken niye boşasın?
Burda kimse benim dediğim doğru demiyor ki sizden başka hatta herkes anormal bir durum var, sadece şüpheli bir durum var; ama ne diyor? Kimsenin net bir düşüncesi yok ki aşılamaya çalışsın. Burda bir iddiası olan da kabul ettirmeye çalışan da sizsiniz hatta öyle ki ben yapıyorum yorum; ama siz karşılık vermeyin diyorsunuz, nedeni de susma kabul anlamına geldiği için. Burda dayatma yapan ben tek bir kişi gördüm o da alıntı yapıp, karşılık vermeyin diyen kimse o.

biseyler var arastır çaktırma ama esine kadının hareketlerine dikkat et

Kzum sakin ol önce. Yapma bi sabret. Aşık diyemem belki ama çok ilgili olması sinir bozucu..

Yahu konu sahibi de türkçe yazıyor ama neden anlaşılmıyor cidden anlamadım. Diyor ki ben ilişki var demiyorum. Ben eşimin hareketlerinden ve duygularından şüpheleniyorum. Yani karşılıklı yaşanan bir şey var demiyorum, eşimin duygularında bir anormallik var diyorum diyor. Hala kendinle çelişiyorsun diyorsunuz. İlişki var demedim bakışını hareketini beğenmedim diyor. Bin kere eltimden yana bir sıkıntım yok dedim diyor. Yahu ben de bir paragraf anlattım inşallah açıklayıcı olmuştur.

Sanki adam hediye alma,jest yapma vb ihtiyaçlarını elti üzerinden karşılıyor. Karısına yapması gerekirken.

Bahsettiğiniz cümle bu sanırım ve yorumun sahibi uzuuun uzun açıkladığınız arkadaş değil

Kocayı savunmaya çalışmıyoruz son derece ilgisiz eşine karşı zaten bu aşikar. Ama eşine olan ilgisizliği , yengesi ile olan ilgisini "aşk" yapmaz söylemeye çalıştığım bu.

Yani eşinizin annesine anneler gününde çiçek alırken yeni doğum yapmış yengesine çiçek almasından, sizin doğum gününüzü yengeniz kutlamışken onun doğum günü için sülalece organizasyon yapmasından (organizasyondan da detaylı bahsetmemiş konu sahibi ama tahminim bir pasta alıp cümbür cemaat yediklerinden ibaret oluşu ) yada bebek mevlüdünüz için eltinize temizliği yaptırmayı planlamanıza sinirlenmesinden aşk anlamı çıkarır mısınız? Ben kendi adıma aklımın ucundan geçmez.

Kaynının durumdan rahatsız oluşunun somut delili de Yok , yüzü düştü diyor konu sahibi. Bilemeyiz neden yüzü düştü , ben de abime Doğum günü için pasta alıp geldiğimde çok ani geliştiği için yengeme son dakika söyleyebildim. Keşke haberim olsaydı önceden diye yüzü düştü haklı olarak. Açıkladım gerekçemi anlayışla karşıladı.

Konu sahibinin eşinin yaptıklarına siz de farkındaysanız tek başına yanlış diyemiyorsunuz. Karısına çiçek almayan adam yengesine nasıl alır diyorsunuz. Ben de diyorum ki yanlış olan yengesine alması değil karısına almaması. Yani elti ile olan ilişki değil , sorunlu olan eşler arasındaki ilişki. Sorun "eşim eltime aşık mı" değil "eşim bana ve çocuğumuza olan ilgisini tamamen kaybetti " olmalı.

Adam ne oldu da 3 senedir böyle biri oldu , sevgisi mi bitti , anlaşamıyor birbirlerini anlayamıyorlar mı, beklentileri mi farklı .,, bunların konuşulması lazım. "Eltimi neden uzun uzun süzdün" lerin değil...

boyle dusundugumuz zaman kiziyorlar ve tepki gosteriyorlar siz diyceksinizki ayy nasil olur vayy bee adama bak yerden yere vurucaksiniz evet evet bir tuhaflik var asik bence yada kadin cok cekmis vahh tuh yaziklar olsun bu adama kayinvalideye diyceksiniz kabul goren bu olucak konu sahibi gayet cozebilicek kapasitede bu konulari bence bize cata cat cevap verip hicbirseyin altinda kalmiyor baskin bir karakter biz bosa yaziyoruz bence

Yalnız cümle aynen o değil diye özellikle belirttim, buna benzer bir düşünce dedim, alıntılaştınız böyle bir sohbetiniz oldu, öyle konuşuyordunuz dedim.
Bu arada zaten biz de yengeye karşı davranışları anormal diyoruz, tek başına başlı başına yanlış, karısı ile sorunlu olup olmaması önemli değil diyoruz, bunu bin beş yüz kere yazdım en az geçmiş yorumlarımda hep mevcut. Kimse de aşık demiyor, soru işaretinin anlamını da mı açıklamamız lazım artık? Adamın davranışları anormal ve nedeni nedir acaba diyor.
Ayrıca kadın her sorunu için konu açmak zorunda mı? Belki onları tek başına düşünüp, karar almak istiyor.
Bakın ben diyorum ki konu sahibesine uyduruyor, yalan diyor, iftira atıyor, inanmıyorum diyebilmek için bununla ilgili deliliniz olmalı di mi? Yoksa siz iftira atıyor olmaz mısınız konu sahibine? Bu kadar iftira olayina duyar kastılar başlık altında, ağır ithamlar bunlar, iftira atıyor olabilirsiniz dediler, madem bu kadar duyarlılar da niye kendileri dikkat etmeden konuşuyor, ben bunu demek istedim. Iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmak gerek.

Son düzenleme:
Eşine göstermediği ilgiyi başka birine gösterme ihtiyacı diye bir ihtiyaç olamaz bence de ben de size katılıyorum
Lakin benim yazdığım yazıya ithafen söylüyorsanız ben hediye alma, jest yapma, ne bileyim birilerini mutlu etme ihtiyacından söz ettim ki bence insani boyutu olan herkeste bu veya buna benzer ihtiyaçlar söz konusudur. Anladığınız gibi hatırlamak bazen doğru olmayabiliyor .

Yoo doğru anlamışım, öyle bir ihtiyaç türü olamaz. Hediye alıp, jest yapınca o kişiyle de ilgilenmiş oluyorsun, illa aşk manasında bi ilgiden bahsetmiyoruz, siz burayı bir türlü çözemediniz. Ben durup dururken gidip şu kişiye hediye alayım ya da jest yapayım demem, hatta çok duygusal olmayan kimse demez. Hayatta hediye aldığım 3 kişi var ya da yok, süpriz yaptığım tek kişi var o da sevdiğim adam. Etrafımda da böyle ihtiyaç duyan birini duymadım.

Peki neden hediye alıyorsunuz? Sürpriz yapıyorsunuz o zaman? Sadece karşı tarafı mutlu etmek için mi?Siz de burayı çözemiyorsunuz. Hediye alınca ,jest yapınca karşı taraf mutlu oluyor diye siz de biraz olsun mutlu olmuyor musunuz?Ben şahsen birilerinin hoşuna gidecek birşey yaptığımda belki onlardan daha çok mutlu olup seviniyorum kendimi iyi hissediyorum. Çünkü bu benim için bir ihtiyaç.Sizin böyle bir ihtiyacınız yoksa da niye yok diyemem.Genelleme yapmaktan vazgeçin.Herkes sizin gibi olmak zorunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…