- Konu Sahibi birgaripask35
-
Kişisine göre normal kabul edilebilir,herkesin huyu farklı.Kimi eşine çok kibar dışarıya kabadır,kimi tam tersi el iyisidir,evde odundur.Peki bu normal mi cidden? Dışarıya karşı ilgili eşine karşı ilgisiz? Hangi seven erkek eşine böyle yapar ki? Tamam eşim tam anlamıyla ilgisiz değil bana. Mesela geçen sevgililer gününde çiçek almış ama herhangi bir not Vs. Yazmamış. Mesela eskiden bana sarılarak uyurdu ama uzun zamandır sarılarak uyumuyor. Aksine en ufak bir tartismada yatağı ayırıyor... Önceden arkamdan sarılıp seni çok seviyorum derdi. Uzun zamandır bunu yapmıyor... Vs. Vs...
Bunlari okuyunca size hak verdim konu sahibi,kesinlikle üstüne gidin bu durumun.Hic normal bir durum degil bu yazdiklarinizi okuyunca.Bir ilgisi begenisi cok acik ve ben sizin yerinizde olsam biraraya gelirdim en kisa zamanda eltinle ve esimin tavırlarını caktirmadan izlerdim.Bu arada eltin guzel bir bayan mi yani alimli mi dikkat cekici mi?merakimdan soruyorum bu soruyu tabiki bu durum birseyi kanıtlamaz.Kaynimla aram iyidir. Beni ablası gibi görür ve sever ama bana herhangi bir jest yapmamıştır. Beni arayıp doğum günümü falan kutlamamistir çünkü bilmez bile doğum günümü...
Bak ne güzel demişsin eşini de yemeğe götürecek diye. Sadece sana çiçek alıp eşine birşey yapmasa bu normal bir durum mu olurdu? Anneler gününde beni düşünüp bana birşey almadı. Eltime ve annesine çiçek alırken bana çiçek almadı. Çiçekleri aldık, arabaya biniyoruz o zaman soruyor sen de çiçek ister misin diye. Bu normal mi? Sanırım ekleri okumamışsin temizlikte yardımcı olmak zorunda olmadığına ben de katılıyorum ve ona hak verdiğimi söylemiştim. Ona rağmen konu uzatiliyor 36 haftalık hamile olan karısına sen ne yaptın diyor. Çok normal değil mi bu?
Eltim 4 yıllık evli. Esim eltimden 6 yaş büyük. Abla kardes durumu yok yani. Eltim kaynimla görücü usulü evlendi. Daha önceden tanisiklikları da yok yani...
Yaa ben yeterince düşünüp yapıyorum zaten hatta fazlasını. Ona ne yaa eltimin doğum gününden!! Bu kadar düşünceli olan bir adam kendi kardeşinin doğum günü için de planlar yapmaz mı? Ama yapmıyor...
Eltim kaynima bizim yanımızda isve cilve yapmıyor. Ben özel günlerde eşime isveli cilveli suprizler yaparım. Ondan kaynaklandığını düşünmüyorum...
Evet. Duştan almadan önce kendi işini kendisi hallediyormus. Evlenmeden önce alışmış, birakamiyormus....
Bak ne güzel demişsin anneme hediye alıyorduk diye. Annene hediye almadan sadece teyzene çiçek alsaydı baban o zaman normal bir davranış olurmuydu? Benim yaşadığım bu şeyler bu tarz şeyler...
Beni çok iyi anlıyorsun...
Siz neyse de eşiniz hakkında nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Bilemiyoruz ki yalnızlarken neler yapıyor neler düşünüyor kime bakıyorlar? Eşler ve çocuklar ile ilgili büyük konuşmayın demişler bence haklılar
Bakmak var, bakmak var degil mi? Her bakış art niyetli olmayacagi gibi bazi bakislar da normal olarak adlandirilamaz. Biz bunun ayrimini yapamayan bir milletiz. Ve butun anormallikleri de normallestirmeye bayiliriz.Yakışıklı bi erkek görünce de eşinizle inceleye inceleye beğene beğene bakıyor musunuz? Yoksa olay mı çıkar en basitinden? Siz yine de her çifti kendiniz gibi sanmayın. Dünyada karısından başkasını kadın olarak görmeyen az sayıda erkekler de var.
Normal olanlar anormal muamelesi görür olmuş yahu. Konu dağılmasın neyse.
Yok ne ben başka bir erkeğe bakarım ne de eşim başka bir kadına bakar.Ama niye yalan söyleyeyim dikkat çekici giyinmiş birine bayan da olsa ben de bakarım.Art niyetimle mi tabiki değil.Hani alışılmadık olduğu için.Yani kadın erkek farketmez insan olarak bakarız. Ne bileyim ilginç bir sakal veya saç kesimi olmuş bir erkeğe bakarım ama ''bu nasıl kesim'' diyerek. Ah ne yakışıklı diyerek değil. Her çifti kendiniz gibi sanmayın demişsiniz ama biz öyle mezhebi geniş çiftlerden değiliz.Yani ben bugüne kadar eşimin bir bayana alıcı gözle baktığını görmedim belki de benim yanımda kendini sıkıyor, bilemiyorum ki belki de ben yokken milletin içine düşüyordur.Ama ben hiç rastlamadım.Eşimden de 14 yıllık evliyim bir kez olsun ''sen şu erkeğe mi baktın '' gibisinden bir uyarı almadım.Yakışıklı bi erkek görünce de eşinizle inceleye inceleye beğene beğene bakıyor musunuz? Yoksa olay mı çıkar en basitinden? Siz yine de her çifti kendiniz gibi sanmayın. Dünyada karısından başkasını kadın olarak görmeyen az sayıda erkekler de var.
Normal olanlar anormal muamelesi görür olmuş yahu. Konu dağılmasın neyse.
Yok ne ben başka bir erkeğe bakarım ne de eşim başka bir kadına bakar.Ama niye yalan söyleyeyim dikkat çekici giyinmiş birine bayan da olsa ben de bakarım.Art niyetimle mi tabiki değil.Hani alışılmadık olduğu için.Yani kadın erkek farketmez insan olarak bakarız. Ne bileyim ilginç bir sakal veya saç kesimi olmuş bir erkeğe bakarım ama ''bu nasıl kesim'' diyerek. Ah ne yakışıklı diyerek değil. Her çifti kendiniz gibi sanmayın demişsiniz ama biz öyle mezhebi geniş çiftlerden değiliz.Yani ben bugüne kadar eşimin bir bayana alıcı gözle baktığını görmedim belki de benim yanımda kendini sıkıyor, bilemiyorum ki belki de ben yokken milletin içine düşüyordur.Ama ben hiç rastlamadım.Eşimden de 14 yıllık evliyim bir kez olsun ''sen şu erkeğe mi baktın '' gibisinden bir uyarı almadım.
Size katılıyorum normal olan sizin dediğiniz zaten .Biz de normal olarak değerlendirdiğiniz grupta yer alıyoruz sıkıntı yok. Ben sadece bizler eşlerimizin yanında olmadığımız zaman bakıp bakmadıkları konusunda emin olamayız demek istedim.
Tamam her erkek bakar ama her erkek aynı gözle bakmaz değil mi? Yani aynı fikirdeyiz.Ben konu sahibi devam ediyor yazmaya gibi düşündüm. Siz de kusura bakmayın. Alıntıyı siz yapmışsınız farketmedim. Yani ben zaten büyük konuşmam. Eşim asla başkasına bakmaz beni asla aldatmayacak demem. Ancak birlikte olduğumuz süre zarfında asla birlikte onu bunu inceleyecek genişliğe gelmeyiz diye büyük konuşurum.
Birbirilerini inceleyen insanlar vardır. Genelinin kompleksli olduğunu düşünüyorum. Ben niye bakayım başka kadınlar bana baksın. "Aldatmayan erkek yoktur", "her erkek yalnızken başkalarına bakar" gibi laflardan sıkılmaya başladım sadece. Züğürt tesellisi bunlar, yanlış koca seçimi yapmış kadınların kendilerini avutma çabası.
Ben konu sahibi devam ediyor yazmaya gibi düşündüm. Siz de kusura bakmayın. Alıntıyı siz yapmışsınız farketmedim. Yani ben zaten büyük konuşmam. Eşim asla başkasına bakmaz beni asla aldatmayacak demem. Ancak birlikte olduğumuz süre zarfında asla birlikte onu bunu inceleyecek genişliğe gelmeyiz diye büyük konuşurum.
Birbirilerini inceleyen insanlar vardır. Genelinin kompleksli olduğunu düşünüyorum. Ben niye bakayım başka kadınlar bana baksın. "Aldatmayan erkek yoktur", "her erkek yalnızken başkalarına bakar" gibi laflardan sıkılmaya başladım sadece. Züğürt tesellisi bunlar, yanlış koca seçimi yapmış kadınların kendilerini avutma çabası.
bu yazdığını gördükten sora sizde paranoya olmadığına emin oldum öyle olsaydı eltini de farklı algılayabilir din demek oluyor ki eşinde gerçek anlamda rahatsız lik verecek hareketler bakışlar mevcutEltim bir kayna nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranır. Yanlış bir davranışını görmedim bu zamana kadar...
Hafta sonu yengemle birlikteydim bu konuda duyduklarıma inanamadım ben de! Yok bir komşusunun eşi kadınların kalçasına bakarmış , ne büyük dermiş , öbürü göğüslerine bakarmış yorum yaparmış. Eşlerinin yanında
Şu şekil kalakaldım
Bir de senin eşinin de vardır takıntılı olduğu yer kimi kalçaya bakar kimi bacağa seninki ne diye sordu
Bu kadar normalize ederse kadınlar adamlar ne yapsın!!! Sen de erkeklerinkine bakıyor musun , yorum yapabiliyor musun? Nasıl müdahale etmezsin nasıl izin verirsin senle bu kadar seviyesiz konuşmasına diyorum , ay kızdım da noldu yine bakıyor dedio da yorum yapıyormuş artık. Böyle iğrenç ilişkiler de var...
Sanki adam hediye alma,jest yapma vb ihtiyaçlarını elti üzerinden karşılıyor. Karısına yapması gerekirken.Konu sahibi benim anladığımı net olarak söyleyeyim sizin evlilikte sorunlar var. Bak şimdi ona aldı bana niye almadı diye olayları birleştiriyorsun ama birleşik bir konu değil. Sizin evlilikte sıkıntı her neyse adamın içinden sana yapmak gelmiyor. Eltiyle sorunu yok demekki ona eltiye yapılabilecek şeyleri yapıyor.
Sen bu ikisini kıyaslayınca ortaya saçma bir durum çıkıyor ama senin sorunun elti değil senin evliliğin. Eltiyi düşünmeyi bırakıp evliliğinizdeki probleme odaklanmaya çalış.
Sanki adam hediye alma,jest yapma vb ihtiyaçlarını elti üzerinden karşılıyor. Karısına yapması gerekirken.
Yalnız kızlar olayda şöyle de bir detay vermişti, kaynı süpriz fikrinin kardeşinden çıktığını duyunca yüzü düşmüş ve sabah beri eltim iyi biri, öyle bir yaklaşımı yok diyor. Bana sadece bir kuruntu ya da evlilikteki sorundan kaynaklı içinden gelmeme durumu gibi gelmedi.Bazı adamların böyle karısıyla bir iç hesaplaşması oluyor. Bilerek ve bilmeyerek arasında gidip gelerek yapıyor bunu. Yani kafasında karısını sürpriz yapılması önemsenmesi gereken kişi modundan çıkarıyor.xpreiaZ ın dediği gibi evliliklerindeki başka sorunlar eltiye 1 yapılıyorsa karısına 5 yapılmasını engelliyor. Olay eltiden doğmuyor gibi yani.
Mesela bazı ailelerde de abiye bir düşkünlük oluyor dolayısıyla da yengeye aşırı bi saygı. Bunla da ilgisi olabilir belki. Hani ailede bi kardeş vardır çabalar durur ailesi için, aile bunu adam yerine koymaz lafını takmaz, o hesap.
Yalnız kızlar olayda şöyle de bir detay vermişti, kaynı süpriz fikrinin kardeşinden çıktığını duyunca yüzü düşmüş ve sabah beri eltim iyi biri, öyle bir yaklaşımı yok diyor. Bana sadece bir kuruntu ya da evlilikteki sorundan kaynaklı içinden gelmeme durumu gibi gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?