Eşim Eltime mi Aşık?

Affına sığınarak birseyi merak ettim ... Senin üzerinden genele hitap edeyim .."bosanirsan çocuğumu sana göstermem yada nasıl geldiysen yine öyle tek başına gidersin " diyen kocaları nerenize takıyorsunuz? Bir çocuğun yeri annesinin yanıdır .hele küçük bir çocuktan bahsediyorsak, tartışmasız anne velayetinde olur ki kanun da buna hükmeder. Şimdi o karaktersiz koca "vermem" diyo diye mi bu çaresizlik? Velayet sendeyse güzellikle yada polis nezaretinde, muhakkak o çocuk sana gelir . Kaldı ki eşimle boşanmaya kalksam böyle birseyi teklif dahi edemez .çocuklarım için yapamayacağım şey yok .her türlü alırım ,sonuna kadar savaşırım. Ne kadar kötü ayrilirsam ayrilayim eşim ve ailesinin çocuklarımla görüşmesine izin veririm . Bir çocuğa annesinden daha iyi kimse bakamaz. Üvey annesi mi bakacak ,babaannesi mi ,halası mi ? Çocuk konusunda kimseye güvenmem .dünyaları yakar , yıkarım ,ölümü göze alırım yine de vermem . Herkes de bir dik dursun artık .tehdite şantaja boyun eğmesin. Kararli olun ,korkmayın ! Ölümden öte köy yok ! En azından savaşın. ..erkek egemenliği diye birşey yok ... sadece bizim toplumumuza dikte edilen çok yanlış bir sistem ...erkek kadın eşittir hatta kadın bir adım öndedir ..yabancı ülkelere bir bakın birde bizim ülkemize. ..malesef ölüm ve dayak korkusu kadınlarımızı geri adim atmaya zorluyor. Geri adım atmayın .öleceğinizi bilseniz devam edin , o yolun sonu aydınlık .cesaretli kadınlar ülkemizin kaderini değiştirecek ..

Hiç sanmıyorum öyle bi durum olduğuna benim eşimde öyle eltimi çok sever çünkü sevgi dolu bi adam.

Ya o değil de sen de kaynına ilgi göster, eşinin eltine davrandığı gibi sen de kaynına davran diyince bu kadını kaynına yürümüş olarak algılıyorsunuz; ama adam eltiye yürümemiş oluyor yine de sizin mantığınıza göre, kadınınki anormalken adamınki nasıl normal olabiliyor. Bence oturun siz mantığınızdaki hataları giderin, sonra bu tarz konulara yorum yapın.

Gerçekten fikrim şu yönde. Bence eşin aşık değil. Ama eltini çok seviyor . Duygusal anlamda değil. Aileden biri olqrak çok seviyor . Ve anlattığına göre eşin akıllı bi adam . Eğer eltine karşı bişey hissetse. Bunları göz göre göre yapmaz. Bence kendini üzme umursamadan hayatına devam et derim ben

Valla ben eşime bu konuyu okudum. Bu kadar ilgi alaka karısına göstermeyip yengesine göstermesi hiç normal değil dedi. Herkese karşı düşünceli olsa yapısı budur deriz ama sadece yengesine karşı düşünceleyse normal değil diyo. Erkek gözüyle söylüyor yani.

Bunu hangi erkeğe okutsan aynısını der, ben de 3 erkeğe okuttum-anlattım, hepsi anormal buldu ki ikisi yurt dışında hatta biri Londra'da eğitim almış biri.

Elif diye bir arkadas var. Onunla iyi gecinirsiniz diye dusunuyorum. Su an bdv'de aktif konusu var hatta gezi diye.

O halde konu sahibinin eşi de art niyetli değil abi kardeş gibi yaklaşıyor yorumunuzdan bunu anladım
evet ,belki eşinin duruşu daha sağlamdır eltiyi koruma kollama ihtiyacı duymuştur bir çok neden olabilir, yorumumdan kaynına yürü gibi bi anlam çıkarmak tövbe tövbe

Hiç sanmıyorum öyle bi durum olduğuna benim eşimde öyle eltimi çok sever çünkü sevgi dolu bi adam.
Eminim ki size karşı da öyledir. O zaman bir problem yok zaten... Herkese karşı öyleyse bu bir sorun değildir ama sadece bir kişiye böyleyse bu sorunun alasıdır...

kim eltiye yürümüş dediki

Yok canım öyle bir olay. Kız lise mezunu bir ev kızı. Tam aksine ben konum açısından daha üst rütbedeyim... Mesela sülalede ki herkes kendini bana benzetmeye çalışırız. İşte sen ayakları yere basan birisin, tıpkı benim gibi. İşte sen kendi kendine yeten birisin tıpkı benim gibi, işte sen başarılı birisin, tıpkı benim gibi, sen becerikli birisin, tıpkı benim gibi söylemleri sülalesindeki kadınlardan çok duymuşumdur. Eşimin sülalesi bana hayran ama kv. bir türlü sevemedi beni...

kim eltiye yürümüş dediki
Kimse demiyor. Bu kadına sen de eşinin eltine davrandığı gibi kaynına davran, ilgilen dediler. Eşi savunanlar ne hikmetse aaa kayna yürü diye akıl verdiler diyorlar. E madem bu yürümekse adam da eltiye yürümüş olmuyor mu? Adamın yaptığına normal diyip kadın yapacak olsa yürüdü diyorsan mantığında ağır çelişki var demektir.

Elif diye bir arkadas var. Onunla iyi gecinirsiniz diye dusunuyorum. Su an bdv'de aktif konusu var hatta gezi diye.
Onun konusuyla benimki arasında dağlar kadar fark var. Konusunu okudum da... Ben öyle bir durumda eşime eşlik ederdim. Adam ne yapsın hocasına gelemem diyemez ki... Ayrıca ben yeni insanlar tanımayı ve gezmeyi de severim...

Bence eşiniz aşık mı değil mı onu bilemeyiz fakat bir hayranlığı var gibi geldi bana. Yani siz bunları daha iyi anlarsınız da hiç arada kıyaslama yapıyor mu ya da o bu konuda böyle sen de böyle ol vs. tarzında... Benim bir eltim yok ama ben de öyle bir durum karşısında olsaydım çok kıskanır ve sinir olurdum. Ben sizin yerinizde olsam açık açık derim ama şöyle derim örneğin doğum günü konusu biraz tuhaf geldi mesela size o özeni göstermediyse bunu dile getirin. Aşık mısın gibi değil tabi ki öyle deseniz Allah korusun daha çok dikkatli yoğunlaşır duygularını tartmayı düşünür. Biraz da seyrek gitmeye çalışın bakalım eşiniz tepki gösterecek mi ?

Alintiladiginiz yorumumu tekrar okuyabilirsiniz orada isaret ettigim sey konu degil. Elif'in sahsi. Birden fazla Elif isimli uye oldugu icin bulmakta zorlanmayasiniz diye bdv'de su an aktif konusu var dedim. Eltiye ilgili cok konusu var. Hepsi birbirinden bomba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…