- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Evet hatırladım o konuyu. Herkes eşin de saglikciymis ,onlar için sıradan mevzulardir demistiKocası doğum olaylarını gayet iyi biliyor, hatta ilk konusu bununla alakalı.
Kocası kocasının kuzeni eşi falan oturuyorlarmış, normalde kadın ayrı erkek ayrı otururlarmış ama kuzeni hep onları yanına çağırıyor beraber oturuyorlar diye garipsemiş hatta. Kocasının kuzeni hemşireymiş doğum olaylarını açık açık konuştukları için rahatsız olmuş falan. O konuda öğretmenim yazmış, şimdi öğretmenlik okuyorum yazmış. Fake mi bilmiyorum ama normal olmadığı kesin. Öğretmen olup bu kadar bakış açısı dar olacaksa öğretmen olmasın zaten.
Ben de hemsire,doktor vs bir araya gelirsem hemen mesleki sikayetler, degisik hastalar/tedaviler/dogumlar vs konusurum. Biri kocamın yanında vajina,açıklıkKocası doğum olaylarını gayet iyi biliyor, hatta ilk konusu bununla alakalı.
Kocası kocasının kuzeni eşi falan oturuyorlarmış, normalde kadın ayrı erkek ayrı otururlarmış ama kuzeni hep onları yanına çağırıyor beraber oturuyorlar diye garipsemiş hatta. Kocasının kuzeni hemşireymiş doğum olaylarını açık açık konuştukları için rahatsız olmuş falan. O konuda öğretmenim yazmış, şimdi öğretmenlik okuyorum yazmış. Fake mi bilmiyorum ama normal olmadığı kesin. Öğretmen olup bu kadar bakış açısı dar olacaksa öğretmen olmasın zaten.
O pek öyle olmuyor forever ya, ben bizzat şahit oldum meslek sahibi, bir gözyaşı için dünyayı yakacak ailesi olduğu halde yıllarca şiddet görüp boşanmayanaGram inanmadım senin öğretmen, eşinin de doktor olduğuna.
Bence normal sıradan insanlarsınız.
Öğretmen olan kadının ayaklarının çok sağlam yere basması gerekir.
Senin mesajlarından bile acizlik akıyor.
Rapor al diyoruz ona bile itiraz ediyorsun.
O zaman ne diyelim, mutlu olun yiyin dayağınızı yaşayın.
Gelip burada konu da açmayın.
Sizin yerinize biz daha çok geriliyoruz.
Ya bu evde rahat yok hastaneye gideceğim filan dedi. ben de ben gideceğim sen dur dedim. Önce itti beni buzdolabınim.onune. sonra bileklerimi döndürdü. Sonra da ben kalkıp odaya gittim.kiyafetimi.giyecekken ağzımı kapatıp gözlerime peş peşe vurdu. Kaldırıp mutfağa götürdü. Yedir su bebeği dedi. Hadi dedi ağlarken yedirdim. Yüzümü yıkarken elime.kan.geldi burnumdan. Aynaya bakınca da yıkıldım
Kardeşimin öğretmen arkadaşı eşinden şiddet görüyordu. Kadın kaniksamisti bunu. Yani olabiliyorO pek öyle olmuyor forever ya, ben bizzat şahit oldum meslek sahibi, bir gözyaşı için dünyayı yakacak ailesi olduğu halde yıllarca şiddet görüp boşanmayana
Şimdi ben ne diyeyim ? Böyle bir sapığa çocuk yapıp sonra da dardayım demek… bu pislik o çocuğu da dövecek. Sonra burada göreceğiz o çocuğu da. Ya babamdan dayak yedim diye konu açacak ya da kız çocuk ise eşim ailesinde şiddet görmüş bana da uyguluyor diyecek. Vah diyorum sadece vah…çocuğu var eski mesajlarında yazıyor
muhtemelen onsan boşanmak istemeyecektir
Olan gercekten cocuklara oluyor .aslinda ailesi destek mi bilmiyorm ilk etapta gitsin ailesine. Bana annem destek sozde ama burnumdan getiriyor herseyi. yinede cocugum ciktim icin geldim biryerden baslamak lazim avukatım bosanmalarin cogu olmuyor dedi kadin biryerden sonra vazgeciyor dedi gücü kendinde bulmadı arkdArkadaslar bosuna diyosunuz git sikayet et, darp raporu al diye.
Yapacak insan kim ne derse desin sartlar ne olursa olsun yapar. Ilcede olmus ilde olmus bunlar bahane
Annem avrupanin ortasinda bi darp raporu almaya cesaret edemedi. Sebebi "cocuklarim" oldu hep..
Ben soylediklerinizi yapacak potansiyeli goremiyorum kendisinde.
Ben burada bir tek cocuga uzuldum.
Demeyin öyle şiddet şiddettir insan şaşırıyor şoka giriyor bazen. İnsan psikolojisi çok farklı birbirinden.Sizi dövüyor adam darp raporu almak, ailenize gitmek vs hiçbiri seçenek değil ama dimi? Çünkü doktor olmasını falan bile önemsiyosunuzdur, allah size akıl versin sizin gibilere acınmaz. Ben okutulmamıs ailesinin sahip çıkmadığı çocuk yaşta evlendirilmiş şiddete uğrayan kurtulamayan çaresiz kadınlara üzülmeyi tercih ediyorum, sizin gibi kendine zerre saygı duymayan, tembel, tersini yapabileceği halde dayak yediği adamın yüzüne bakmakta sakınca görmeyenlere değil..
O pek öyle olmuyor forever ya, ben bizzat şahit oldum meslek sahibi, bir gözyaşı için dünyayı yakacak ailesi olduğu halde yıllarca şiddet görüp boşanmayana
Kocası belki doktordur ama kendisi öğretmen değil. İlk konusunda tepki çektiği için öğretmenim dedi şimdi de öğretmenlik okuyorum dedi.Gram inanmadım senin öğretmen, eşinin de doktor olduğuna.
Bence normal sıradan insanlarsınız.
Öğretmen olan kadının ayaklarının çok sağlam yere basması gerekir.
Senin mesajlarından bile acizlik akıyor.
Rapor al diyoruz ona bile itiraz ediyorsun.
O zaman ne diyelim, mutlu olun yiyin dayağınızı yaşayın.
Gelip burada konu da açmayın.
Sizin yerinize biz daha çok geriliyoruz.
Kocası belki doktordur ama kendisi öğretmen değil. İlk konusunda tepki çektiği için öğretmenim dedi şimdi de öğretmenlik okuyorum dedi.
Uzulerek soyluyorum ama sonra neden bukadar kadina siddetler artti cinayetler artti deniyoOlan gercekten cocuklara oluyor .aslinda ailesi destek mi bilmiyorm ilk etapta gitsin ailesine. Bana annem destek sozde ama burnumdan getiriyor herseyi. yinede cocugum ciktim icin geldim biryerden baslamak lazim avukatım bosanmalarin cogu olmuyor dedi kadin biryerden sonra vazgeciyor dedi gücü kendinde bulmadı arkd
Bunlar olana kadar konu sahibini öldürmezse tabiDevamı elbette gelecek, bir çocuk daha yapılacak, haftada bir ağız yüz dagitmali, günlük hakaret ve aşagilamali şiddet ve aldatma devam edecek, konu sahibi de yeni kadın yerini yapınca kapının önüne konacak. Devamı bu işte...
O zaten şüpheli. Bir öğretmenim demiş bir okuyorum daha demiş. Hele bebek yapmaya çalışması korkunç.Tabi ki istisnaları vardır yavrum ama sen konu sahibinden yazış tarzından tut, anlattıkları şeye kadar öğretmen olduğuna inandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?