- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Ben zaten ilk kez olduğunu düşünmemiştimDaha önce de dövmüş sizi gitmemişsiniz.
Yine gitmeyeceksiniz anlaşılan.
Korunmasız ilişki yaşayıp hamile miyim korkunuz da var.
Size de akıl diliyorum.
Denesun canımBabanın olur böyle şeyler öpüşün barışın diyeceğine yemin edebilirim ama ispat edemem
Özelden alinan rapor gecerli degil. Devletten alacaksiniz.Bir hastane var küçük yerdeyiz ama özel var. Orada oluyor mu bakayım
Yok kesinlikle inanmıyorum..bunu bilmeyen mi kaldı devlet hastanesinden alınacak .Özelden alinan rapor gecerli degil. Devletten alacaksiniz.
Özelden alınan geçerli değil sanırim.Bir hastane var küçük yerdeyiz ama özel var. Orada oluyor mu bakayım
Yine sinirlerimiz zıpladı fake ihtimali olan bir konu uğruna.Yok kesinlikle inanmıyorum..bunu bilmeyen mi kaldı devlet hastanesinden alınacak .
Eşiniz olacak mahluk doktor yani doğru anladım değil miYa darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum
Once ki konusunda mi yaziyo daha once de dayak yedigi?Daha önce de dövmüş sizi gitmemişsiniz.
Yine gitmeyeceksiniz anlaşılan.
Korunmasız ilişki yaşayıp hamile miyim korkunuz da var.
Size de akıl diliyorum.
Dışarıdan yüzünüzün haline bakan inanır merak etmeyin. Rapor alınca ne olduğu ortaya çıkacak. Kimin ne diyeceğinden size ne?Geçen komşum bana dedi ki benim kızım çok saf ablası. Mesela sen diyelim dedin ki
...... Hoca beni dövdü ona bile inanır. Yani demez ki ..... Hoca çok.kibar iyi bir insan filan. Diasridan çok iyi
Yok az önce bir mesajında yazmış.Once ki konusunda mi yaziyo daha once de dayak yedigi?
Ya dün evden gitti akşam. Dönünce oturdu meyve doğradı yedi. Bana da sen de yer misin dedi. Bir de bana iki tane merhem getirdi bu ikisini karıştır sür dedi
Gitmez o zaman,dogru diyosunYok az önce bir mesajında yazmış.
Kendi bilir.Gitmez o zaman,dogru diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?