- 17 Aralık 2021
- 484
- 2.093
- 43
- 32
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
İnşallah abla. İnsanın kendi ailesinden çekinmesi de çok üzücü. Kızını evlendirince kapısını kapatan babalardan nefret ediyorum.Karşı hamleyi yaparsa görür ne olduğunu,sadece cesarete ihtiyacı var arkadaşın bunu sağlrsa şikayetçide olur raporda alır.
Telefonunuzda KADES uygulamaı varmı yoksa hemen indirin tekrar şiddete meyillenirse konumuda açın direk tuşlayın anında gelirler.Uzman Dr. İnanmıyorsun çünkü kimse inanmıyor yeterince. Herkes onu savunur komşun bile
Devamı elbette gelecek, bir çocuk daha yapılacak, haftada bir ağız yüz dagitmali, günlük hakaret ve aşagilamali şiddet ve aldatma devam edecek, konu sahibi de yeni kadın yerini yapınca kapının önüne konacak. Devamı bu işte...Adam bildiğin dingil zaten kaba saba hoyrat bir tip.
Ne olursa olsun kadın gidip şikayetini yapacak hemen yoksa bunun devamı gelirde.
Umarım böyle olmaz olmasında zaten,kadınlarımız akıllanacak böyle şiddet yaşadımı gerekli olan mercilere gidip halletmeleri lazım.Devamı elbette gelecek, bir çocuk daha yapılacak, haftada bir ağız yüz dagitmali, günlük hakaret ve aşagilamali şiddet ve aldatma devam edecek, konu sahibi de yeni kadın yerini yapınca kapının önüne konacak. Devamı bu işte...
Neden ya neden diye avazim çıktığı kadar bağırmak istiyorum.Merhabalar ben bir buçuk yas civarında bir bebek annesiyim. Doğumdan sonra son bir yıldır ilk defa adetim geçti . Kasıklarımda bolca iğne batmalari tarzında kramplar giriyor. Bu yüzden beklenen adet günümde test yaptım kan testi negatif. Şuan iç gün oldu adet olmadım. Geç döllenme olabilir diyorlar bilen var mı ya da yaşayan
Dr muymus kocasi…Konularınıza baktım en ufak bir ağrıyı bile burada sormuşsunuz normal mi diye eşi doktor olan birinin bu tarz sorular sorması saçma geldi.
Cahil anneannenizin dedigini mi yapacaksiniz?Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Hep söylüyorum aileler kızlarının arkasında duracak bir durum mu var çekecek karşısına gerekli açıklamayı yapacak.İnşallah abla. İnsanın kendi ailesinden çekinmesi de çok üzücü. Kızını evlendirince kapısını kapatan babalardan nefret ediyorum.
Karısının onu affedecegine,asla şikayet etmeyeceğine hayatı boyunca dayak yeyip oturacağına o kadar emin ki.....Resmen pişkin kocanız kusura bakmayında neyine güveniyor bu adam böylesine rahat olabiliyor..
Emin oldukları için alıyorlar bu gücüde..Karısının onu affedecegine,asla şikayet etmeyeceğine hayatı boyunca dayak yeyip oturacağına o kadar emin ki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?