- 20 Mart 2008
- 141.508
- 212.959
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Sırf merakten baktım hep gebelikle alakalı mesajları,madem koca doktoe niye buraya soruyıon demiYa gebelikle alakalı en basit soruları bile eşi doktorken siteye sormuş durmuş.
Ne bileyim sonuçta eşi doktorsa buradaki kadınlardan ziyade o daha saglıklı bilgi veremez mi ?
Ya da eşinin muhakkak kadın doguma bakan arkadaşları vardır.
İlginç neyse.
Yakın olduğumuzu bilsem çık bana gel derdim o adamda biraz yokluğundan korksunDün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Ona karşı da böyle sakin sakin davranıyorsanız ciddiye almaması normal değil mi? Hiçbir şey yapmayacağınızı çok iyi biliyor o da. Sadece dertleşmek için mi açtınız konuyu? Bakın öyleyse iki özürle devam edecekseniz bari bundan sonra ne derse tamam deyin de canınızdan olmayın. Sinirim bozuldu halinizeİnanılmaz rahat. Az önce de aradı mesgule.attim. nasılsın diye aradım demis. Bir de kargo.gelebilir gün içinde yazmış inanmıyorum geldiğim duruma
Acil darp raporu al ve ailene haber ver yoksa çok daha beter olursun...Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
O zmn buraya yazıp niye bizi sinir ediyor gerçekten darbe kafaya yapılmış. Eğer doğruysa en çok bebeğe üzüldümKendi bilir.
Dayagı yiyip, agzı yüzü yamulan o.
Allah aşkına şu eski nenelerin zırvalıklarını dinlemeyin o zamanlar öyleydi şimdi bin tane çözüm yolu var , sakın dinlemeyin yoksa şiddet katlanarak artar en büyük örneği benim halam, halam yıllarca sustu en sin inme geçirdi ve şimdi de eli ayağı tutmuyor 4 çocukla perişan durumda, kocası da keyfinde anca ...Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Böyle şeylere takılma canım.zaten böyle hayatı olanlar daha çok bebek derdine düşüyor.çok yakın arkadaşım var tanıdığım eşi sürekli aldatıyor kız sürekli yakalıyor sürekli yalan dolan kız evde sinir krizleri geçiriyor evden çıkıp yarı yola kadar gidip geri dönüyor bi hafta sürmüyor kız tekrar bebek peşine düşüyor yapmadığı kalmıyor olsun diePeki neden hamile kalmaya ugrasıyorsunuz ?
Daha dogrusu neden önlemsiz ilişki yaşıyorsunuz
Korkma bak hemen git darp raporu al ve ailenin yanına git, asla sinme ve susma yanlız değilsin...Ya darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum
Ya gebelikle alakalı en basit soruları bile eşi doktorken siteye sormuş durmuş.
Ne bileyim sonuçta eşi doktorsa buradaki kadınlardan ziyade o daha saglıklı bilgi veremez mi ?
İlginç neyse.
Bende öğretmenim, öğretmenler örnek olmalı ve güçlü olmalı yapmayın bunu kendinize...Ya bir yandan da üniversite okuyorum ben . Öğretmen olacağım güya hayalim
Kocası doğum olaylarını gayet iyi biliyor, hatta ilk konusu bununla alakalı.Ya gebelikle alakalı en basit soruları bile eşi doktorken siteye sormuş durmuş.
İlginç neyse.
Konu sahibinin bakış açısı çok dar. Kadın erkeğin beraber oturmasını bile doğru bulmayan biri. Kocası da doktor olduğuna göre göze vurulmayacağını çok iyi biliyordur. Değişik, merakla izlemekteyiz.Bende konuya inanmmadim. Gözüme vurdu, kan vardi diyor. Şidette çoğu zaman yüze vurulmaz, iz görünmesin diye. Anne dururken, anneanne niye araniyor? Yazma şeklindende herhangi bir duygu alamadim. Ne bilim, sanki bir terslik var gibi.
hala da ısrarla 2. çocuk yapmaya çalışıyorsunuzYa bir yandan da üniversite okuyorum ben . Öğretmen olacağım güya hayalim
Eşi doktormuşHastanede doktor olur genelde, haklisiniz, abuk subuk bisrey yazmayayim diye tutuyorum kendimi
Neden korunmasız ilişki diyen soran üyeye böyle cevap vermişsiniz.Durumlar böyle değildi
Ya ben size üzülmüştüm, inanmıştım da. Çünkü benim kuzenim de doktor eşinden şiddet görüp boşanmıştı. Aklıma o geldi. O da yıllarca utandığı için saklamış, boşanamamıştı. Ama sizin gibi çocuk da yapmamıştı bile isteye.Önceden olmusti
Gördü Allah kahretsin ki . Ben onu affetmeyecem
Haremlik selamlik kafalar öğretmen olmasin gercekten, yakışmıyor Türkiye 'yeKocası doğum olaylarını gayet iyi biliyor, hatta ilk konusu bununla alakalı.
Kocası kocasının kuzeni eşi falan oturuyorlarmış, normalde kadın ayrı erkek ayrı otururlarmış ama kuzeni hep onları yanına çağırıyor beraber oturuyorlar diye garipsemiş hatta. Kocasının kuzeni hemşireymiş doğum olaylarını açık açık konuştukları için rahatsız olmuş falan. O konuda öğretmenim yazmış, şimdi öğretmenlik okuyorum yazmış. Fake mi bilmiyorum ama normal olmadığı kesin. Öğretmen olup bu kadar bakış açısı dar olacaksa öğretmen olmasın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?