• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Karşı hamleyi yaparsa görür ne olduğunu,sadece cesarete ihtiyacı var arkadaşın bunu sağlrsa şikayetçide olur raporda alır.
İnşallah abla. İnsanın kendi ailesinden çekinmesi de çok üzücü. Kızını evlendirince kapısını kapatan babalardan nefret ediyorum.

Seni en iyi anlayanlardan biri benim. Git darp raporu al hemen devami geliyor inan. ne kadar piskopatlik artti anlamıyorum

Uzman Dr. İnanmıyorsun çünkü kimse inanmıyor yeterince. Herkes onu savunur komşun bile
Telefonunuzda KADES uygulamaı varmı yoksa hemen indirin tekrar şiddete meyillenirse konumuda açın direk tuşlayın anında gelirler.

Adam bildiğin dingil zaten kaba saba hoyrat bir tip.
Ne olursa olsun kadın gidip şikayetini yapacak hemen yoksa bunun devamı gelirde.
Devamı elbette gelecek, bir çocuk daha yapılacak, haftada bir ağız yüz dagitmali, günlük hakaret ve aşagilamali şiddet ve aldatma devam edecek, konu sahibi de yeni kadın yerini yapınca kapının önüne konacak. Devamı bu işte...

Bak bunca insan sana dil döküp yol göstermeye çalışıyor, lütfen bir şeyler yap susup oturma. Meslektaşım olucaksın, bir öğretmenin buna susup oturabilmesine inanmak istemiyorum. Gencecik insansın, çaresiz değilsin asla..Komşular sözüne inanır inanmaz boşversene, sen al darp raporunu biran önce hatta bana kalsa direk orda şikayetçi ol,aç davanı da .Bunun devamı gelmeyecek mi sanıyorsun,gerçekten böyle yaşayabilir misin? Evladın büyüdükçe onun gözünün önünde dayak mı yiyeceksin.

Devamı elbette gelecek, bir çocuk daha yapılacak, haftada bir ağız yüz dagitmali, günlük hakaret ve aşagilamali şiddet ve aldatma devam edecek, konu sahibi de yeni kadın yerini yapınca kapının önüne konacak. Devamı bu işte...
Umarım böyle olmaz olmasında zaten,kadınlarımız akıllanacak böyle şiddet yaşadımı gerekli olan mercilere gidip halletmeleri lazım.
Çocuk kısmına katılıyorum vardı böyle burada bunu yaşayanlar şiddet görüp üzerine 2.3 .çocuğuda yapıyorlardı..

Merhabalar ben bir buçuk yas civarında bir bebek annesiyim. Doğumdan sonra son bir yıldır ilk defa adetim geçti . Kasıklarımda bolca iğne batmalari tarzında kramplar giriyor. Bu yüzden beklenen adet günümde test yaptım kan testi negatif. Şuan iç gün oldu adet olmadım. Geç döllenme olabilir diyorlar bilen var mı ya da yaşayan
Neden ya neden diye avazim çıktığı kadar bağırmak istiyorum.

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Cahil anneannenizin dedigini mi yapacaksiniz?

Hayret içinde okuyorum
Öğretmen insansınız
Darp raporu almak, araştırmak yerine buraya yazmanın anlamı bana göre hiçbi şey yapmayacağım bari içimi dökeyim demek
Bana da pek bi adım atacakmışsınız gibi gelmiyor
Daha çok yapamam, edemem, gidemem
İsterdim ki gencecik pırıl pırıl bi insan olarak şiddete uğramayın tabi ki ama şiddete uğradım, darp raporu aldım kurtuldum filan yazasınız
Böyle imkanlar içinde imkansızlık benim sinirimi bozuyor
Çözüm çok açık ve kolay çünkü
Çözüm ortada hatta

İnşallah abla. İnsanın kendi ailesinden çekinmesi de çok üzücü. Kızını evlendirince kapısını kapatan babalardan nefret ediyorum.
Hep söylüyorum aileler kızlarının arkasında duracak bir durum mu var çekecek karşısına gerekli açıklamayı yapacak.
Aynen bunlara nefrette yetmez söyleyecek cümle bulamıyorum bunlara artık yazık bunu bile bile nasıl rahat uyur bu insanlar.

Arkadaslar bosuna diyosunuz git sikayet et, darp raporu al diye.

Yapacak insan kim ne derse desin sartlar ne olursa olsun yapar. Ilcede olmus ilde olmus bunlar bahane

Annem avrupanin ortasinda bi darp raporu almaya cesaret edemedi. Sebebi "cocuklarim" oldu hep..

Ben soylediklerinizi yapacak potansiyeli goremiyorum kendisinde.

Ben burada bir tek cocuga uzuldum.

Gram inanmadım senin öğretmen, eşinin de doktor olduğuna.
Bence normal sıradan insanlarsınız.
Öğretmen olan kadının ayaklarının çok sağlam yere basması gerekir.
Senin mesajlarından bile acizlik akıyor.
Rapor al diyoruz ona bile itiraz ediyorsun.
O zaman ne diyelim, mutlu olun yiyin dayağınızı yaşayın.
Gelip burada konu da açmayın.

Sizin yerinize biz daha çok geriliyoruz.

Back