Eşim dövdü çaresizlik hissi

Evet hatırladım o konuyu. Herkes eşin de saglikciymis ,onlar için sıradan mevzulardir demisti

Ben de hemsire,doktor vs bir araya gelirsem hemen mesleki sikayetler, degisik hastalar/tedaviler/dogumlar vs konusurum. Biri kocamın yanında vajina,açıklık dedi dese aglarım icimden skdjdjfk

O pek öyle olmuyor forever ya, ben bizzat şahit oldum meslek sahibi, bir gözyaşı için dünyayı yakacak ailesi olduğu halde yıllarca şiddet görüp boşanmayana

Son düzenleme:

su yaziyi dehset icerisinde birkac kez okudum. bin tane kufur edesim var, banlanmamak icin susuyorum.

gercekten bu durumu yasayan ben olsaydim, “yedir su bebegi” diye benimsemedigi bebegimi de alir cekip giderdim o evden. darp raporu, polis ne varsa ortaligi ayaga kaldirirdim.

doktor olmus sig beyinli bir yaratik yaptigindan utanmiyor, siz duyulacak diye, kucuk sehir vs. gibi bahanelerin ardina saklanip utaniyorsunuz.

bebeginiz var sizin, kendinize gelin. kendi caniniza acimiyorsaniz ona aciyin. size bu sogukkanlilikla iskence yapan insan musveddesi benimsemedigi bebeginize neler yapabilir aklim almiyor!

O pek öyle olmuyor forever ya, ben bizzat şahit oldum meslek sahibi, bir gözyaşı için dünyayı yakacak ailesi olduğu halde yıllarca şiddet görüp boşanmayana
Kardeşimin öğretmen arkadaşı eşinden şiddet görüyordu. Kadın kaniksamisti bunu. Yani olabiliyor

ben en çok o 1 yaşındKİ ÇOCUĞA ÜZÜLDÜM . KENDİN İÇİN BİRŞEY YAPMAYACAKSIN ONU ANLADIK . Senin bedenine açtığı o yara darp izi 1 haftaya geçer . ama o minicik bedenin ruhundaki yara ne zaman geçer ? evladını düşün bu şekilde şiddet içinde büyüyen bir çocuk ne kadar sağlıklı olabilecek . yazık çok yazık

çocuğu var eski mesajlarında yazıyor
muhtemelen onsan boşanmak istemeyecektir
Şimdi ben ne diyeyim ? Böyle bir sapığa çocuk yapıp sonra da dardayım demek… bu pislik o çocuğu da dövecek. Sonra burada göreceğiz o çocuğu da. Ya babamdan dayak yedim diye konu açacak ya da kız çocuk ise eşim ailesinde şiddet görmüş bana da uyguluyor diyecek. Vah diyorum sadece vah…

Sizi dövüyor adam darp raporu almak, ailenize gitmek vs hiçbiri seçenek değil ama dimi? Çünkü doktor olmasını falan bile önemsiyosunuzdur, allah size akıl versin sizin gibilere acınmaz. Ben okutulmamıs ailesinin sahip çıkmadığı çocuk yaşta evlendirilmiş şiddete uğrayan kurtulamayan çaresiz kadınlara üzülmeyi tercih ediyorum, sizin gibi kendine zerre saygı duymayan, tembel, tersini yapabileceği halde dayak yediği adamın yüzüne bakmakta sakınca görmeyenlere değil..

Olan gercekten cocuklara oluyor .aslinda ailesi destek mi bilmiyorm ilk etapta gitsin ailesine. Bana annem destek sozde ama burnumdan getiriyor herseyi. yinede cocugum ciktim icin geldim biryerden baslamak lazim avukatım bosanmalarin cogu olmuyor dedi kadin biryerden sonra vazgeciyor dedi gücü kendinde bulmadı arkd

Demeyin öyle şiddet şiddettir insan şaşırıyor şoka giriyor bazen. İnsan psikolojisi çok farklı birbirinden.

Tabi ki istisnaları vardır yavrum ama sen konu sahibinden yazış tarzından tut, anlattıkları şeye kadar öğretmen olduğuna inandın mı?

Kocası belki doktordur ama kendisi öğretmen değil. İlk konusunda tepki çektiği için öğretmenim dedi şimdi de öğretmenlik okuyorum dedi.

Babanız yakınsa da bir uğrayın yanına. Yüzünüzün o halini bir görsün. Lafla etkilenmez belki ama şahit olursa etki bırakır. İnsafa gelip de damadıyla konuşur. Siz tereddütte kaldığınıza göre aileniz o kadar da katı değildir. Belki de hiç ummadığınız bir şekilde destek çıkar aileniz. Kocanız olacak varlık da ayağını denk alır ya da boşanırsınız. Evliliğe devam edecekseniz de aileniz bilmeli. Arkanızdaki desteği görmezse sizi daha çok sindirir o adam.

Rahatsız tipmiş, adama bak ya. Bir pişmanlık belirtisi yoksa tam da ruh hastasıymış.

Her şeyden önce eğitim fakültesi okuyacak kadar aklı olan ve kkda takılan bir kadın haklarını bilecek kadar akıllı olmalı. Adamı evden attırıp boşanma davası açtığın gibi bebeğin ve kendin için tedbir nafakası bağlatır o evde de paşalar gibi yaşayabilirsin, boşanırken de neyiniz varsa yarısına sahipsin öğrenciliğinden ve çocuktan dolayı da gayet güzel bir nafaka alırsın, bunlarla ister ananın ister babanın yanında okulunu bitirebilirsin. Ama sen ya yalancı ya da KORKAKSIN. Bu adam seni dövüp dövüp melhem getirecek senin ömrün boyunca, kendine bunu hak görüyorsan hakediyorsundur.

Hangi üniversiteymiş bu da allahın dağ başına eğitim fakültesi açmış, açıköğretimden mi okuyorsun öğretmenliği, hangi bölümdü canım. Mümkünse atanıp çocuklara aciz nasıl olunur gösterme. Gerçi sen bu kocayla atansan da dayağını yer maaşını o adama verir yine ağlarsın burada. Verilecek önerileri bilerek ve de yapmayacağını da bilerek neden konu açıp herkesin yüreğine yara oldun. Acını çek kuzu kuzu çünkü sen buna layıksın.

Hanımlar burada asıl görev bizim, böyle aciz beceriksiz özgüvensiz sinik kız çocukları yetiştirmeyelim. Kendilerini öldürtüp duruyorlar.

Uzulerek soyluyorum ama sonra neden bukadar kadina siddetler artti cinayetler artti deniyo

Eskiden bukadar degildi cunku ayni konu sahibinin anneannesi gibi dayagi yiyip oturuyodu kadinlar simdi ayaklaniyo ama 3 5 ay surmeden geri birlesiyo.
E adam zaten psikopat olmasa siddet yapmaz, bunu yapan 3 5 ay sonra daha beterini yapiyor.

Cinayet isleyen adamlarin genelde hepsininde gecmiste bi sabikalari var

Bunlar olana kadar konu sahibini öldürmezse tabi

Tabi ki istisnaları vardır yavrum ama sen konu sahibinden yazış tarzından tut, anlattıkları şeye kadar öğretmen olduğuna inandın mı?
O zaten şüpheli. Bir öğretmenim demiş bir okuyorum daha demiş. Hele bebek yapmaya çalışması korkunç.

Size verilecek tavsiyeler belli ki arkadaşlar gayet güzel açıklamış. Kendinize evde kalmak için bahane arıyor gibisiniz. Yazdıklarınızdan sonra size nolur çok ilgilenmiyorum kocaman kadınsınız bir yerde tercihinizin sonucunu yaşayacaksınız ama inşallah o evde çocuğa bir şey olmaz

ay dayanamiyorum yine yazacagim.

piskin piskin meyve yiyecek karsimda, o elindeki bicagi tovbe tovbe ya!

olayin uzerinden kac gun gecti acaba? is meyveye, merheme dondu? kabullenis sureci gecti de buraya yazdiniz?

bari olayin oldugu gun kapinin kilidini degistirseydiniz diyecegim de, bir baskasindan medet ummayi bile kendine hak gormeyen biri kendi kendinden ne medeti umacak?

cok sinirlerim bozuldu. keske okumasaydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…