Eşim Eltime mi Aşık?

Eşinize bir beden büyüksunuz canim kaldıramamis sizi.Eltinize hayranlığı da bu sebepten.Ev kizi olması ve kendi ailesine uyum saglamasi sebebiyle hayran .Ne aci bir durum bence yanilmiyorsunuz esiniz hic masum degil.Hic bakisini yakaladiniz mi ?

Hmm
O zaman annesinin aklında kocan
Aşk falan düşünme bile.

Bak işte sorularının bütün cevabı kendi yorumlarında saklı . Sen üniversite mezunusun, eltin lise , sen çalışıyorsun ,eltin ev kadını , senin siyasi bilgin var : gündemi takip ediyorsun ama eltinin yok , o daha çok eviyle, işiyle meşgul ,sen İzmirli cok güzel bir kadınsın ama eltin başka bir memleketten normal güzel bir kadın . Yeni geline her zaman ilgi gösterilir. Adı üstünde yeni gelin ! Isınma, alışma süreci ...bu saydıklarina göre vasıf senin için çok önemli ."ben yukardayım o aşağıda ama neden hep sevda benim önümde? " bence sen biraz kiskancsin ve bunun hiç farkında değilsin ..eleştirmek için söylemiyorum .bu biraz yapı meselesi ve can çıkar huy çıkmaz derler ya , işte öyle . Sen abartıp , büyütmekten vazgeçtiğin vakit huzuru yakalayacaksin. Birde durumu analizi yapmak için bile üniversite mezunuyum ,güzelim ,çalışıyorum ama o basit bir ev kadını kıyaslaması yapma .çirkin görünüyorsun ... ben 26 yaşında başladım üniversiteye ama onun öncesinde kimseden : basit bir ev kadını muamelesi görmedim . Her toplulukta önce benim yerim hazır olurdu (çevrem okumuş insanlardan olusuyor) , bir yere gidilecekse önce benim fikrim alınırdı (neresi olsun diye,sonunda ortak bir karara varilirdi ) , mutluluk yada üzüntüsünü paylaşmak isteyenler, özledim gel yada geleyim diyenler ,sen bunalmissindir çocukları ver de bir çık dolaş diyenler , hediyeler ,iltifatlar, bir sürü olay anı ...hangi birini anlatayım ? Bunların hepsi ben lise mezunuyken yaşandı ..demek ki uzaktan uzağa "ben üni mezunuyum o kız lise ,yaşadığı hayata bak ,hiç hak etmiyor " diyen senin gibi birileri vardı arkamdan :))) okumak bazen cehalete engel olmuyormus demek onu da gördük !!! Eşeklik baki kalıyor !!! Hee dip not : Okuyorum diye kimseyi asagilamiyorum, kendimle kiyaslamiyorum, yardımcı kadınla bile ! arkadaş olabiliyorum .statü böyle durumlarda girsin yerin dibine ....

ahhhyyy ne sevdaymis arkadas, sevda asagi sevda yukari sevda isminden nefret ettim surda
okudugum kadariyla kocan bana hala masum gelmiyor
kv zaten kv yani al kocani vur kv'ye
ne yorucudur yahu böyle bi ailenin icinde olmak
laflara bak "beli dogrulmazmis" hey yavrum hey niyeymis acaba

böyle bi adamla evli kalmak da ne zordur, sogumadin mi hic?
eskisi gibi ne bileyim yakinlik gösterebiliyor musun ona?

ben olsam buz keserdim

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şuan ki problemim bu çünkü

benim fikrim:
dilin biraz daha uzun olsun. ama öyle yaralayici cinsten degil
tatli ol neseli ol, kahkahalar at, sakalar espiriler yap
bilgili kültürlü insansin, mesela otur kayninla gündemi ya da herhangi bi konuyu konus/tartis
ve o an sohbetinizi bölmek isteyen her kimse iplemeden devam et
özgüvenini ve gücünü hissettir

niye sen süs cicegi misin kocan senin sözünü kesecek ya da muhabbet ederken bisey deyince iplemeyecek ama sevdaya gelince icine düsecek oha be
okumus bilgili kültürlü ve kendini yetistirmis güclü bi kadinsin, ve öyle davran
kocana da saygili ama mesafeli davran bi süre
hani kadinlar nasil hep sorar "askim neyin var" diye erkekler "yok bisey" deyip islerine bakarlar
aynen aynen ama aynen böyle yap, nötr bi sekilde "yok bisey ne olsun ki" de hafif tebessüm ederek sonra sakin ama sakin iplemeden isine gücüne bak
kendine hobiler edin, mesela yoga, pilatese git, etkinliklere katil, bi ugras bul kendine

hani sen "izmirlisin onu koparirsin ailesinden" ya, alsin ailesini koynunda beslesin, sen güclü bi kadin oldugunu ve baskinligini hissettir. hani "izmirlisin" ya kv üstüne basa basa diye, izmirliligini göster o vakit
anneme gidelim derse "ok canim sen git ben cikip dolasicam / ahy cok süper bi belgesel var onu izlicem / kitap okumak istiyorum cok heyecanli / bugün tek basima kalip kafa dinleyesim var / arkadaslara söz verdim bana gelecekler ya da bi yerde bulusucaz" de

anlasin hayatinin merkezinde olmadigini ve senin ilgin ve sevgin icin caba sarfetmesi gerektigini
kimse cantada keklik degildir, evli olanlar bile... bunu anlasin

evet benim kastettiğim anlamda ben öyle yapıyorum ,ya sen
Eşimin en büyük kardeşi benden 2 yas küçük , gerçi aynı yada büyük yaş da farketmez. İlk günden beri çok sıkı fiki kardeşten oteyiz. Hiç eşimin kardeşi gözüyle bakmadım . Kendi kardeşlerimden ayirmadim. Hiçbir sorun da yaşamadım . Bence cinsiyet değil de yürek önemli .sence de öyle olsun .

Hala aynı fikirdeyim eşin aşık değil belki ama masum duygular beslediğini düşünmüyorum ve sen elini masaya vurup buna bir son vermesini söyle artık zamanı gelmiş gerçekten sen yanılıyorsan o zaman ispat etsin sana mesafe koysun araya
kimse karısından önce yengesini düşünen adamı savunmasın allah aşkına haa kötü niyet yok ise önceliğin eşin sonra gene düşün yengeni o ayrı.

Yeni gelene ilgi gösterilir derken? Onlar 4 yıllık evliler yeni gelen falan değil. Ayrıca bu tarz cevapları sorulara istinaden veriyorum. Yok eltinin mi sözü geçiyor, yok eltin üst mevkiide mi yani yüksek lisans falan mı yapmış gibi sorulara yanıt olarak yazıyorum. Öyle düşünsem ana konumda bunlara da değinirdim değil mi canım? Ayrıca okumakla tabii ki de cehalet kalkmıyor. Mesela benim babam ilk okul mezunu ama çoğu ünv.liyi cebinden çıkarır bilgisiyle, kültürüyle. Yani ben de eltim gibi olan insanlar bu mevzuya takılmasın diye olabildiğince açıklayıcı oldum ama yarası olanlar yine de alınabiliyor demek ki...

Zaten soğudum çoktan canım da bebeğim var işte

Zaten canım benim herkese bu şekilde davranan bir adam olsa normal derim. Annesi hariç başka hiç bir kadına karşı bu kadar düşünceli değil. Önceliği annesi ve benim mutlu olmamken eltimin mutlu olması geliyor annesinden sonra. Böyle bir durumda ne kadar geniş mideli olursa olsun bütün kadınlar benim gibi sinir olur bu duruma...

Çok alçak gönüllüsünüz...

Sizin okulunuzdan konumunuzdan annesine ne hatta eşinize ne eğer sizin paranıza muhtaç değilse. Yani bunlar üstünlük için yeterli değil. Ama beğenmiyorsa evlenmicekti siz ciddi bir şekilde rahatsız oluyorum diyin samimiyeti kessin ama o zaman kayinlarinizinda size daha sert davranma ihtimalini göze alın. Ki olmasi gereken odur. Bence gerçekten kalbinizden Eşinizin art niyetli olduğunu hissediyorsanız sapık diye bosanmalisiniz.

Yarası olabilecek birine benziyor muyum :) malum okuyorum ve senin gibi üniversite mezunu yüksek bir şahsiyet olacağım :) Esinin tavrını tasvip ettiğimi sanma o da çok çirkin ...yalnız kıyas sevmem !!! Bu konular da kıyas kaldırmaz kaldırmaz zaten . Dediğin gibi nasıl baban ilkokul diplomasına sahip ama bir üniversite mezunundan daha donanimliysa , eltin de eşine göre lise diplomalı bir yuksek lisans mezunu ...

Eşimin bana aşık olduğunu düşünsem neden başkasına aşık olduğunu düşüneyim ki canım? Tabii ki de başkasını beğenebilir insan olarak ama bu benden daha fazla değer gösterebileceği anlamına gelmez. Eşinizin bir kadına sizden daha fazla değer verdiğini hissetseniz ve bunu ona söylemenize rağmen o kadına aynı şekilde ilgi göstermeye devam etse siz ne hissedersiniz merak ediyorum? Normal mi karşılarsınız bu durumu??

Siz de eşiniz için yapmadığınız incelikleri, sürprizleri eşinizin erkek kardeşi veya kız kardeşinizin eşi için yapın, eşiniz rahatsız olduğunu belli ederse de tatlı tatlı "ne olacak ki sen de X için yapıyorsun. Senin için X ne ise, benim için de Y abi o" dersiniz.

Kesinlikle haklısınız ve siz çok çok olgun davranıyorsunuz ben asla sizin gibi yapamazdım çok ince fikirili olamam eltimin doğumgününü vs hatırlamam hatırlasamda bir msj la geçiştiririm yada çok samimi olmam lazım hediyeler vs kadın hisseder arkadaş ya bakışından ya haraketinden ya konuşmasından bir şekilde hisseder boşu boşuna kuruntu yapmıyorsunuz.

Kendi adıma asla normal karşılamam ve sabırda gösteremem ister eltim olsun ister başka biri farketmez

Ama gerçekler öyle değil. Elinde bir tane bile kitap görmedim bu zamana kadar. Haber izlediğine bile şahit olmadım. Biz siyaset konuşurken ya da gündemden bahsederken sıkılır. İş hayatı olmamış, hayatı annesinin dizinin dibinde geçmiş bir kadın. Bir arkadaşı bile yok. (Abartmıyorum ya da küçümsemiyorum sadece ve sadece gerçekleri anlatıyorum...)

Ama bütün bu özellik leri eşinizin ona sizden daha fazla kıymet vermesine engel olamamış.Belkide eşinizi sizden iten bu tiki hallerinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…