• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Daha önce de dövmüş sizi gitmemişsiniz.
Yine gitmeyeceksiniz anlaşılan.
Korunmasız ilişki yaşayıp hamile miyim korkunuz da var.
Size de akıl diliyorum.
Ben zaten ilk kez olduğunu düşünmemiştim
İnsan psikopat değilse kim hastaneye gidecek mevzusundan kafa göz dalmaz birbirine
Ki anlarsın psikopatsa 2. Çocuğu düşünecek evreye gelmeden önce bunu
Var bi tuhaflık da bekleyelim bakalım
Kafama yatmayan çok şey var 🙄

Babanın olur böyle şeyler öpüşün barışın diyeceğine yemin edebilirim ama ispat edemem
Denesun canım
Bu durumda insan öylece durup beklerse
Sen beni hak ettiğimi düşünüyorsan dövebilirsin izlenimi verirsin
Ha gerçek düşüncesi buysa bilemem
Biz böyle konuşuyoruzda
Kocamdır hem sever hem döver
Diye evrilmez umarım konu

Burda onca arkadasin verdigi yol göstermeleri yapmayacaksaniz insanlarin sinirlerini alt üst etmenin alemi yok niye konu acip hem uzup hem sinirlendiriyorsunuz.
ananeniz gibi yiyin dayagi oturun asagi.
Yok doktormus yok ogretmenmis iki cöpsünüz gözümde insanliga zarari dokunan.
Yok kades‘ i indirsinmis. Polisi arayamam diyen kadin kades‘ i indirince ne degisecek. Sihirli degnekle esi melek mi olacak. Simdi darp raporu almayan o zaman kades‘ in butonuna mi tiklayacak.

Ben onarıcı krem öneriyorum. Kocan doktor alsın getirsin. Dayak yemeden önce düzenli su iç , nemlendirici vs ihmal etme ki yüzün parlasın morluklar çok sırıtmasın. Onarıcı kremi de dayak yedikten sonra sürersin. Bide bence çocuğun uyku saatlerini düzenle. Kocan gelince uyuyor olsun ki dayak saati gelince görmesin. Büyüyünce de kulak tıkacı tavsiye ederim. Duymamış olur 🥰
Zaten darp raporu alıp boşamayacak iki ay sonra bebek yapacaksınız. En azından bu dediklerimi yapın kişisel bakım, yüz önemli.

Ay konu sahibide ogretmenmiymis😐 kocasida dr😐 inanmak istemiyorum bunlara. Annen baban seni her gun dayak ye diye mi okuttular? Anneanne ayri bi tuhaf. Deden onu tekmeyle dovdugunden normali bu demek. Sende kocanin seni tekmeyle dovmesini mi bekleyeceksin?

Ilk degilse zaten son olmayacak bu.. git hakkini ara raporunu al…

Geçen komşum bana dedi ki benim kızım çok saf ablası. Mesela sen diyelim dedin ki
...... Hoca beni dövdü ona bile inanır. Yani demez ki ..... Hoca çok.kibar iyi bir insan filan. Diasridan çok iyi
Dışarıdan yüzünüzün haline bakan inanır merak etmeyin. Rapor alınca ne olduğu ortaya çıkacak. Kimin ne diyeceğinden size ne?

Ya dün evden gitti akşam. Dönünce oturdu meyve doğradı yedi. Bana da sen de yer misin dedi. Bir de bana iki tane merhem getirdi bu ikisini karıştır sür dedi
:KK57::KK57:
Adam hiç normal değil yalnız. Önce dövüp sonra iyileştirmeye kalkmalar falan... Bir tanıdığım da aynı durumdaydı. Adam tüm gece dövermiş, sonra sabah krem sürüp pansuman yaparmış. En son kadının karnındaki altı aylık bebek öldü. Sormadan söyleyeyim evet dayaktan dolayı. En son öyle boşandılar. Yalnız adamın lakabı deliydi.
Çok üzgünüm ki sizi de çok farklı bir gelecek beklemiyor. Hamilelik şüpheniz varmış. Hayır kendiniz de demişsiniz daha önce de olmuştu diye. 1.5 yaşında bebeğiniz varken ne diye ikinciyi yapmaya kalktınız? Kendiniz yetmiyor, anne karnında bebek de mi şiddet görsün? Ve hala onu yapamam, bu olmaz deyip oturuyorsunuz. Şu an bayağı bayağı evde oturup kocanızın kargosunu bekliyorsunuz. Vallahi pes!

Derdini yazmak istedi sadece yükü omuzlarımıza bıraktı gitti. Zaten sabah rahatsızdım konuyu görünce başıma ağrılar girdi. Anneannenin sözlerine de ayrıca hayran kaldım. Kendi dayak yemiş oturmuş istiyor ki torunu da yesin otursun. Eşinin doktor olduğunu ben de düşünmedim ama doktor ya da hademe ne fark eder sonuçta karısını döven şerefsizin teki... Gerçi bilmiyorum olaya aile dahil oldu diyelim. Ailesine uyup bağını koparacak mi yoksa günün sonunda beni siz ayırdınız kocam da kocam diye onu mu savunacak?? Çok vaka var böyle aile, konu komşu araya giriyor adam kadını ikna ediyor sonra yardım edenler tü kaka oluyor.
Biz de günün sonunda kadının düşmanı kadın olmayalım??
Ama yine de iyi niyetimi bozmuyorum ve diyorum ki aileniz sizi seviyorsa arkanızda durur. Ayrilacaksaniz elinizde darp raporu olmalı. Öteki türlü kurtulamazsiniz. Polise gitmeden rapor alınıyor mu bilmiyorum avukat arkadaşlar görüyorsa daha iyi yardımcı olurlar.

Back