Iyi valla yarim gunde halloldu yani.Bi cinnete bakiyormus her sey.Gerci bana pek inandirici gelmedi cnim insallah oyledirkv hemen aman dedi zaten kimse karsmyr istedigi kadar yatsın uyusun. Siz iki cahil tek basiniza yapamazsiniz ayri ev oncelikle abinin. Yengen kac yldir yanimizda hakketti. Zaten kafam artk onun cocuklarini goturmyr. Ben hastaym die basladi. Esimde anne ben diyecgimi dedim dedi. Eltimde sarat surat. Agzini acacakti ki kaynım sus kac yillik karimsin sana hic el kaldrmadm ilki yaptrma bana. Ben sana b7 kz geldgnde soyledm buyugum die her isi ona yukleme hakkina girme abla gbi davran die dedi. Eltimde agldi gtti .Abide siz bilirsiniz dedi uzatmadi fazla. Sonra kardesyle ne knsr bilmyrm
olabilir ama gerçekten çok kötü şartlarda yaşıyorlar ve bu durumu ortadan kaldırmak için bi çabalarını da görmedim, nasıl sindirilmişlerse artıko gelinler de buralarda gezinirler mi acaba, kocam kandirdi kücücük evde kabile gibi yasiyoruz diye
olabilir ama gerçekten çok kötü şartlarda yaşıyorlar ve bu durumu ortadan kaldırmak için bi çabalarını da görmedim, nasıl sindirilmişlerse artık
suan konusulanlar sadece bunlar. Inanmadgn bolum ne onu bilmyrm . Kimsede durduk yere gelip boyle bir konu acmaz. Hemde tum elestirelere ragmen. Tum elestiriler ayri ayri beni kendime getirdi. Cunku inan olayin icinde olunca hic bir sey yapamıosun. Birilerinin seni sarsmasi gerekiyorIyi valla yarim gunde halloldu yani.Bi cinnete bakiyormus her sey.Gerci bana pek inandirici gelmedi cnim insallah oyledir
O kadar acımasız olmayınSana zerre acimadim uzulmedim. Çünkü kendin edip kendin buluyorsun. Allah ağzıni neden yaratmış hakkını aramayacaksan.
Benim burda tek üzüldüğüm annen.
Yazık evladı çile cekiyor bile isteye. Ve elin anası için kızı kendisine gitmiyor. Ne diyeyim.
Allah o kadına güç versin. Annenin yerine kendini koydum da.. Benim evladım cirkef bir kadın yüzünden bana gelmeyecek öyle mi....! Neyse neyse. Bir şey demeyeceğim daha fazla.
zor bir hayatın icinden cıkıp daha zor bir hayatın içinde buldum malesef kendimi.O kadar acımasız olmayın
Daha 20 yaşında hayat tecrübesi az biri
Kimbilir hayatında ne gibi zorluklarla karşılaşmış ne süreçlerden geçmiştir
Bu muameleyi kişiliği oturmuş güçlü hayat tecrübesi ve eğitimi olan birine yapazmasın güçlü bireyler güçlü kadınlar olmak kolaymı helede toplumumuzda
Bizden yardım tavsiye istiyor buna hakkı var sanırım
hem kira derdi olmasın hemde sadece birinin kocası çalışıyır, diğerleri bazen çalışıyor bezen çalışmıyor ama olan çocuklara oluyorkira derdi olmasin da tek göz odada kalirim mi demisler yoksa durumlari mi yok
Savaşmalısın kendin ve bebeğin içinzor bir hayatın icinden cıkıp daha zor bir hayatın içinde buldum malesef kendimi.
hepinizin soylediklerini aklimin bir ucuna yazyrm. Allah razi olsun. Insan olaylarn dışından bakınca daha cok anliyor. O yuzden soylediklernz benim icin onemliSavaşmalısın kendin ve bebeğin için
Zorluk karşısında ya başını dik tutarsın yada sinersin ikisininde zorlukları ve mükafatları olacaktır
Amenna. Dediklerimizi yapacaksa...O kadar acımasız olmayın
Daha 20 yaşında hayat tecrübesi az biri
Kimbilir hayatında ne gibi zorluklarla karşılaşmış ne süreçlerden geçmiştir
Bu muameleyi kişiliği oturmuş güçlü hayat tecrübesi ve eğitimi olan birine yapazmasın güçlü bireyler güçlü kadınlar olmak kolaymı helede toplumumuzda
Bizden yardım tavsiye istiyor buna hakkı var sanırım
Ben kv birlikte yaşıyorum. Sadece kv degil 4 cocuklu fesat birde eltikapıldm eşimin hos goruntusune
İnşallah daha ezilmezsin yaşın da küçük.Benim eltim ben çalışırken arardı yemegin yoksa gel vereyim derdi.Oturmaya gelecek olurlar sen bisey yapma ben getircem der.Hamileyim 6 aylık.Herseyime koşar Allah razı olsun.Ama senin eltiyi Allah bildiği gibi yapsın.kv hemen aman dedi zaten kimse karsmyr istedigi kadar yatsın uyusun. Siz iki cahil tek basiniza yapamazsiniz ayri ev oncelikle abinin. Yengen kac yldir yanimizda hakketti. Zaten kafam artk onun cocuklarini goturmyr. Ben hastaym die basladi. Esimde anne ben diyecgimi dedim dedi. Eltimde sarat surat. Agzini acacakti ki kaynım sus kac yillik karimsin sana hic el kaldrmadm ilki yaptrma bana. Ben sana b7 kz geldgnde soyledm buyugum die her isi ona yukleme hakkina girme abla gbi davran die dedi. Eltimde agldi gtti .Abide siz bilirsiniz dedi uzatmadi fazla. Sonra kardesyle ne knsr bilmyrm
hem kira derdi olmasın hemde sadece birinin kocası çalışıyır, diğerleri bazen çalışıyor bezen çalışmıyor ama olan çocuklara oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?