- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Hurgeneral72 sayfa hepsini okuyamadım ama sizin yorumlarınızın çoğunu okudum bana garip gelen ise göz çapkını demişsiniz ve bunu kabullenmişsiniz.Benim normalde hiç alımım çalımım yoktur ama benimle evlenmiş bir kere eşim başka bir kadına ba-ka-maz.Bakarsa ya da bakacaksa imzalarız dilekçemizi hürgeneral olur o zaman istediğine bakar.
Eşiniz de eltinizden hoşlanıyor bence.Hatta sadece eltinizden değil bir çok kadından hoşlanıyor.O göz çapkını dediğiniz adam hayal dünyasında neler yaşıyor kim bilir.
Konu sahibi bu konuyu actiginda kocasi daha evi terketmemisti. Ve evliligi de sanirim hep boyle sorunluymus. Cinsel hayatlari hep boyle sorunluymus. Sonradan bozulan birsey degilmis saniriim ki evliliginin bir noktadan bir noktayaa geldgini dusunmemis.Üzgünüm ama Konu sahibi konuyu açarken gerçekten son derece uzaklaşmış bana kalırsa , başlık "evliliğimin geldiği nokta" değil "eşim eltime aşık mı" görüldüğü üzere ana sorundan hayli uzak. Yine de siz bilirsiniz ama bu kadar ağır eleştiride bulunmayın dediğiniz şeyler görünen gerçekler. Konu sahibinin eşiyle bunca problemine rağmen taktığı konunun elti olması , duruma pek sağlıklı bakabildiğini düşündürmedi bana...
Her neyse umarım doğru sorunların üzerine eğilip çözebilirler.. adam burdan pek çözüme katkıda bulunacak gibi durmuyor..
Konu sahibi bu konuyu actiginda kocasi daha evi terketmemisti. Ve evliligi de sanirim hep boyle sorunluymus. Cinsel hayatlari hep boyle sorunluymus. Sonradan bozulan birsey degilmis saniriim ki evliliginin bir noktadan bir noktayaa geldgini dusunmemis.
Ote taraftan ben isin sadece psikolojik tarafina bakiyorum. Evliligi her ne kadar sorunlu olursa olsun, bir baskasinin sevilme ihtimali kafasinda daha cok yer eder insanin. Diger sorunlar halledilebilir olarak gorunebilir ama bu sorun halledilemez. Ve evliligindeki diger sorunlari beyni bosanma sebebi olarak gormuyor. Bilmiyorum belki seviyor adami, belki cocugu icin, belki aliskanliklarindan kopamadigi icin. Oysa aldatilmak bircok kadin icin bosanma sebebidir. Aldatilinca kalbin her ne kadar evli kalmayi istese de gururun buna izin vermez. Bana kanit lazim demisti bir mesajinda. Bir ispat ariyor kendine. Belkide girecegi yolda geri donmemek icin. Hakliydim demek icin bile olabilir. Beynimiz bize oyle oyunlar oynuyor ki, bazen cok uzulmek pahasina bile hakli olmayi istiyor. Aci cekerken onu teselli edecek tek sey hakli oldugu dusuncesi.
Eltiye asik veya degil. Eltinin dogumgunune kadar dusunen adam, yersiz bir inat ugruna cocugunu atesli bir halde birakip evi terkediyor. Iki uç noktaya bakar misiniz. Dostum bu adam(?) nasil birsey boyle.
Hımm. Ben ilk zamanlar iyi olduklarini soyledigi yeri gozden kacirmisim o zmaan. Sanki hep sorunlularmis gibi kalmis aklimda. E o zaman baslarda bunlar iyiydilerse, sonradan kotu olmayi eltiye baglamis olabilir. Acaba gonlu eltiye kaydi da o yuzden mi boyle uzaklastik diye mi dusunuyor acaba? Yalniz var ya konu sahibinin yerine ne kadar cikarimlarda bulundum bu konuda boyleYok konu sahibi ilk zamanlar eşim daha istekliydi, sarılır seni seviyorum derdi 3 senedir ilgisi azaldı falan diyor.
Eşin ilgisizliği ortada zaten , konu sahibine onun için dedim boşanmak için kocam eltime aşık gibi bir bahaneye ihtiyacın Yok diye.. Bence kendisi de içten içe inanmıyor bu söylediklerine ama bir sebep bulamayıp , evliliği de böyle sürüncemede götürmek yetmiş artık. Bişey çıksa da olsa ne olacaksa diye düşünüyor gibi geliyor. Adam düzelecekse yeniden denemeye de hazırım demesi de bundan. Elti onun da aslında çok umrunda değil ki eşim çabalasa ben bir şans daha veririm diyor. Yoksa gerçekten kocasının eltisine aşık olduğuna inansa düşünür mü yeniden şans vermeyi? Yani ya bu evlilik düzelsin yada bitsin diyor haklı olarak. Ama çıkış noktası eltiye hayali aşk olunca kendisi de zor durumda kalabilir.. ıspat bulamaz ki zaten kocası eltisine platonik aşık olmuş olsa bile ne bulacak? İlişki Yok ki delil olsun. Bu bir duyulursa konu sahibi fena zor durumda kalır ayrıca.
Konu sonuna doğru eltiden tamamen çıktı zaten , kv ye nefrete döndü. Kv ye bir sürü beddua hayali var konu sahibinin. Oysa suçlu evi moktan bir sebeple terkeden eş değil mi? Konu sahibi asıl sorunların çevresinde dolaşıyor da merkezdeki soruna gelemiyor gibi..
Kelimesi kelimesi yazmanızla ilgili birşey söylemedim.Böyle diyor manasında tekrarlamak maksatlı yazdım.Hiç de dikkat etmemiştim elti ya da yenge farklı yazdığınızı ki ben de aynı şekilde yazmışım ."Eşim eltime mi aşık" diye başlık açmış ben de "Eşim yengesine mi aşık" yazmışım. Farkı nedir? Kelime kelimesine açtığı başlığı aynen geçirmeli miyim?!
Bana göre fesatça, hastalıklı bir düşüncedir bu! Sırf bu örneklere dayanarak böyle ağır ithamlarda bulunulmaz.
Aynı şeyi defalarca yazmak zorunda değilim. Aile içinde gelişen, nezaketen yapılan sıradan kutlamalara böyle çirkin anlamlar yükleyemem. Siz yükleyebilirsiniz, o zaman yorumunuzu konu sahibine yapın, bana değil!
Sizin çift olarak evliliğinizde sorunlar var, eltiye aşık olmakla bir alakası yok demekten yırttım kendimi ama anlatamadım :)) Cinsellik yok, eşiyle iletişim sıfır, eş anneci anne etkisi altında, konu sahibi aile üyeleri tarafından sevilmiyor benimsenmemiş, eltiyi aile üyelerinin hepsi sevip sayıyor... Evliliklerinde çok ciddi sorunlar varken konu sahibi de gitmiş, yok yengesinin Anneler Günü'nü kutladı, doğum gününü kutladı diye -ne alakaysa- eşinin eltisine aşık olabileceğinden şüphelenmiş.
Tüm bu sorunlar benim olsaydı açacağım başlık türleri :"Eşimle anlaşamıyorum, eşimin ailesi beni kabul etmedi, evliliğimizde sorunlar var, cinsellik yok, eltim baş tacı iken beni adam yerine koymuyorlar..." tarzında çoğaltılabilir...
"Eşim etime mi aşık" ne alaka? Tüm bu sorunlar, eşinin eltiye aşık olmasıyla nasıl bağdaştırılır aklım hayalim almıyor.
Eşlerin sorunları var diye tüm aile üyeleri ve çevreleriyle de sorunları mı olması gerekiyor. Siz karı koca olarak anlaşamıyorsunuz diye adam bir problemi olmayan yengesiyle de mi sorun yaşaması gerekiyor anlamıyorum ki.
Hayır bir de tüm yorumları okumadın mı diye kızıyorlar, yahu konu başlığı ve içeriği ile konunun son aldığı durum zaten uyuşmuyor ki konu içeriği eşinin eltiye aşık olabilme ihtimaline yönelik örneklerden oluşuyor; konunun son durumu ise evliliklerindeki sorunlardan oluşuyor.
Konu sahibi bak kızıyorsun ama lütfen çift olarak bir terapi görün, sen de bir psikolojik destek al. Sorunlar yıpratmış seni, duyguların resmen şaşırmış, olmayacak şeyler kuruyorsun. Bak onca sorunun var, bunlara odaklanman gerekirken sen gitmişsin yengesinin doğum günü kutladı diye acaba eltime mi aşık diyorsun.
72 sayfa hepsini okuyamadım ama sizin yorumlarınızın çoğunu okudum bana garip gelen ise göz çapkını demişsiniz ve bunu kabullenmişsiniz.Benim normalde hiç alımım çalımım yoktur ama benimle evlenmiş bir kere eşim başka bir kadına ba-ka-maz.Bakarsa ya da bakacaksa imzalarız dilekçemizi hürgeneral olur o zaman istediğine bakar.
Eşiniz de eltinizden hoşlanıyor bence.Hatta sadece eltinizden değil bir çok kadından hoşlanıyor.O göz çapkını dediğiniz adam hayal dünyasında neler yaşıyor kim bilir.
Saka gibi yazilanlari bastan sona okuyun oyle yorum yap diyor bana biri birde emrivaki ediyor evlilik asik atma sdk yaristirma ya gittigi zaman bu tarz sorunlar olur butun gun evde telefoonda dir dir dir dir dir eden kadinlar vardir hersey sorundur onlar icin adamin her yaptigi gizune batar bu tarz kadinlar kendi yaptiklarini kabullenmez surekli sorun durlar ayyy allah dusmanimin basina vermesin boyle kadinlari birde bu tarz kadinlarin destekleyicileri fisekcileri vardir ayy gercekten haklisin diyenler yapmayin boyle yanlis yonlendiriyorsunuz insanlari ben hala ayni dusuncedeyim sizin kafaniz degismeli ve psikologa gitmelisiniz elti den girdiniz kv den ciktiniz birde esinizi dinlesek neler anlatacak acaba sizde suclusunuz kusura bakmayin size haklisiniz diyemiyecegim
Kesinlikle öyledir. Diyorum yaa bakmak var, bakmak var... Bu ikisi arasında da çok ince bir çizgi var...O gözünü oyar ellerine veririm o zaman.Size normal geldiği için normal karşılıyorsunuz ama her erkek aynı değil bunu bilin.
Şimdi Allahın lğtfu olan görmeyi hepimiz kullanıyoruz elbette. Gözünü kapatıp gezemez kimse ama o "göz çapkını" sıfatına girdiğinde o göz oyulur net!Kesinlikle öyledir. Diyorum yaa bakmak var, bakmak var... Bu ikisi arasında da çok ince bir çizgi var...
Konu k.v.ye neden geldi, şöyle ki eşimin hayranlığını kabul eden arkadaşların bir çoğu bunun sebebinin k.v.'nin eltimi sürekli övmesine bağladı. Bana da çok mantıklı geldi, çünkü eşim anacı bir kişilik olduğu için bundan etkileniyor olabilir diye düşündüm. Yani sorunun asıl kaynağı k.v. Ve daha dün öğrendim ki k.v. sürekli eşime Sevda ve kardeşi ile ilgilenmesini söylüyormuş. Zaten bizim sorunumuzun ana kaynağı görüldüğü üzere k.v. imiş..
Tıpkı benim eşim. Kaba bir tavır ama "ederim budalasi" bence. Ask falan değil.Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...
Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.
İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...
Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.
Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???
Ekleme 1: Ben eltime özel günler haricinde de hediye alırım, evine her giderken kendi yaptığım pastalar, börekler hariç başka şeyler de alıp öyle giderim. Bebeğine her zaman bir şeyler alırım. Her desteğe ihtiyacı olduğunda da yanında olurum. Doğum yaptı örneğin. Haberini alır almaz Tuzla'da çalışmama rağmen izin isteyip, arabaya atlayıp gittim. Doğum yaptı diye koca bir uçan balon demeti yaptırdım hoş geldin bebek yazılı, ona da çiçek yaptırdım... Düşüncesiz ve yapılanın altında kalan biri değilim.
Ekleme 2: Eşimle bu konuyu konuştum. Sence neden yapıyorum diye sordu. Aşık olduğunu düşündüğümü söylemedim, şöyle dedim;
Sen kardeşine değer verdiğin için eşine de değer veriyorsun, onu artık kendi ailenden görüyorsun o yüzden dedim. Ama bu bile benim için kötü çünkü demek ki bana bu kadar değer vermiyorsan beni hala kendi ailenden görmüyorsun dedim. O da onu kendi ailemden gördüğüm falan yok dedi...
Ekleme 3: Temizlik olayında o anneme "bizim mevlüdümüz o neden temizlesin ki" dediğinde ben de aynı yanıtı verdim anneme. Buna rağmen o olayı uzatıp o cümleleri söyledi bana. Annemin de eltin yardım etsin demesinin nedeni kendi eltisinin mevlüdünde kendisinin 2 tane bebeği olmasına rağmen eltisinin evini annemin temizlemesinden kaynaklı. Anneme böyle şeyler normal gelir ve yapılması gerektiğini düşünür...
Lütfen yorumları bu eklemelere göre yapın...
Konu sahibi arkadaşım, bu konuya cidden hiç yorum yapmak istemiyordum ama yorumumu alıntılayıp cevaplamışsın, son paragrafı görünce yazmadan duramadım :))
Senden farklı düşünenlere "Konunun sonlarını okumadan yorum yapmayın" diye kızıyorsun ya ben de sana diyorum ki konunun en başından sonuna kadar yapılan yorumları aç bir oku, ben de dahil birçok kişi sana "Aşk meşk değil, elti annesi tarafından seviliyorsa eş annesinin etkisi altındadır, elti annesi ile iyi geçiniyorsa eş de 'Benim eşim neden annemle geçinemiyor' diye yengesine hem imreniyor hem de eşiyle yengesini kıyaslıyordur" diye yorum yaptık. Sen bu yorumlara hep saldırdın, tutturmuştun bir yasak aşk hikayesi başka da bir şey dediğin yoktu, hatta şüpheni inandırmak için var gücünle deliller sunuyordun.
Şimdi ne oldu, bir gecede vahiy mi indi de meğer eşinizin annesi etkisi altında olduğunu, problemin kaynağının kayınvalide olduğunu anladınız? Halbuki bundan birkaç sayfa önce kayınvalide beni hiç kabullenmedi, onun yüzünden tartıştık eş evi terk etti diye kayınvalideye beddualar ediyordun. O zamana kadar bile eşinin eltine aşık olduğunu inandırmak için çabalıyordun adeta, şimdi ne oldu? Barıştınız sanırım ki aklamaya geçtin herhalde :))
En azından şu ağır ithamlardan sıyrııdılınız ya buna da şükür :))
Neyse konu sahibi arkadaşım, yorumumu lütfen alıntılama, alıntıladıkça cevap hakkı doğuyor, daha bu konuya yorum yapmak istemiyorum. Umarım evliliğinizde tüm sorunlar çözülür, Allah yardımcınız olsun.
Yorum yapmayacağım dedikten sonra ilk sen başladın tekrar yorum yapmaya ve sen alıntıladıkça da ban da cevap hakkı doğuyor...
Sen hiç bir zaman eşimin eltime hayran olduğunu söylemedin. Tek dediğin fazla düşünceli v.s. v.s... Ve onca yorumuma rağmen sadece ve sadece son paragrafa takılman da enteresan gerçekten... Ayrıca hayranlığın ilerisi de aşk, sevgidir bence... Hayranlık duyması bile çok fazla, tıpkı karısından başka birisine daha fazla değer verilmesi gibi...
Yasak ilişki olduğunu hiç bir zaman iddia etmedim, iftira etme!!! Her zaman dedim ki eltimin davranışlarında bir problem görmedim, hep bir kayna davranılması gerektiği gibi davrandığını vurguladım. Hep eşimin platonik olduğunu savundum... Hala da diyorum ki, eşimin eltime hayran olduğunu düşünüyorum. Yani düşüncelerimde bir değişme yok. Zaten konu başlığım da soru cümlesi dikkat edersen. Kesin emin olsaydım "Eşim Eltime Aşık" diye konu başlığı atardım...
Ama siz beni anlamamakta diretiyorsunuz. Yapılan yorumların %80'i hoş değil eşinin davranışları şeklinde. Bu şekilde hissetmem ve sorgulamam çok doğalmış demek ki bu yorumlara bakarak... Demek ki bizim kültürümüze göre abestmiş eşimin davranışları... Ayrıca boşanırsak da eşimle beddualarım geçerlidir.
Eşim annesinin evine gitmiş. Şimdi senin oğlun evli ve bir çocuğu var. Çıkıp gelse sana ne oluyor diye sorgulamaz mısın? Hadi beni aramıyor, annemi aramaz mı (annem evde oğluma bakıyor) dünür bu çocuklara ne oluyor, ne yapıyorlar bunlar diye... Hadi beni istemiyor, ortada daha 4 aylık günahsız bir bebek var yaaa, bebek!!! K.v.ye az bile beddua etmiş oluyorum. Ben onlar yüzünden bir evladımı kaybettim. 36 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu sebepsiz. Sonuç stresten, üzüntüden vücut pıhtı oluşturmuş, bebeği besleyen damarları tıkamış ve bebeğime de yeterli oksijen gitmediği için kalbi durmuş. Şimdi sen bunları yaşasaydın o k.v.ye neler hissederdin??? Objektif ol lütfen...
Yorum yapmayacağım dedikten sonra ilk sen başladın tekrar yorum yapmaya ve sen alıntıladıkça da ban da cevap hakkı doğuyor...
Sen hiç bir zaman eşimin eltime hayran olduğunu söylemedin. Tek dediğin fazla düşünceli v.s. v.s... Ve onca yorumuma rağmen sadece ve sadece son paragrafa takılman da enteresan gerçekten... Ayrıca hayranlığın ilerisi de aşk, sevgidir bence... Hayranlık duyması bile çok fazla, tıpkı karısından başka birisine daha fazla değer verilmesi gibi...
Yasak ilişki olduğunu hiç bir zaman iddia etmedim, iftira etme!!! Her zaman dedim ki eltimin davranışlarında bir problem görmedim, hep bir kayna davranılması gerektiği gibi davrandığını vurguladım. Hep eşimin platonik olduğunu savundum... Hala da diyorum ki, eşimin eltime hayran olduğunu düşünüyorum. Yani düşüncelerimde bir değişme yok. Zaten konu başlığım da soru cümlesi dikkat edersen. Kesin emin olsaydım "Eşim Eltime Aşık" diye konu başlığı atardım...
Ama siz beni anlamamakta diretiyorsunuz. Yapılan yorumların %80'i hoş değil eşinin davranışları şeklinde. Bu şekilde hissetmem ve sorgulamam çok doğalmış demek ki bu yorumlara bakarak... Demek ki bizim kültürümüze göre abestmiş eşimin davranışları... Ayrıca boşanırsak da eşimle beddualarım geçerlidir.
Eşim annesinin evine gitmiş. Şimdi senin oğlun evli ve bir çocuğu var. Çıkıp gelse sana ne oluyor diye sorgulamaz mısın? Hadi beni aramıyor, annemi aramaz mı (annem evde oğluma bakıyor) dünür bu çocuklara ne oluyor, ne yapıyorlar bunlar diye... Hadi beni istemiyor, ortada daha 4 aylık günahsız bir bebek var yaaa, bebek!!! K.v.ye az bile beddua etmiş oluyorum. Ben onlar yüzünden bir evladımı kaybettim. 36 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu sebepsiz. Sonuç stresten, üzüntüden vücut pıhtı oluşturmuş, bebeği besleyen damarları tıkamış ve bebeğime de yeterli oksijen gitmediği için kalbi durmuş. Şimdi sen bunları yaşasaydın o k.v.ye neler hissederdin??? Objektif ol lütfen...
Şimdi güzel kardeşim. Evliliğimizde tabii ki de bir takım sorunlar var. Ben eşime evlenmeden önce şöyle demiştim, her şeye katlanabilirim ama aldatılmayı asla katlanamam. Evet kesinlikle düşüncem çok iğrenç bir şey. Ama şöyle düşün Colin arkadaşımızın dediği gibi, eltimin anneler gününü kutlamayı akıl edecek kadar, eltimin doğum günü için organizasyon yapacak kadar düşünceli olan adam nasıl olur da oğlu aşı olduğu gün ateşinin çıkabileceğini bildiği halde çekip, gider? Hadi ben dırdırcıyım sizin deyiminizle, ben adamı kendimden soğutmuşum davranışlarımla ama minicik oğlum da mı kendini soğuttu babasından da eltime gösterdiği düşünceliliği kendi evladına gösteremiyor...
Dediğim gibi yaşayan bilir ve anlar... Evet aşık olmayabilir ama hayranlığı kesinlikle var. Ayrıca benim konu başlığımda "Eşim, eltime mi aşık?" bir soru cümlesi, farkında mısın??? Ben bundan şüpheleniyorum a dostlar sizce doğru mu yapıyorum demek yaniiii.... Çünkü benim yetiştirilme tarzıma göre eltiye bu derece ilgi, alaka ve düşünce FAZLA!!! Ve emin ol benim aklımdan geçen bu soru bütün kadınların aklından geçer...
Zaten ben bu konuyu kabullenememişim, kabullenememişim ki burada konu açmışım. Kesin olarak buna inansam, emin olsam zaten hiç durmaz boşanma davasını açarım...
Sizin de aksi iddialarınızı sorgulamam kadar doğal bir şey yok. Çünkü benim düşündüğümün zıttı bir şey söylüyorsunuz, bunu bana inandırmanız gerek. Peki öyleyse neden böyle diye sormam çok doğal değil mi???
Konu k.v.ye neden geldi, şöyle ki eşimin hayranlığını kabul eden arkadaşların bir çoğu bunun sebebinin k.v.'nin eltimi sürekli övmesine bağladı. Bana da çok mantıklı geldi, çünkü eşim anacı bir kişilik olduğu için bundan etkileniyor olabilir diye düşündüm. Yani sorunun asıl kaynağı k.v. Ve daha dün öğrendim ki k.v. sürekli eşime Sevda ve kardeşi ile ilgilenmesini söylüyormuş. Zaten bizim sorunumuzun ana kaynağı görüldüğü üzere k.v. imiş.
Şöyle ki canım benim, benim babam da akrep burcu ve akrep burcu erkekleri göz çapkınıdır. Babam da güzel bir kadın gördü mü bakar ama annemi bu zamana kadar hiç aldatmamıştır. Bana da bu sebeple bir erkeğin göz çapkını olması çok normal gelmiştir. Ve emin ol her erkek güzel bir kadın gördüğünde bakar. Ben bakmıyorum diyen erkek de kesinlikle yalan söylüyordur. Biz bile bakıyoruz güzel bir kadın gördüğümüzde erkek neden bakmasın ki?? Bir de bakmak var, bakmak var tabii...
Yaa tatlım emin ol benim o kadar zamanım yok. Şurda bir kaç gündür yazışıyorum, o kadar çok işim birikti ki, mecbur bir gece evde sabahlayacağım işlerimi yetiştirmek için. O kadar bol zamanım olmadığı için kocamın başının etini de yiyemiyorum maalesef... Lütfen bu mesajın en başındaki (sasamia88'e yazdığım) mesajı oku bari de konu neden k.v.ye geldi anla lütfen...
Ayrıca ben psikologtan yardım almaya kaçınan biri değilim. Geçmişte bebeğimi kaybettiğimde destek aldım psikologtan. Siz de insanları tanımadan bu kadar acımasız yorumlar yapmayın lütfen... Düşüncenizi söylemenin daha usturuplu yolları var. Sizinle farklı düşünen insanlara bu kadar öfke duymanın anlamı da yok... Anlayış ve empati. Tüm dünyanın ihtiyaç duyduğu şey bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?