• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Yoo niye sikayetci olmasin, gayet olsun bence, elinde kaniti olduktan sonra her türlü bosanir da, nafaka da alir, tazminatta, o pisligin insafina kalmis bi durum yok yani
Adam yargilanip issiz kaldiginda nasil nafaka alacak gercekci olun

Gram inanmadım senin öğretmen, eşinin de doktor olduğuna.
Bence normal sıradan insanlarsınız.
Öğretmen olan kadının ayaklarının çok sağlam yere basması gerekir.
Senin mesajlarından bile acizlik akıyor.
Rapor al diyoruz ona bile itiraz ediyorsun.
O zaman ne diyelim, mutlu olun yiyin dayağınızı yaşayın.
Gelip burada konu da açmayın.

Sizin yerinize biz daha çok geriliyoruz.
Biraz daha saygılı ol

O zaten şüpheli. Bir öğretmenim demiş bir okuyorum daha demiş. Hele bebek yapmaya çalışması korkunç.

Zaten mümkünse böyle insanlar öğretmen olmasın.
Çocuğumun bu kadar özgüvensiz, korkak bir öğretmen tarafından eğitim almasını istemem.
Emanet edemezdim.

Ben onarıcı krem öneriyorum. Kocan doktor alsın getirsin. Dayak yemeden önce düzenli su iç , nemlendirici vs ihmal etme ki yüzün parlasın morluklar çok sırıtmasın. Onarıcı kremi de dayak yedikten sonra sürersin. Bide bence çocuğun uyku saatlerini düzenle. Kocan gelince uyuyor olsun ki dayak saati gelince görmesin. Büyüyünce de kulak tıkacı tavsiye ederim. Duymamış olur 🥰
Zaten darp raporu alıp boşamayacak iki ay sonra bebek yapacaksınız. En azından bu dediklerimi yapın kişisel bakım, yüz önemli.
Terbiyesizsin. Gerçekten öylesin

Ya gebelikle alakalı en basit soruları bile eşi doktorken siteye sormuş durmuş.
Ne bileyim sonuçta eşi doktorsa buradaki kadınlardan ziyade o daha saglıklı bilgi veremez mi ?
Ya da eşinin muhakkak kadın doguma bakan arkadaşları vardır.
İlginç ne

Zaten mümkünse böyle insanlar öğretmen olmasın.
Çocuğumun bu kadar özgüvensiz, korkak bir öğretmen tarafından eğitim almasını istemem.
Emanet edemezdim.
Sen eşinden şiddet gördün mü

Sadece merak ediyordum. Görmüş de olabilirsin. Belki benden daha cesaretlisindir darp raporu da almışsındir
Lütfen bebeğini düşün ve harekete geç, sana da bebeğine de yazık, POLİSE GİT, O EVDEN KOŞARAK UZAKLAŞ. Başhekimle konuş ne bileyim bir şey yap ama O EVDE DURMA

Gram inanmadım senin öğretmen, eşinin de doktor olduğuna.
Bence normal sıradan insanlarsınız.
Öğretmen olan kadının ayaklarının çok sağlam yere basması gerekir.
Senin mesajlarından bile acizlik akıyor.
Rapor al diyoruz ona bile itiraz ediyorsun.
O zaman ne diyelim, mutlu olun yiyin dayağınızı yaşayın.
Gelip burada konu da açmayın.

Sizin yerinize biz daha çok geriliyoruz.
Neden öğretmen olduğuna inanmıyorsun canım
Normal sıradan insan nasıl oluyor
Öğretmenler doktorlar sıradan değil mi
Bu toplumun burjuvası da öğretmenler doktorlar mı
İnanılmaz kalitesiz öğretmenler doktorlar var
Ki öğretmeni kaliteli olan toplumların gelişmişlik düzeyi gayet iyidir
Tamda bizim toplumun öğretmen modeli

Ben yokken pek çok yorum yapılmış. Beni cesaretlendirmek adına git rapor al polise bildir ailene söyle diyen herkes sağolsun. İyiliğim için dediğinize zerre şüphem yok. Ben de olsam.bunlari derdim. Hatta demisligim de vardı bir başkasına bu tarz bir şeyde akıl vermisligim tabi bekardim yaşamamıştım bunları. Tüm cesaret veren halden anlamaya çalışan mesajlar için teşekkür ederim.

Ben yokken pek çok yorum yapılmış. Beni cesaretlendirmek adına git rapor al polise bildir ailene söyle diyen herkes sağolsun. İyiliğim için dediğinize zerre şüphem yok. Ben de olsam.bunlari derdim. Hatta demisligim de vardı bir başkasına bu tarz bir şeyde akıl vermisligim tabi bekardim yaşamamıştım bunları. Tüm cesaret veren halden anlamaya çalışan mesajlar için teşekkür ederim.
Hımm yani yine seni dövebilir, agzını burnunu kırabilir, merhem getirebilir.
Ama yine oldugun yerde sayacaksın.
Peki konuyu açış amacın kocana küfrettirmek mi ?

Rapor aldınız mı?

Ben senin konularına baktımda kocanın doktor olduğuna asla inanmıyorum.
Hamilelik için test yaptığında onu bile gelip buraya sormuşsun.
Kocası doktor olan insan neden gelip böyle şeyler için burada konu açar ki?
Darp raporu almak istemediğin için tepki görmemek adına kocam doktor diye sallıyosun.

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Ben senin konularına baktımda kocanın doktor olduğuna asla inanmıyorum.
Hamilelik için test yaptığında onu bile gelip buraya sormuşsun.
Kocası doktor olan insan neden gelip böyle şeyler için burada konu açar ki?
Darp raporu almak istemediğin için tepki görmemek adına kocam doktor diye sallıyosun.
Belki istemediği bir hamileliktir? Özellikle hamile kalmak için uğraşıyor mu?

Ee madalyani bizmi sana takicaz senmi bize :KK53:

yazılanlar hep senin iyiliğin yönünde fakat ısrarla kulaklarını tıkıyorsun . herkesin karakteri olaylar karşısındaki duruşu farklıdır evet ama bugün çocuğunu hiç düşünmeden onun yanında sana bunları yapan çocuğa da aynı davranışı sergiler. çünkü adam alışık . hayat şartlarını sen anlattığın kadarı ile biliyoruz belki içinde bulunduğun durum seni engelliyor. fakat inan bana birçok kadın ekonomik özgürlüğü olmadığı halde kendisine yapılanlara sessiz kalmıyor . zor bir süreç olabilir ama sonu ferah ve aydınlık . bunları bir düşün

Terbiyesizsin. Gerçekten öylesin
Neden kızdın, eşin de seni dövüp üstüne al bunlari karıştır sür diye sana merhem vermedi mi?
Daha önce de dövmüş eşin , yine dövmemesi için bir sebep var mı? Birgün canından bile edebilir seni.
Dayak yediğini kocayla korunmasız ilişki yaşıyorsun.
Belki de hamilesin şimdi.
İnsanlar sinirlenmesinde ne yapsın?
O kadar yorum sana cesaret vermek için yazıldı. Ama hiçbirsey yapmayacağıni anlayınca senin kadar sakin kalamadigimiz için kusura bakma.

Back