• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Ya gebelikle alakalı en basit soruları bile eşi doktorken siteye sormuş durmuş.
Ne bileyim sonuçta eşi doktorsa buradaki kadınlardan ziyade o daha saglıklı bilgi veremez mi ?
Ya da eşinin muhakkak kadın doguma bakan arkadaşları vardır.
İlginç neyse.
Sırf merakten baktım hep gebelikle alakalı mesajları,madem koca doktoe niye buraya soruyıon demi

Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Yakın olduğumuzu bilsem çık bana gel derdim o adamda biraz yokluğundan korksun 😔 çaresizlik kadar kötü birsey yok

İnanılmaz rahat. Az önce de aradı mesgule.attim. nasılsın diye aradım demis. Bir de kargo.gelebilir gün içinde yazmış inanmıyorum geldiğim duruma
Ona karşı da böyle sakin sakin davranıyorsanız ciddiye almaması normal değil mi? Hiçbir şey yapmayacağınızı çok iyi biliyor o da. Sadece dertleşmek için mi açtınız konuyu? Bakın öyleyse iki özürle devam edecekseniz bari bundan sonra ne derse tamam deyin de canınızdan olmayın. Sinirim bozuldu halinize

Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Acil darp raporu al ve ailene haber ver yoksa çok daha beter olursun...

Ya konu sahibi madem harekete geçmeyeceksiniz, neden buraya yazıp bizim de sinirlerimizi alt üst ediyorsunuz?

Aileniz arkanızda değilmiş, tamam zor bir durum ama imkansız da değil. Siz bir annesiniz ya! Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmeye hakkınız yok! Ona layık gördüğünüz hayat bu mu? Psikopat bir baba ve ezik bir anneyle bir yaşam mı? Aileniz yoksa kendiniz varsınız, siz bir bireysiniz, annesiniz!

Böyle yaşamaya devam etmek sizin tercihiniz, ama çocuğunuza bunu yaşatmaya hakkınız yok. Şu anda dünya üzerinde söz hakkı olmayan savunmasız bir bireyi kendi tercihlerinizin acı sonuçlarına ortak etmeye çalışıyorsunuz. Yazık o çocuğa.

Ayrıca eğer harekete geçmeyip bu hayatı yaşamaya devam etmek gibi bir planınız varsa lütfen öğretmen olmayın. Ben de bir öğretmenim, her hareketimle çocuklara örnek olmak için uğraşıyorum. Siz bu pasiflikle hangi kız çocuğuna örnek olabileceksiniz?

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Allah aşkına şu eski nenelerin zırvalıklarını dinlemeyin o zamanlar öyleydi şimdi bin tane çözüm yolu var , sakın dinlemeyin yoksa şiddet katlanarak artar en büyük örneği benim halam, halam yıllarca sustu en sin inme geçirdi ve şimdi de eli ayağı tutmuyor 4 çocukla perişan durumda, kocası da keyfinde anca ...

Peki neden hamile kalmaya ugrasıyorsunuz ?
Daha dogrusu neden önlemsiz ilişki yaşıyorsunuz
Böyle şeylere takılma canım.zaten böyle hayatı olanlar daha çok bebek derdine düşüyor.çok yakın arkadaşım var tanıdığım eşi sürekli aldatıyor kız sürekli yakalıyor sürekli yalan dolan kız evde sinir krizleri geçiriyor evden çıkıp yarı yola kadar gidip geri dönüyor bi hafta sürmüyor kız tekrar bebek peşine düşüyor yapmadığı kalmıyor olsun die

Ne bileyim sonuçta eşi doktorsa buradaki kadınlardan ziyade o daha saglıklı bilgi veremez mi ?
İlginç neyse.

Bende konuya inanmmadim. Gözüme vurdu, kan vardi diyor. Şidette çoğu zaman yüze vurulmaz, iz görünmesin diye. Anne dururken, anneanne niye araniyor? Yazma şeklindende herhangi bir duygu alamadim. Ne bilim, sanki bir terslik var gibi.

Konu fake değilse lütfen aklınızı başınıza toplayın, kusura bakmayın ama bu sert mesajı belki biraz kendinize gelirsiniz diye yazıyorum. Kendini düşünmüyorsun bebeğini düşün, eşyalarını topla ve polise git, hastaneye de polis eşliğinde gidip darp raporunu al, ayrıca küçük bir yerse küçük olsun utanması gereken sen değilsin o, doktorlugu yere batsın onun

Anneanneniz morluklarınıza patates sarmanızı, et çiğneyip basmanızı söylemedi mi?
Siz bir de hak aramayı, zorbalığa karşı durmayı falan öğreteceksiniz.
Sınıf arkadaşını tartaklayan çocuklara kızıyor ve bunun yanlış olduğunu anlatıyor musunuz?
Ne sizin öğretmen olduğunuz ne de eşinizin doktor olduğu doğru.

İlginç neyse.
Kocası doğum olaylarını gayet iyi biliyor, hatta ilk konusu bununla alakalı.
Kocası kocasının kuzeni eşi falan oturuyorlarmış, normalde kadın ayrı erkek ayrı otururlarmış ama kuzeni hep onları yanına çağırıyor beraber oturuyorlar diye garipsemiş hatta. Kocasının kuzeni hemşireymiş doğum olaylarını açık açık konuştukları için rahatsız olmuş falan. O konuda öğretmenim yazmış, şimdi öğretmenlik okuyorum yazmış. Fake mi bilmiyorum ama normal olmadığı kesin. Öğretmen olup bu kadar bakış açısı dar olacaksa öğretmen olmasın zaten.

Bende konuya inanmmadim. Gözüme vurdu, kan vardi diyor. Şidette çoğu zaman yüze vurulmaz, iz görünmesin diye. Anne dururken, anneanne niye araniyor? Yazma şeklindende herhangi bir duygu alamadim. Ne bilim, sanki bir terslik var gibi.
Konu sahibinin bakış açısı çok dar. Kadın erkeğin beraber oturmasını bile doğru bulmayan biri. Kocası da doktor olduğuna göre göze vurulmayacağını çok iyi biliyordur. Değişik, merakla izlemekteyiz.

Durumlar böyle değildi
Neden korunmasız ilişki diyen soran üyeye böyle cevap vermişsiniz.

Sonra da böyle yazmışsınız. :işsiz:
Önceden olmusti

Gördü Allah kahretsin ki . Ben onu affetmeyecem
Ya ben size üzülmüştüm, inanmıştım da. Çünkü benim kuzenim de doktor eşinden şiddet görüp boşanmıştı. Aklıma o geldi. O da yıllarca utandığı için saklamış, boşanamamıştı. Ama sizin gibi çocuk da yapmamıştı bile isteye. 😑

Kocası doğum olaylarını gayet iyi biliyor, hatta ilk konusu bununla alakalı.
Kocası kocasının kuzeni eşi falan oturuyorlarmış, normalde kadın ayrı erkek ayrı otururlarmış ama kuzeni hep onları yanına çağırıyor beraber oturuyorlar diye garipsemiş hatta. Kocasının kuzeni hemşireymiş doğum olaylarını açık açık konuştukları için rahatsız olmuş falan. O konuda öğretmenim yazmış, şimdi öğretmenlik okuyorum yazmış. Fake mi bilmiyorum ama normal olmadığı kesin. Öğretmen olup bu kadar bakış açısı dar olacaksa öğretmen olmasın zaten.
Haremlik selamlik kafalar öğretmen olmasin gercekten, yakışmıyor Türkiye 'ye

Back