Eşim Eltime mi Aşık?

Bence cok sinir bozucu bir durum cicek olayinda gercekten haklisiniz size almasi gereken cicegi gitmis ona almis onami kalmis dusunmek gitsin esi alsin dogum gunune gelince yine ayni sekilde esi varken kendisinin dusunmesi anormal bence

Eşinin aşık olduğunu felan düşünmedim çünkü var böyle tipler ailesine değil ele değer verenler bence eşin de onlardan ailesinden çok başkalarının rahatını düşünür

Kardeşi gibi görüyorsa neden onu aileden biri olarak görmüyorum dedi?
Ay neyse ikna etmek için uğraşamıycam. He kocan eltine aşık. Aşık olduğu kadın kardeşinin çocuğunu doğuruyosa sende çiçek götürürsün zaten :) böyle şüphen varsa nasıl evli kalıyosun kocan sapık gibi bi şey

Esinizin size olan sevgisinden suphe ediyormusunuz?
Size duskun ilgili davranmiyormu?
Ona guveniyormusunuz?

Bence eşinizle kendi evliliğiniz ile ilgili problemler var bu yüzden size karşı soğuk, umursamaz, düşüncesiz vs. Özel günlerde size davranışları zoraki, adet yerini bulsun diye gibi geldi bana.
Ama eltinize karşı bu hassasiyeti rahatsız edici. Siz bunu belli ettikçe daha da sinirlenmeniz için rahat davranıyor olabilir.

Bencede birşey yoktur benim eşimde baldızına toz kondurmaz ailende en aklı başındaki der sen çirkefsin kardeşin uyumlu sakin der saçını falan beğendiğini söyler bana gelince hep eleştiri şimdi ben kardeşime aşıkmı diyeyim yok artık...

Siz de sanırım tüm bu sorunlarınız biriktikçe başkasına ilgisi olduğunu düşünmüşsünüz ve bu kişinin de eltiniz olabileceğini söylüyorsunuz. Bu bir ihtimal tabiki ama ben sizin yerinizde olsam bu ihtimal üzerinden yürümezdim haklıyken haksız konuma düşersiniz çünkü ağır bir ima bu. Bunun yerine eşinize karşı daha net bir tutum takının, elle tutulur sorunlarınızı konuşun. Siz onu Cinselliğin,ilginin olmadığı bir evliliğe mahkum etseydiniz kendisi bunu normal mi görecekti acaba.Eşiniz hiçbir çaba göstermiyor ve herşeyi normalleştirmeye çalışıyor buna izin vermeyin. Bu evliliğin bu şekilde yürümeyeceğini belirtin.

valla konu sahibin kocasida deilde seninki olabilir dermisim :))))

Bu adamlar hep böyle. Eşim kuzeninin yaptığı bir kurabiyeyi ağzına attıktan sonra dedi ki, hayatımda yediğim enn güzel kurabiye... O kurabiyeyi ağzından çıkarıp.. neyse tövbe tövbe..
Yani diyeceğim o ki, bu adam milleti başkasına hoş cici düşünceli görüneceğim diye kırk takla atıyor. Bence sen sus artık bu konuda eşine konuşma biiir. İnceden kendini bakıma çek ikii. Azıcık hoş giyin, biraz da neşeli cilveli ol üüç.
Konuştukça eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün. Umursamıyor gibi davran. Zaten uyarı mahiyetinde konuşmuşsun. Bir şey olacağı yok, evrene mesaj yollama artık

Benim eşim de arkadaşının eşine şöyle demişti: ' Ben en iyi yemek yapan sheremun zannerdim meğer daha iyileri de varmış! Oysa evde peynir boza bile yaparım. Çalıştığım halde turşularımı bile kendim yaparım.Hatta yemek sitesinde blok yazıları yazarım ama böyle demişti işte. Sorduğumda da '' ne var yani, kadının hoşuna gitsin diye söyledim'' dedi.Sen elin karısını onore ederken kendi karını rencide ediyorsun .

Aynı model benimki de kardeş. Aynı marangozhane ve aynı seri üretimli

Ben ozel hisler yok. Sevdiginden yapiyordur benimsemistir. Sizin kuruntunuz gibi geliyor. Kizkardesi veya sizin kizkardesiniz icinde yapsa ayni seyimi dusunecektiniz yine.

Başlık şok etkisi yarattı.. Gözlerim bir açıldı yani Bir aşk-ı memnumuz eksikti dedim. Neyse ki konuyu okuyunca içime su serpildi. Öyle bir şey yok.. Eşiniz kardeşinin eşine değer veriyor bu normal. Kardeşinize düşkünlüğüyle eş orantılı olarak eşine saygı duyuyor incelik yapıyor.

Anormal olan sizi ailesinin ve eltinizin yanında küçültücü konuşması. Halbuki hamile olduğunuz için daha fazla üstünüze düşmeli gönlünüzü hoş etmeli. "Karım zaten beni biliyor" düşüncesiyle hareket ediyor ve dışarıdan aileye katılan eltiye daha ince görünüyor. Yan-lış!
Bu sefer bize itici görünüyorlar onu ne yapacağız. Eşlerine çoğu zaman incelik yapmazken akrabaya arkadaşa dosta centilmen erkek, kibarcık erkek modeli çiziyorlar.

Benimde yeni bir eltim var. Bize geleceklerdi. Eşim saatte bir "M.. gelecek, m.. gelecek." E gelsin tamam da ne var yani. Ne bu kadı kızı mı? Nerenin prensesi teşrif ediyor. Ne bu telaş sen karını düşünsene karın bebek bakmaktan haşat olmuş.

kayininiz buyukmu siz evlenmeden oncede taniyormuydu esin onu ?
sundan soruyorum benim esimde eltime toz kondurmaz(di )
zamaninda bekarken evleerinde kalmis, bi nevi vijdan borcu gibi bisey, emegi var ustumde kafasindaydi
bende sikayet etmeyi birakmaya karar verdim eltimi herhangi biseyde,sadece olayi anlatiyorum ne odluysa oda zamanla benim gibi dusunmeye basladi ama hala yengesinin yeri ayridir tabi, digum gunu fln bilmez kitabinda yazmiyor oyle seyler adamin :))
asik olmak degil bu ,deger vermek, minnet borcu vs gibi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…